• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemlere gitmek beni rahatsız ediyor

Maalesef hicbir bahane hicbir sebep kabul etmiyo boyleleri kendi esimden biliyorum yani yataklik bile olsam illaki hafta sonu orda gecicek sen git ben gelmiyim diyorum olmaz diyor 3 senedir bu durumdayim duzeltemedim dediginiz gibi gidicegim zaman resmen karabulutlar toplaniyo ustume ne bilim umarim sizinki duzelir

Bende kalabalik seviyorum. Ve malesef bi gorumcem kayinvalidemler var. Kayinvalideme giderken gorumcemide ararim. Canim sıkılmasin ses olsun muhabet olsun diye. Haftada bir kere buyutucek bisey degil. Esinizin hatrina katlanilirki. Sizi el ustunde tutuyolarmis. Sanslisiniz bence

Şimdi bu kayınvalide ne yapsın? İstemez istemiyor derler ister istiyor derler. El üstünde tutuluyorsa sıkıldım tutmasa kötü kadın.. Eee nolacak şimdi? Haftada bir gün sadece haftada bir gün çok zor olmamalı. Sizin ailenize tatillerde gittiğinizde eşiniz sıkıntı çıkarıyor mu? Çıkarıyorsa bilemem ama çıkarmıyorsa bence siz de haftada bir gün dayanabilirsiniz:)

Siz
Maalesef hicbir bahane hicbir sebep kabul etmiyo boyleleri kendi esimden biliyorum yani yataklik bile olsam illaki hafta sonu orda gecicek sen git ben gelmiyim diyorum olmaz diyor 3 senedir bu durumdayim duzeltemedim dediginiz gibi gidicegim zaman resmen karabulutlar toplaniyo ustume ne bilim umarim sizinki duzelir
Siz ne sıklıkla gidiyorsunuz

Bizde farklı değiliz keşke haftada bi gün olsa eşime kalsa hergün gidicez ben gitmesem bile haftada 3 en az gider daha dün geldik kv den iki gün kaldık bide orda şimdi kV yola çıkmış bana kalmaya geliyomus çok hastayım ve 8 aylık hamileyim hayatta bi işe elini sürmez guya bana yardıma geliyo ama hizmet bekliyo çok sinirliyim suan

evli değilim diye böyle düşünüyor olabilirim ama sanki haftada bir normal gibi, birde canını sıkan bir şey yokmuş bence eşin için bu konuda fazla üstelememelisin.

Yok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorum
Bas taci ediyorlar ve birbirlerine cok baglilar ama katlanamiyorsun,baska bir sknti olmadigina eminmisin ? Kiskaniyormusun icten ice? Acaba

Sana cok iyi davraniyorlarmis mecbur gideceksin millette ne kv kp var ama haftada bir gercekten cok sık. Zaten calisan insanlarsaniz bir hafta sonunuz var. Bir gun gezsen bir gun dinlensen ortaligi toplasan gun bitti.

Ben sahsen bana iyi davranan ve benim sevdigim yemeklerden yapip haftada bir bile olsa giderdim. Bende kv gitmemek istiyorum ama 8 senede yapmadiklarini birakmadilar. Laf sokmalarindan biktigim icin gitmek istemiyorum.

Kırılmasın, üzülmesin diyorsan ses çıkartmayıp gideceksin. Rahatsız olduğumuz şeyler biz susunca kendiliğinden bir mucizeyle düzelmiyor. Konuşmak ve tartışmak gerekiyor.
Ben düzenli ve sık olan ziyaret, arama vs. sevmem. Kendi aileme bile her hafta her hafta gidemem.

Şu haftada bir mutlaka aile ziyaretinide hiç anlamıyorum.Bu anacı erkekler niye evlenirki. evlenmesinler o zaman ayyyy sıkıcı.

Baskalarinda ne kötü kvler var diye sen istemedigin bir duruma katlanmak zorunda değilsin. Milletin kafası ne biçim çalışıyor anlamadım ya.

Eğer rahatsizsan bir sıkıntı var demektir, hiçbir sorun yok demek değildir... Ve haftada 1 defa çalışan bir insan için çok fazla. Ben 5 gün çalışıp kalan iki günümden birini her hafta sürekli istemediğim bir yere rezerve edemem.

Ben olsam iyilikten ölseler de her hafta ödev gibi, görev gibi gitmem.

2 hafta ideal bence, hem konuşacak konu oluyo hem özlüyosun falan, her hafta her hafta görüşüp uzun sessizliklerdense böylesi iyi

Herkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
bu yazdıgını -aşkım balım canımın parcası gibi kelimeleri ile süsleyip, havadan sudan konuşur gibi sakin ve gülümseyen tebessümlü bir yüz ifadesi ile kocana da anlat.
ve sor bal böregim bu önerime ne dersin ?
suratı düşerse lütfen suratını düşürme gercekten adapte olmakta zorlanıyorum...sonucta ben bu kadar kalabalık bir ortamdan gelmedim ve zorlanıyorum. orada da benim suratım düşüyor ve bunun yanlış anlaşılmasından endişe ediyorum.
bunu kendi içimde çözmedigim için senden yardım öneri fikir bekliyorum de ve öpücük kondur :KK70:

Bence sık dişini ya o evde gelin olsaydın birlikte yaşaydınız. Haftada bire kurban olan insanlar tanıyorum:) aynı durumda sen olsaydın eşin gitmek istemeseydi.. onlarıda kırma bak ne güzel iyi insanlarmış tadını çıkarmaya eğlenmeye bak ailende burda yokmuş emin ol bir kaç hafta gitmesen kendin gitmek isticeksin yanlızlık zor tabi bu benim fikrim

Bizde farklı değiliz keşke haftada bi gün olsa eşime kalsa hergün gidicez ben gitmesem bile haftada 3 en az gider daha dün geldik kv den iki gün kaldık bide orda şimdi kV yola çıkmış bana kalmaya geliyomus çok hastayım ve 8 aylık hamileyim hayatta bi işe elini sürmez guya bana yardıma geliyo ama hizmet bekliyo çok sinirliyim suan
Amannnnn sizi okuyunca halime sukrettim:dua:

Şimdi bu kayınvalide ne yapsın? İstemez istemiyor derler ister istiyor derler. El üstünde tutuluyorsa sıkıldım tutmasa kötü kadın.. Eee nolacak şimdi? Haftada bir gün sadece haftada bir gün çok zor olmamalı. Sizin ailenize tatillerde gittiğinizde eşiniz sıkıntı çıkarıyor mu? Çıkarıyorsa bilemem ama çıkarmıyorsa bence siz de haftada bir gün dayanabilirsiniz:)
Çıkarmıyo gülüyo eğleniyo mutlu gözüküyor uyum saglıyo sanki o ailenin parçasıymış gibi ama beniö ailem uzakta anca yılda üç kere görüyor benim gibi her hafta degil:(

Sana cok iyi davraniyorlarmis mecbur gideceksin millette ne kv kp var ama haftada bir gercekten cok sık. Zaten calisan insanlarsaniz bir hafta sonunuz var. Bir gun gezsen bir gun dinlensen ortaligi toplasan gun bitti.
Akşam yemege gidiyoruz yani öyle sabahtan akşama kadar degil onu da genelde hafta içi yapıyoruz benim istediğim görev gibi eşimin 7 gün gitmesek 8inci gün a uzun zamandır gitmiyoruz hadi bu akşam gidelim mi demesi olur diyorum bende ama içim içimi yiyor

Back
X