Kayınvaldeme bakmak istemiyorum

Yanlış üslup doğru sözün celladıdır.Yani demem o ki düşünceniz doğru ama eşinize söyleme biçiminiz yanlış.. Onun yerine stratejik davranacaktınız.Sizin çocuğunuza merhamet etmemiş gölge olmamış Allah aşıkınıza ne bakması?Elbette söz konusu olamaz.Ama eşinize bakamam içimden gelmiyor yerine ah kolum vah başım yorgunum bugün şu terslik oldu vah bugün böyle oldularla hem naz yapıp hem konsantrasyonu kendinizde tutup hemde kayınvalidenize müsade vermemiş olurdunuz

Evet ya erkeklere böyle davranmak gerekiyor gerçekten. Açık açık birşey söyleyince suçlu çıkıyorsun. Kayınvalide hastayım diyorsa sen hemen yorgan döşek yatıp ben daha da hastayım diyeceksin. Sonrada yattığın yerden annenlede hiç ilgilenemedim canım çok üzülüyorum diye dert yanacaksın.

Cok haklisiniz, insanin icinden gelmez tabiki. Tum kardesler maddi yonden anlasip, bakici tutsunlar madem. Allah yardimciniz olsun

Kesinlikle

İçindeki sese güven. Bence hislerin seni yanıltmıyor. İçinden gelmiyorsa bakma. Kafana da takma. Bırak oğlu kızı kardeşi kimi varsa onlar baksın biraz

Gayet doğru yapıyorsun o senin çocuğuna bakmak zorunda değildi madem sen de ona bakmak zorunda değilsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…