Kayınvalide adayı ile tanışma

Benim kv eşinden ayrılmamıs ama eşimin beni sevmesini kabul edemedi
Hatta eşime sennde evlendin ya hayatımda kimseye güvenim kalmadı dedi
Sen beni değil dream ı seçtin dedi
Bu kadının kocası yanında
Kızı yanında ve torunları yanında
Had bakalım:)
Benimki de ilk annemi ve beni tanıdığı gün yani ilk kez evimize geldiğinde ki ertesi gün söz olmuştu
Ben be olacağım şimdi demiş anneme

Mesafeli ol . El öpme , anne deme.
Benim şimdiki aklım olsa anne kelimesini ASLA kullanmazdım. her anne dediğimde ağlamak istiyorum.

Ya gerçekten mi diyorsunuz, korkmaya başladım iyice. Yani kadın eşinden ayrıldıysa illa yapışır mı? :KK17:
Kızını evlendirdikten sonra size yapışır kalır ben sana diyim iyi düşün.aşk zamanla bitiyor

Kızını evlendirdikten sonra size yapışır kalır ben sana diyim iyi düşün.aşk zamanla bitiyor
Bugün konuştuk işte ben sana karıştırmam kimseyi vs diyor. Ben de dedim ki bütün erkekler böyle söylüyor falan. E sen bana güvenmiyorsun bariz dedi bu sefer de. :işsiz:

Yapışır kalır da bizim tavrımızın önemi yok mu peki? Ben çok net biriyim istiyorsa alınsın düşüncemi belli ederim normalde. Evlenince nasıl bir sıkıntı olur mesela?

Bugün konuştuk işte ben sana karıştırmam kimseyi vs diyor. Ben de dedim ki bütün erkekler böyle söylüyor falan. E sen bana güvenmiyorsun bariz dedi bu sefer de. :işsiz:

Yapışır kalır da bizim tavrımızın önemi yok mu peki? Ben çok net biriyim istiyorsa alınsın düşüncemi belli ederim normalde. Evlenince nasıl bir sıkıntı olur mesela?
Bu kv kaç yaşında yarın öbürgün esin diyecek ayy annemde yanlız bir oda açalım beraber yaşarız falan filan muhabbetleri kızını evlendirdikten sonra basliycak.tabi oda tek oğlu var dünden razı olucak bu işler hep böyle o kv sizinle yasiycak ilerde bu aklında kalsın bak demişlerdi dersin.

Bu kv kaç yaşında yarın öbürgün esin diyecek ayy annemde yanlız bir oda açalım beraber yaşarız falan filan muhabbetleri kızını evlendirdikten sonra basliycak.tabi oda tek oğlu var dünden razı olucak bu işler hep böyle o kv sizinle yasiycak ilerde bu aklında kalsın bak demişlerdi dersin.
56 yaşında.

Ben net olarak söyledim ama mümkün değil diye, en fazla yakın bir yerde yaşayabilir ama aynı ev mümkün değil. Ha istiyorsa alsın o riski, büyük konuşmak istemiyorum ama çok büyük ihtimalle terk ederim evi direkt.

Esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz. Evli bir oglu ve evli bir kizi, bir de bekar kizi var. Hepsi baska sehirdeler.
Ben de evlenmeye karar verdigimde bir cok insan, tek evladi ayni sehirde olacak, o da kucuk oglusu, kiz da univ okumaya gidince size soyle yapisacak, boyle huzursuz edecek.
Korktum mu, korktum.
Panik oldum mu, oldum.
Ama annemi dinledim ve butun on yargilarimi bir kenari attim ve tanismaya oyle gittim.
Gulec bir insanim, nasilsam oyle davrandim.
Muhabbet acmayi severim. Olculu ve saygili ben de muhabbet actim vs.
Is resmiyete bindikten sonra birbirimizi ara sira aramaya basladik. Bu sefer de ne soguk kadin dediler :)))
Ne o beni bunaltti, ne de ben onlari.
Evliyiz simdi. K.pederim bu yil icinde vefat etti.
Kadincagiz ne yapisti ne etti.
Biz ne zaman istersek o zaman gideriz, o biz davet etmeden gelmez.
Oturdugumuz semtler uzak. Yakinimiza tasinmasini istiyoruz, ama o gelmiyor. Cunku aklimiz sık sık gitsek de onda kaliyor. Bebek falan olursa o zaman gelir diyoruz artik, kiyamaz.

Mesaji aldin sanirim?
Hakkinda hayirlisi olsun. :KK66:

56 yaşında.

Ben net olarak söyledim ama mümkün değil diye, en fazla yakın bir yerde yaşayabilir ama aynı ev mümkün değil. Ha istiyorsa alsın o riski, büyük konuşmak istemiyorum ama çok büyük ihtimalle terk ederim evi direkt.
Canım benim rabbim yardim cin olsun şimdiden Allah hayırlara çıkarsın seni ınş.istihare namazını kilabiliyorsan dua ni yap uyu yada senin yerine istihareye yaticak namaz li birinden rica et.hakkında hayırlısı olsun.

Yemin ediyorum nokta atışı, sosyolojik tespit yapmışsınız resmen :)

Yahu bunlar kesin yaşanacaksa ben evlenemem ki zaten. Hiç sabırlı biri değilim, çok özgür büyüdüm kimseyi karıştırmam kendime. Ne yapmalıyım asla oluru yok mu yani?
Kendi eşimden örnek vereyim ,ailesine düşkün ama sık sık gidip gelmek istemez ,hatta biz gidelim istediğimiz saatte kalkariz der . E
Yemin ediyorum nokta atışı, sosyolojik tespit yapmışsınız resmen :)

Yahu bunlar kesin yaşanacaksa ben evlenemem ki zaten. Hiç sabırlı biri değilim, çok özgür büyüdüm kimseyi karıştırmam kendime. Ne yapmalıyım asla oluru yok mu yani?
Ben hayatta karışmam gitmem etmem diyen kaynana yoktur , benim evime kimse karışamaz evim mahremimdir diyen adam vardır . Tamamen eş adayinizin tutumuna bağlı , aynı sokak yada annesine yakın oturmak isteyen adamda bu otarite Zaten yoktur

Valla bütün isteğim öldü, hiç gidesim kalmadı. Az önce erkek arkadaşım ile kavga etmişler, gidicem o kıza seni anlatıcam yazık olmasın ona vs demiş. Ne demek bu şimdi? Niye oğlunu kötülesin bana?
Çocuk annesini tanısın işte buda bi arabozma yöntemi hangi anne kötüler oğlunu. Ama sizle bi tanışsın koymete biner oğlanda anada

Tek başına boşanmış bir kadın diye korkuyor sanırım. Biliyorsunuz yaşlı kadınlara bile saldıran sapıklar var allah korusun, bu yüzden bir şey diyemiyorum ona. Demeli miyim?

Bir de annesinin tansiyonu var bir şey olur falan diye korkuyor. Ne önerirsiniz bana, ne yapmalıyım? :/

Bence birsey demelisin. O kadar yasli degil. Ve yapacagi sey tansiyonuna dikkat etmek. Ona göre yemegini yemek. Ille Türkiyenin diger tarafina tasinmaniz gerek yok. Araba ile 20 dakikalik mesafe yeter. Hem bisey oldugunda hemen yanina gidebilirsiniz.

Hayatin döngüsü bu. Yuva kuruyorsun, cocugun oluyor ve bir gün iste o cocuk kendi hayatini ve yuvasina kuruyor. Yani ömür boyu evlat ile beraber yasanilmaz. Olmamali. Bu doga'ya ters zaten

Eger ayni mahhalede yasarsaniz asla ayri bir aile olamazsiniz. Sürekli annesigilde yemek yersin. Yada o size gelmek ister. Beraber gezdiginizde o'da gelmek istiyecek yada "evin önünde araba görmedim, nereye gittiniz" diyecek. Ve ayni bahaneler kullanilir. Yalniz oldugu söylerler. "Sen benim annemi istemiyorsun" diye söylencek kavga olacak.

Neticede kadin yatalak degil birsey degil. Milyonlarca insan yalniz kaliyor. Karar senin tabiki fakat burnuma pek iyi kokular gelmiyor.

Esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz. Evli bir oglu ve evli bir kizi, bir de bekar kizi var. Hepsi baska sehirdeler.
Ben de evlenmeye karar verdigimde bir cok insan, tek evladi ayni sehirde olacak, o da kucuk oglusu, kiz da univ okumaya gidince size soyle yapisacak, boyle huzursuz edecek.
Korktum mu, korktum.
Panik oldum mu, oldum.
Ama annemi dinledim ve butun on yargilarimi bir kenari attim ve tanismaya oyle gittim.
Gulec bir insanim, nasilsam oyle davrandim.
Muhabbet acmayi severim. Olculu ve saygili ben de muhabbet actim vs.
Is resmiyete bindikten sonra birbirimizi ara sira aramaya basladik. Bu sefer de ne soguk kadin dediler :)))
Ne o beni bunaltti, ne de ben onlari.
Evliyiz simdi. K.pederim bu yil icinde vefat etti.
Kadincagiz ne yapisti ne etti.
Biz ne zaman istersek o zaman gideriz, o biz davet etmeden gelmez.
Oturdugumuz semtler uzak. Yakinimiza tasinmasini istiyoruz, ama o gelmiyor. Cunku aklimiz sık sık gitsek de onda kaliyor. Bebek falan olursa o zaman gelir diyoruz artik, kiyamaz.

Mesaji aldin sanirim?
Hakkinda hayirlisi olsun. :KK66:
Olumlu tek mesaj buydu sanırım, Allah razı olsun :KK70:

Bence birsey demelisin. O kadar yasli degil. Ve yapacagi sey tansiyonuna dikkat etmek. Ona göre yemegini yemek. Ille Türkiyenin diger tarafina tasinmaniz gerek yok. Araba ile 20 dakikalik mesafe yeter. Hem bisey oldugunda hemen yanina gidebilirsiniz.

Hayatin döngüsü bu. Yuva kuruyorsun, cocugun oluyor ve bir gün iste o cocuk kendi hayatini ve yuvasina kuruyor. Yani ömür boyu evlat ile beraber yasanilmaz. Olmamali. Bu doga'ya ters zaten

Eger ayni mahhalede yasarsaniz asla ayri bir aile olamazsiniz. Sürekli annesigilde yemek yersin. Yada o size gelmek ister. Beraber gezdiginizde o'da gelmek istiyecek yada "evin önünde araba görmedim, nereye gittiniz" diyecek. Ve ayni bahaneler kullanilir. Yalniz oldugu söylerler. "Sen benim annemi istemiyorsun" diye söylencek kavga olacak.

Neticede kadin yatalak degil birsey degil. Milyonlarca insan yalniz kaliyor. Karar senin tabiki fakat burnuma pek iyi kokular gelmiyor.
Az önce konuştuk, yakın yaşamak istemiyorum dedim. İstersen yanına bi yardımcı, bakıcı vs tutarız ben razıyım ama yakında yaşamak istemiyorum dedim. Uzun uzun anlattım sebeplerimi, o da kabul etti hatta söz verdi. Umarım böyle olur.

Az önce konuştuk, yakın yaşamak istemiyorum dedim. İstersen yanına bi yardımcı, bakıcı vs tutarız ben razıyım ama yakında yaşamak istemiyorum dedim. Uzun uzun anlattım sebeplerimi, o da kabul etti hatta söz verdi. Umarım böyle olur.

Umarim cidden anlayis ile karsilar ve bu sadece "köprüyü gecene kadar" olayi degil.
Bu annesinin yaptigini asla unutma ama. Bil ki eger annesi öyle bir mesaj yolladi ise, oglundan yüz buldugu icin yollamistir. Oglunun cook tepkili olacagini bilseydi yollamazdi. Yani demem o ki cok dikkatli ol.

Umarim cok mutlu olursun ilerde. Belli ki zeki bir kizsin. Umarim ben yalnisimdir ve huzurda, mutlulukta senin olur canim.

Eşimin anne babası ayrı ama sağ olsun kv bir gün bile beni üzecek birşey yapmadı. Lakin her annede olduğundan biraz fazla görmek gelinmeaini isteyebilir tek olduğu için ben sorun ettim başta ama şuan çok gereksiz buluyorum her işime koşturuyor sağ olsun.

Eğer iyi biriyse geçinmesi kolay olur fakat kötü biriyse malesef evlenene kadar bu yüzünü belli etmez bu yüzden baştan siz iplerk sıkın derim. :)

Umarim cidden anlayis ile karsilar ve bu sadece "köprüyü gecene kadar" olayi degil.
Bu annesinin yaptigini asla unutma ama. Bil ki eger annesi öyle bir mesaj yolladi ise, oglundan yüz buldugu icin yollamistir. Oglunun cook tepkili olacagini bilseydi yollamazdi. Yani demem o ki cok dikkatli ol.

Umarim cok mutlu olursun ilerde. Belli ki zeki bir kizsin. Umarim ben yalnisimdir ve huzurda, mutlulukta senin olur canim.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :KK68:

Herkese iyi günler dilerim hanımlar.

Şu an hayatımda biri var, ayıptır söylemesi deli gibi aşık oldum :KK22:. Kendisi de bana evlenme teklifi etti, ben kabul ettim.

Şimdi annesiyle tanışacağım. Önce şunu söyleyeyim annesiyle babası boşanmış. Kadın 56 yaşında ama çok daha genç gösteriyor, belli enerjik bir insan. Benim kendisiyle ilgili kuşkularım var. Öncelikle boşanan çoğu kadın oğlunu kocası yerine koyuyor toplumumuzda maalesef. Erkek arkadaşım annesinin tek oğlu, bir ablası var ama o başka şehirde yüksek lisans yapıyor. Ailesinden daha kopuk biri.

Şimdi erkek arkadaşım ve annesi birlikte yaşıyor. Korkum, bu hanım ya erkek arkadaşımı kocası yerine koyuyorsa? Beni rakip olarak görmek gibi lüzumsuz bir düşüncesi varsa? Buluşma sırasında bunları nasıl anlayabilirim sizce?

Bir diğer konu, bu hanım gitmiş sırf bi zamanlar gıcık oldu diye erkek arkadaşımın eski sevgilisine "x, bir kızla birlikte. Niyetleri ciddi." diye bir nispet mesajı atmış. Ben öğrenince hoaydaa dedim zaten. Bu beni korkuttu, sizce ortalığı karıştıracak bir profil mi? Bana biraz öyle geldi de :KK17:

Cumartesi günü annesiyle birlikte benim olduğum şehre geliyor erkek arkadaşım. Muhtemelen bir kafede falan oturur bi şeyler yeriz hep birlikte. Benim finallerim var, yol falan sıkıntı olur diye tanışmak için kadın benim yanıma gelecek. Bu ayıp olur mu sizce o_O

Son olarak kadına nasıl davranmalıyım sizce, neler sormalıyım? Daha önce hiç bir erkek annesiyle tanışmadım çünkü, yardımlarınızı bekliyorum. :KK23:
Hiçbir hesap kitap yapmamıştım olduğum gibiydim kıyafetime kadar çok samimi sıcak bulmuştum ama öyle çıkmadı insanın alacası içinde hayvanın ki dışında diye boşuna dememişler hayırlısı olsun...

Back
X