Kayınvalide adayı ile tanışma

İyi de başka biriyle evlenseniz onun ailesinin boşanmayacağı nerden belli?
Mesafeli olun davranışlarını tartın yeterli bence,belki cidden eski sevgiliyi sevmedi yanlış tavırlar gördü sizi sevip müdahale etmeyebilir yaşamadan bilemezsiniz.
Benim kv adayı da boşanmış ama bir sorunu olduğunda dertleşmek için beni arıyor oğlunu değil.

Nişanlım yerin dibine girdi... resmen kizardi... bide zorla çağırdı zaten. Mecbur verdik bizde. Ertesi gün gene gelin diyor bide utanmadan.

Hahahha, seninkide iyiymiş :) vallah orjineller :)

Yok, ben benimkini kalayliyorum ara sira ama bazen arpasi bol geliyor. Son haftalarda baya coşdu. Şimdi kaynimin yeni kiz aarkadaşı var inşallah ona dadanir... şimdiden kizi stalkliyor ve resmen takdi... saclari cok sarıymış :) muahha, kiz bebek gibi, altın gibi saclar... kv sari olamadığı icin kiskanclik tavan
:D inanmıyorum ya kadın nirvanaya ulaşmış.. kesin bi yerlerinde Türk geni var :)) kıskançlıktan kafayı yesin de sizle uğraşamasın kaçık kadın :)

Benimki zati dillere destan benden başkası çekmezmiş onu. Oğlu bile öyle söylüyo :))

Her hafta kahvaltiya gitmeye devam ediyormusunuz
Yok o çok gerilerde kaldı. Böyle manyaklıklarının haddi hesabı yoktu. Bende kaça kaça artık hiç birebir görüşmez durumdayız. Eşimle gider gelirim. Bazen haftada bir bazen 5 6 haftada bir belli olmuyo yani. Dipdibe otururken şu mesafeyi almak benim için büyük başarı :))

Bence sorun kayinvalidenin boşanmış olması değil.Ancak kinci ve sınır tanımaz kadından korkacaksin arkadaşım.Hic " ben onunla başa çıkarım " diye düşünme. Ağlayan bir anneye hiçbir erkek dayanamaz (kendi karısı olmadığı sürece ) Erkek arkadaşın aynı sokakta eve kadar kafasında canlandırmış sa bu konular konuşulmuştur aralarında.Simdi öyle diyen yarın aynı binada bakar evi.Verir eline de anahtarinizi kadincagiz üzülsün mü:işsiz:

Bence sorun kayinvalidenin boşanmış olması değil.Ancak kinci ve sınır tanımaz kadından korkacaksin arkadaşım.Hic " ben onunla başa çıkarım " diye düşünme. Ağlayan bir anneye hiçbir erkek dayanamaz (kendi karısı olmadığı sürece ) Erkek arkadaşın aynı sokakta eve kadar kafasında canlandırmış sa bu konular konuşulmuştur aralarında.Simdi öyle diyen yarın aynı binada bakar evi.Verir eline de anahtarinizi kadincagiz üzülsün mü:işsiz:
Ya inanılmaz canım sıkıldı. Aynı semtte oturmayın mı diyorsunuz? :/

Off gittikçe kaygım artıyor. Peki neleri gözlemlemeliyim, bu olacakların işareti neler olabilir?
Eş adayınızı gözlemleyin dengeyi o kurar. İlerleyen günlerde nasıl davranacak anneci mi? Yoksa sezarın hakkını sezara verir mi? Şimdiden yakın otururuz demiş kaynanalar öyle bi acındırıyorki kendini siz kendinizi suçlu zannedip özür dileyesiniz gelir. Bnmkide hep beni kötüler şikayet eder hiçbişey bulamazsa aramıyo bizi sevmiyo diye ağlar ben bu kıza ne yaptım demez bana da sen el kızısın der oğlum seni abartmış ne bulmuş sende der oğluna bu kız sana büyü yaptırmış diyomuş oysaki eşim hep karımı bana kötülemeyin konusmayın bu konuları der kapatır. Ama annesi arayıp bi ağlıyo bi ağlıyo benim üstüme salmak için. Ama annesini hiç kötülemem çünkü kötülerseniz erkekler annelerine yapışıyor. Yani es adayınız nasıl karakteri sağlam mı? Kadın kendini belli eder zaten siz buluşunca mesafeli olun ilk günden annecim diyrnlerden olmayın buluşuncada konuda bi günceleme yapmayınunutmayın

Eş adayınızı gözlemleyin dengeyi o kurar. İlerleyen günlerde nasıl davranacak anneci mi? Yoksa sezarın hakkını sezara verir mi? Şimdiden yakın otururuz demiş kaynanalar öyle bi acındırıyorki kendini siz kendinizi suçlu zannedip özür dileyesiniz gelir. Bnmkide hep beni kötüler şikayet eder hiçbişey bulamazsa aramıyo bizi sevmiyo diye ağlar ben bu kıza ne yaptım demez bana da sen el kızısın der oğlum seni abartmış ne bulmuş sende der oğluna bu kız sana büyü yaptırmış diyomuş oysaki eşim hep karımı bana kötülemeyin konusmayın bu konuları der kapatır. Ama annesi arayıp bi ağlıyo bi ağlıyo benim üstüme salmak için. Ama annesini hiç kötülemem çünkü kötülerseniz erkekler annelerine yapışıyor. Yani es adayınız nasıl karakteri sağlam mı? Kadın kendini belli eder zaten siz buluşunca mesafeli olun ilk günden annecim diyrnlerden olmayın buluşuncada konuda bi günceleme yapmayınunutmayın
Valla bütün isteğim öldü, hiç gidesim kalmadı. Az önce erkek arkadaşım ile kavga etmişler, gidicem o kıza seni anlatıcam yazık olmasın ona vs demiş. Ne demek bu şimdi? Niye oğlunu kötülesin bana?

Sözüm ona sana yakın olmak için....bak seni oglumdan öte görüyorum!!! Ama sende anlat bana herşeyi emi kizim:KK48:

Biz şimdi yaşadığımız ve arkadaşlarımizin yasadiklarindan yola cikarik kayinvalide adayın hakkında çıkarım da bulunuyoruz.Ama sen gidip tanış ,kendin gözlemle...hiç mi olumlu taraf yok? bence var.Erkek arkadasin annesini seninle tanistirmadan sana evlilik teklif etmiş.Bu çok büyük bir mesaj bence.

Acı ama gerçek. O oğul koca yerine mutlaka koyulacak. Ama şuan değil evlenince :)
Evlenince X100000 kat daha kıymetli olacak.
Şuan olmaz diyorum çünkü resmiyet yok.
Sizi uzun uzun süzecek :)
Kibarlıktan çokta kırılıp dökülmeyin.
Olmadığınız biri gibi davranmayın.
Soğukkanlı olun.
Ve asla ama asla herşeye evet olur vs demeyin :)
Bol şans

eşinden ayrılmış kv ler genelde gelinlerine dirlik vermiyor, evlendikten sonra ogullarının başına musallat oluyorlar..
Ha birde evde tek kalamıyorum bahaneleri geliyor hemen ardından .. geneli böyle..
ayrıca mesaj olayına dayanarak söylüyorum bana kv cok sinsi fena gibi geldi..
Bence siz hiç birşey yapmayın akışına bırakın mesafeli ve saygı bir şekilde davranın
Ama bir kez daha düşünün bence.. eğer ki sevgliniz annesine cok düşkün ve bagımlıysa çook başınız agrır.
Benim kv eşinden ayrılmamıs ama eşimin beni sevmesini kabul edemedi
Hatta eşime sennde evlendin ya hayatımda kimseye güvenim kalmadı dedi
Sen beni değil dream ı seçtin dedi
Bu kadının kocası yanında
Kızı yanında ve torunları yanında
Had bakalım:)

Acı ama gerçek. O oğul koca yerine mutlaka koyulacak. Ama şuan değil evlenince :)
Evlenince X100000 kat daha kıymetli olacak.
Şuan olmaz diyorum çünkü resmiyet yok.
Sizi uzun uzun süzecek :)
Kibarlıktan çokta kırılıp dökülmeyin.
Olmadığınız biri gibi davranmayın.
Soğukkanlı olun.
Ve asla ama asla herşeye evet olur vs demeyin :)
Bol şans
E ben evlenmiyim o zaman.

Bu nasıl iş ben anlamadım. Madem öyle bir saçmalığın ortasında kalıcam kesin, niye evleneyim ki? :/

Benim kv eşinden ayrılmamıs ama eşimin beni sevmesini kabul edemedi
Hatta eşime sennde evlendin ya hayatımda kimseye güvenim kalmadı dedi
Sen beni değil dream ı seçtin dedi
Bu kadının kocası yanında
Kızı yanında ve torunları yanında
Had bakalım:)
Ruh hastası bunlar ya inanamıyorum.

Herkese iyi günler dilerim hanımlar.

Şu an hayatımda biri var, ayıptır söylemesi deli gibi aşık oldum :KK22:. Kendisi de bana evlenme teklifi etti, ben kabul ettim.

Şimdi annesiyle tanışacağım. Önce şunu söyleyeyim annesiyle babası boşanmış. Kadın 56 yaşında ama çok daha genç gösteriyor, belli enerjik bir insan. Benim kendisiyle ilgili kuşkularım var. Öncelikle boşanan çoğu kadın oğlunu kocası yerine koyuyor toplumumuzda maalesef. Erkek arkadaşım annesinin tek oğlu, bir ablası var ama o başka şehirde yüksek lisans yapıyor. Ailesinden daha kopuk biri.

Şimdi erkek arkadaşım ve annesi birlikte yaşıyor. Korkum, bu hanım ya erkek arkadaşımı kocası yerine koyuyorsa? Beni rakip olarak görmek gibi lüzumsuz bir düşüncesi varsa? Buluşma sırasında bunları nasıl anlayabilirim sizce?

Bir diğer konu, bu hanım gitmiş sırf bi zamanlar gıcık oldu diye erkek arkadaşımın eski sevgilisine "x, bir kızla birlikte. Niyetleri ciddi." diye bir nispet mesajı atmış. Ben öğrenince hoaydaa dedim zaten. Bu beni korkuttu, sizce ortalığı karıştıracak bir profil mi? Bana biraz öyle geldi de :KK17:

Cumartesi günü annesiyle birlikte benim olduğum şehre geliyor erkek arkadaşım. Muhtemelen bir kafede falan oturur bi şeyler yeriz hep birlikte. Benim finallerim var, yol falan sıkıntı olur diye tanışmak için kadın benim yanıma gelecek. Bu ayıp olur mu sizce o_O

Son olarak kadına nasıl davranmalıyım sizce, neler sormalıyım? Daha önce hiç bir erkek annesiyle tanışmadım çünkü, yardımlarınızı bekliyorum. :KK23:

Hiç taviz vermeyin bence ben verdim de ne oldu bende ilk kez esimin annesiyle tanışmıştım herşeyine he he evet dedim şimdi anlıyorum ki zamanında ezdirmisim kendimi ben artık daha sağlam duruyorum karşılarında çok şükür bi de toyluk varmış şimdi insan yaşayınca anlıyo hayat bi kere yaramıyo onu da gereksiz insanlar var diye üzülüp strese girmeye gerek yok nasıl yaklaşıyorsa sizde öyle davranın saygıyı bozun demiyorum yanlış anlaşılmasın hiç bi zaman saygısızlık yapmadım ama gerekene gerektiği kadar inşallah güzel geçer sizin ilk deneyiminiz

Ben yapı olarak çok sıcakkanlı biriyim, nasıl mesafeli olabilirim konuşurken? Az mı konuşayım mesela?
Mesafeli olacağım diye kendini kasma.
Kendinden çok bahsetme. Çok detay bilmek zorunda değil. Hemen planlar yapmayın. Sık sık görüşme girişiminde bulunmayın.
Az ama öz konuş.
Peşinen kendi fikrin dışındaki hiç bir şeyi kabul etme. Gerçek fikrin neyse öyle davran.

Tek başına boşanmış bir kadın diye korkuyor sanırım. Biliyorsunuz yaşlı kadınlara bile saldıran sapıklar var allah korusun, bu yüzden bir şey diyemiyorum ona. Demeli miyim?

Bir de annesinin tansiyonu var bir şey olur falan diye korkuyor. Ne önerirsiniz bana, ne yapmalıyım? :/
Ötekileri tartışmıycam da. Senden önceki kızı arayıp oğlumun hayatında biri var demiş ya
Evlerden ırak...

Back
X