• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemlere gitmek beni rahatsız ediyor

Naznazli672

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
147
44
13
35
Herkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim

sizin aileye ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz
bazı tatlı bahaneler uydurarak azaltın kendi gitmenizi
eşiniz tek gitsin

Eger sana iyi davraniyorlarsa ve kotu bir durum yok ise neden gitmek istemiyorsunki ,kafam sarmio diyorsun bu olablir hani insanlar farkli farkli sonucta,ama kendini o durumda dusunsene yaslanicaksn gelinine cok iyi davranicaksn yemege cagiricaksn ama gelinin kafasi sarmiycak ,her hafta gitmek istemeyebilirsin ama bazi insanlar hergun gitmek zorunda kaliyor bunuda dusunsen,bence ortada bir sknti yokken kendi kendine sorun cikartma,esine hic olmadi sole her hafta gitmeyelim de kirilabilir cnku bir sorun yokmus ama zoraki de degil sonucta her hactada gitmek zorundada degilsn sonucta.

Tabi misafir olunca da çağırırlar olmayıncada maksat ayak alışsın.

Eşin kırılmasın diye sen mi kırılıcaksın ? Haftada 1gün eşin ailesine 1gün senin ailene gidin . Çok ısrar ederlerse 1gün o tek gitsin 1günde siz ailenize tek gidin.
Zaten özel bi durum olmazsa haftada bir gidiyoruz ama o da geriyor beni birde benim ailem burda degil

kıran inciten yoksa haftada 1 sık dişini derim. ya çoğunlukta olduğu gibi laf sokan,huzur bozan tiplerden olsaydı... sorun yokken sorun yaratma bence.
Yok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorum

Zaten özel bi durum olmazsa haftada bir gidiyoruz ama o da geriyor beni birde benim ailem burda degil

Buyüzdende sıkılıyosundur üzülüyosun yada özlüyosundur aileni.

Baştan nasıl oluyosa öyle gidiyo herşey 1 hafta siz gidin diğer hafta çağırın sonraki hafta dışarda buluşun .

Eşinizin akrabalarıylada hergeldiklerinde görüşme zorunluluğunuz yok sevdiğiniz insanlar varsa onlarıda çağırırsınız ayda yılda 1 tamam.

Eşiniz kırılmaz sadece bu duruma alışır.

Güzel davranan bir aile var ne güzel bence bu senin için bir artı.. seni geren bence çocuk sesleri değil ortama ayak uyduramamak yoksa o çocukların cıvıltısı sana vız gelir.. her hafta gitmek elbette sıkıcı olur ama sıkıntının bahanesi çocukların sesi kalabalık tıkırtı patırtı olmasın dürüst ol sürekli içlerinde olmak istemiyorsun bunu da eşine güzelce söyle sıkıldım her hafta sartmış gibi gitmekten bu hafta da evimizde oturalım de bakalım ne diyecek

Bence birazcık bencilce düşünüyorsunuz. Ben eşimin ailesiylr muhabbet dahi etmem. Hatta herkes oraya gidince kendi çapında takılır ama ben gitmek isterim. Bence ailesiyle sorununuz yoksa güzel yanlarına,ve güzel huylarına bakmaya çalışın. Sizde haftada bir kendi ailenize gidin. Kötü insanlar değiller sonuçta. İyi düşünürseniz seversiniz. Artık hepimiz çok asosyal olduk. Ama eşiniz kalabalık bit aileden gelmiş ve onu yanlızlığa mahkuö ederek üzebilirsiniz. Ben eşim mutlu olsun üzülmesin diye kaynanamın aylarca evimde kalmasına tek kelime laf etmedim. Bence sıkıntı yaratmıyorsa haftada bir eşiniz mutlu olsun diye gidilebilir. O mutlu olursa sizide mutlu eder ve kıymetinizi anlar.benim eşim benim ailemin yanından çıkmazdı, babam çok samimiydi kanka gibiydiler. Ben gitmek istemezdim. Huzur yok onların evinde diye. Eşim balığa çıkıyor mutlu oluyor, eğleniyor diye senelerce katlandım ve aileme gittim.sürekli kendini kullandırdı. Ama sırf mutlu oluyor diye katlandım ve gittim. Ve gitmek istemediğimi ama o mutlu oluyor diye gittiğimi belirttiim. Eğer çocuk düşünüyorsanız çocuk yapabilirsiniz. Aileniz genişler. Hemde eşinizin kalablık aile ihtiyacı biter.

Yok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorum
gerçekten aranıyosun... ne denir ki sana:stop: senin ailen daha farklı da kıskanıyo musun? yapma lütfen, hergün gitmiyosun ya, haftada 1 alt tarafı. sen böyle yaparak evliliğini tehlikeye atıyosun

bedava yemek. üstelik sevgi saygıda görüyorsunuz. sizinki bence bulupta bunamak. gidin işte haftada 1 yemeğe. ne olacak...

Herkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
Haftada 1 gün ise sık dişini derim bende haftada 1 gün giderim benimkilerde çok iyiler Allah razı olsun

bedava yemek. üstelik sevgi saygıda görüyorsunuz. sizinki bence bulupta bunamak. gidin işte haftada 1 yemeğe. ne olacak...
Şöyle zaten çalışıyorum işim sitresli çocuk da yapmıyoruz hani gençliğimizi yaşıyalım diye ama oraya gidince curcuna coluk sesi çocuk sesi puff benim ailem uzakta onları tatilden tatile görüyorum ama eşimin ailesinin her an yanındayız

onu eşinizin memleketine yerleşmeden düşünecektiniz. ne yapsın adam siz ailenizle görüşemiyorsunuz diye tatilden tatile mi görsün dibindeki ailesini.

hani her gün görüşseniz aile ile sorunlu olsanız anlarım ama. sizi baş üstünde tutan bir aileye bu tepki biraz anlamsız.

sanırım siz aileniz ile görüşemezken eşinizin sürekli görüşebilmesini kıskanıyorsunuz. kıskançlıktan da katlanamamaya başladınız eşinizin ailesine..

ay ne guzel işte
ben yaz tatıllerınde memlekete gıttıgımde (aynı memleket esımle) kv. tek yasadıgı ıcın tatılmı yapıyorum hızmetcı mı oluyorum anlamıyorum ev de sin sin edıyo sıkıntıdan ben ve cocuklar patlıyoruz
kalabalıkta sana ne yemek yapmak duser ne bulasık arada kaynar gıdersın keske ben gıttıgımde de kalabalık ortam olsa en azında sıkıntıdan patlamayız sanslısın bence

sırf daralıyorsunuz diye eşinize böyle bir şey söyleme lüksünüz yok, insanlar da gayet iyi davranıyorlarmış, içlerine girip aile olmayı deneyin, eşinize de bir şey demeyin, hoş olmaz.

Aralar bal börek bile olsa her hafta her hafta gitmek ben de istemem, sıkıcı gelirdi bana da.
Direkt gitmek istemiyorum demeyin eşinize ters teper, ama çağırdıklarında o gün için bahane bulun.
Bugün çok yorgunum, iş yerinde stresli gün geçirdim, ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum, ikimiz için şu planı yaptım. vs bahaneler söyleyin, 2 gün sonra gitsek olmaz mı deyin, böyle böyle arayı uzatırsınız, haftada bir değil de 10 güne çıkar sonra 15 güne, istediğiniz sıklığa çıkarabilirsiniz.

Back
X