Herkese iyi günler dilerim hanımlar.
Şu an hayatımda biri var, ayıptır söylemesi deli gibi aşık oldum

. Kendisi de bana evlenme teklifi etti, ben kabul ettim.
Şimdi annesiyle tanışacağım. Önce şunu söyleyeyim annesiyle babası boşanmış. Kadın 56 yaşında ama çok daha genç gösteriyor, belli enerjik bir insan. Benim kendisiyle ilgili kuşkularım var. Öncelikle boşanan çoğu kadın oğlunu kocası yerine koyuyor toplumumuzda maalesef. Erkek arkadaşım annesinin tek oğlu, bir ablası var ama o başka şehirde yüksek lisans yapıyor. Ailesinden daha kopuk biri.
Şimdi erkek arkadaşım ve annesi birlikte yaşıyor. Korkum, bu hanım ya erkek arkadaşımı kocası yerine koyuyorsa? Beni rakip olarak görmek gibi lüzumsuz bir düşüncesi varsa? Buluşma sırasında bunları nasıl anlayabilirim sizce?
Bir diğer konu, bu hanım gitmiş sırf bi zamanlar gıcık oldu diye erkek arkadaşımın eski sevgilisine "x, bir kızla birlikte. Niyetleri ciddi." diye bir nispet mesajı atmış. Ben öğrenince hoaydaa dedim zaten. Bu beni korkuttu, sizce ortalığı karıştıracak bir profil mi? Bana biraz öyle geldi de
Cumartesi günü annesiyle birlikte benim olduğum şehre geliyor erkek arkadaşım. Muhtemelen bir kafede falan oturur bi şeyler yeriz hep birlikte. Benim finallerim var, yol falan sıkıntı olur diye tanışmak için kadın benim yanıma gelecek. Bu ayıp olur mu sizce
Son olarak kadına nasıl davranmalıyım sizce, neler sormalıyım? Daha önce hiç bir erkek annesiyle tanışmadım çünkü, yardımlarınızı bekliyorum.