Kayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
onun cocugu ama kayinvalidenin torunu. Bakabilirdi ama cani istememis kadinin torununu yanindaO sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil siz de ona bakmak zorunda değilsiniz. Eşinizin de sizinle bu yüzden kavga etmemesi gerekirdi, çok bakıma ihtiyacı varsa ki önemli bir hastalığı da yokmuş, kendisi bakabilir. Ha ben olsam sadece Allah rızası için ilgilenirdim o ayrı.
İnanın geldiklerinde güleryüz hizmet ediyorum evime gelmiş saygıda kusur etmiyorum ama hasta olmadığı zaman bile bir çatal dahi kaldırmıyo insanın zoruna gidiyo
Geçmişte kayın valideniz çocuğunuza bakmadı diye kızmanız anlamsız. Kaç yaşındasın kadın çocuğunuza bakmak zorunda değil, sizde ona bakmak zorunda değilsiniz. Ama eşiniz annesi ile ilgilenmek zorunda.
Bakabilir de bakmayabilir de. Canı da istemeyebilir, emanet çocuk istemeyebilir, kendine güvenmeyebilir, yorulmuş da olabilir. Nitekim kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Aynı şekilde kimse kimsenin annesine bakmak zorunda da değil.onun cocugu ama kayinvalidenin torunu. Bakabilirdi ama cani istememis kadinin torununu yaninda
İyi de siz zaten çalışıyorsunuz. Evde değilsiniz yani gün içinde nasıl KV bakacaksınız onu anlamadım.Kayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
Doğru yapıyorsun beğenmeyenler gitsin kayınvalidesini evine alsın bir otursun baksınKayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
Ben olsam kayinvalideme bakmam. Siz kayinvalidenize bakmakla mükellef değilsiniz. Kendi çocukları bakmalı sizin gelin olarak bakmanız elzem değil.Kayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
Hanfendi benim izmirde evim olmasına rağmen eşime kimsemiz yok dedikleri için küçük bi şehirin küçük bi kasabasına geldik onlar istiyo diye geldik ve bi ton masraf yaptık 5 aylık çocuga zorla bak demedik eşşek gibi bakıcıya gittik geldik ben çok fedakarlık yaptı bi zahmet kendileride torunları için yapsaydıYillarca kadinin evinde yasayan kimdi? Bunlari yaziginiza gore siz olamazsiniz.
İnanın kendi evinde de yapmaz ama ben eve geldiklerinde herşeyi yaparım bi insanın bişeyi yapmak isteyip yapamaması ayrı bişey bide istemiyorum yapmıyorum bana ne demesi ayrı bişeyGeldiği zaman kayınvalideye de yemek yaptırın, bugün ütü yapcam yemeği sen yaparsın elin lezzetli vs biraz ağız yapın.
Siz gittiğinizde nasıl? Yemek falan yapar mı?
Evet gelebilir ama sürekli kendi işliyomuş gibi bana sormadan çağıramaz yemeğini temizliğini ben yapıyorum iki çocugun işini ben yapıyorum benimde fikrimi alsa nasılsın dese tabiki ağırlarımBakmak zorunda değilsiniz elbette,ama oğlu bakmak zorunda.Dolayisiyla bu eve gelmesin de diyemezsiniz malesef.
Yapmayın hiç bir işini madem,öyle daha iyi hissedecekseniz,eşiniz yapsın.Evet gelebilir ama sürekli kendi işliyomuş gibi bana sormadan çağıramaz yemeğini temizliğini ben yapıyorum iki çocugun işini ben yapıyorum benimde fikrimi alsa nasılsın dese tabiki ağırlarım
Anladığım kadarıyla şuanda bakılacak bir durumu yokmuş sadece hastaneye geldiklerinde sizde kalıyorlar. Siz de ağırlamayın yani ne bulurlarsa onu yesinler, kendinizi yormayın odanıza çekilin telefonla konuşun, onun geleceği gün başka yere gidin, yani bakmayacağınızın sinyalini verin. Dört dörtlük ağırlarsanız tabi gelirler. Sorun aslında eşinizde o çağırıp duruyor eşinize sen çağırıyorsun annenin işini sen yap diyin. Yoksa sizin başınıza kalacak.İnanın kendi evinde de yapmaz ama ben eve geldiklerinde herşeyi yaparım bi insanın bişeyi yapmak isteyip yapamaması ayrı bişey bide istemiyorum yapmıyorum bana ne demesi ayrı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?