• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayım

Ev gecindirecek duruma var çok şükür sadece şimdi çıkarsak eşyaların hepsini tam halledemem dedi 6 ay sonra dört dörtlük çıkarız dedi şimdiye kadar her dediğini yapan adama sonuna kadar güveniyorum annesi babasi eşyaya yardım etselerdi çoktan evim vardi
3 yıl diyorsun koskoca 3 yılda ne yaptı nişanlın ve ailesi?
hiçbir şey sanırım. bulduk saf gelini, istediğimizi yaptırırız, kendimize hizmet ettiririz, bir de çocuk doğurtunca bir yere gidemez. ömür boyu bize mahkum olur diye düşündüler. ki sanki düğünden yeni haberleri olmuş gibi yok eşya, yok ev gibi saçma bahaneler sürüyorlar öne. siz de müsade ediyorsunuz size böyle davranmalarına.

İkisini de izlemeye aldım ben
İnşallah haksız çıkarız
Ama her şey de ortada
Göz göre göre gidiyorlar kendilerini yakmaya
Üzülüyorum.
İzleyin kesinlikle buraya yazıyorum hiç bir kuvvet bni 6 ay sonra o ewde tutamiycak inşallah hersey güzellikle olur yoksa cirkinlesicem ne olacaksa olsun artık umurumda degil

İzleyin kesinlikle buraya yazıyorum hiç bir kuvvet bni 6 ay sonra o ewde tutamiycak inşallah hersey güzellikle olur yoksa cirkinlesicem ne olacaksa olsun artık umurumda degil
neden 6 ay? neden 3 ay 8 ay değil de 6 ay?
bir de kiraya mı çıkacaksınız yeni eve mi eski eve mi? hepsi konuşuldu mu?
6 ay sonra eşinin eline yüklü para mı geçecek ki, her şeyi alacak, yeni ev kuracak?
yani planlarını net olarak anlattı mı nişanlın?

Bende Arnavutum ama nişanlımın ailesi köklü arnavutlardan ve her bi haltları batıl olmuş gelenek saygı dedikleri şeyler bulmuşlar kendi kendilerine bi bardak su verip yerime oturmuştum meğer ben hatanın hatasını yapmışım su içerken bittikten sonra bardağı hemen almak için başlarında beklemem gerekiyormuş ha birde bardağı alttan tutacakmışım bi cehennemin içine attım kendimi şimdi çıkamıyorum
neden çıkamayasın ??şimdi üzülürsün ağlarsın unutrsun geçer..evlendikten sonra bir ömür üzülmek daha mı iyi??
ya bu sorunlu evliliklerde genelde herşey lök gibi ortada ama bizler görmek istemiyoruz..düzelir diye bakıyorum ama düzelmez beter olur..
insanlar saklamıyor ki kendilerini,açıklar...senin evinin herşeyine ben karar veririm. asla tamamen senin evin olamaz..orası aslında benim evim,benim oğlum diyor kv..senin görevin oğlumu da beni hoş tutmak..bunlardan sonra kabul edip evleniyorsan,gerisini şikayet hakkın yok..herşey ortada çünkü..bile bile ladess...

Canım ne cicim ayı ne hali.. ilk 6 aydır o.. o da sürekli ağlayan kaynanayla zor.. ayrıca bende dicektim madem 3 senedir evleneceğiniz belli niye bu son 6 aya bıraktılar yumurta kapıya gelmemiş kapıda kırılmış..

Miski amber ve konu sahibi yeminle içim şişti anlattiklarinizla.nasil dayaniyosunuz siz?canim 3yil bekledin az daha bekle kaciyo mu?3yilda yapamadigi esyayi ne zaman yapicak.nasil bu kadar korkusuzsunuz gozunuz kara.sizin adiniza buz uzulduk burda ama siz hala devam..yuzlerce kadin var 5 ay deyip 5yil sonra kavga dovus ayri eve cikabilen.hayat oyle pembe degil malesef....

3 yıl diyorsun koskoca 3 yılda ne yaptı nişanlın ve ailesi?
hiçbir şey sanırım. bulduk saf gelini, istediğimizi yaptırırız, kendimize hizmet ettiririz, bir de çocuk doğurtunca bir yere gidemez. ömür boyu bize mahkum olur diye düşündüler. ki sanki düğünden yeni haberleri olmuş gibi yok eşya, yok ev gibi saçma bahaneler sürüyorlar öne. siz de müsade ediyorsunuz size böyle davranmalarına.
Haklısın ne diyim ki sevgili döneminde hiç bunlari düşünmemiştim iş ciddiye binince aklım başıma geldi kendileri bilirler biz şimdiye dek hersey olumlu olsun sorun olmasın diye sustuk bakalım bundan sonrasi ne olacak şimdi eski ewde oturuyorlar evliliğimiz in ilk 3 ayı onlarsiz geçecek çok şükür sonraki 3 ayda sabrederım zaten ayrı ev konusunu hiç gündemden düşürmüycem

Va
Canım sen içinde sin diye nasıl saçmaladıklarının farkında değilsin. Şimdi sen 6 ay o evde oturacaksın..eee.. 6 ay sonra kiraya çıkacaksın.. sonra.. onlar evine kalorifer döşeyecek eski eve geçicek..Allah allah sonra.. Sen yeni eve tekrar taşınacaksın.. mantığın alıyor mu Allah aşkına??

Miski amber ve konu sahibi yeminle içim şişti anlattiklarinizla.nasil dayaniyosunuz siz?canim 3yil bekledin az daha bekle kaciyo mu?3yilda yapamadigi esyayi ne zaman yapicak.nasil bu kadar korkusuzsunuz gozunuz kara.sizin adiniza buz uzulduk burda ama siz hala devam..yuzlerce kadin var 5 ay deyip 5yil sonra kavga dovus ayri eve cikabilen.hayat oyle pembe degil malesef....
İnan bnde hiç bu konulardan memnun değilim beklenir aslında 3 yıl zaten durmusuz ama millet ne der diye hayatimizi yönlendiriyoruz ya işte bu yüzden kendime sinir oluyorum çocuk olmadan biran önce çıkcam sonra burdan müjde vercem innnsalllahhh

Mobilyalar iptal oldu nişanlım biz ikimiz gidip bakıcaz demiş
Canım buna sevindim ama iş onla bitmiyorki sende.. ne demek onlar yemek yerken ayakta beklemek.. eski türk filmleri ndeki uşaklar gibi.. inş herkes çok mutlu olur. . Eşleriniz sizi yanıltmaz size sahip çıkar ne diyim..

Va

Canım sen içinde sin diye nasıl saçmaladıklarının farkında değilsin. Şimdi sen 6 ay o evde oturacaksın..eee.. 6 ay sonra kiraya çıkacaksın.. sonra.. onlar evine kalorifer döşeyecek eski eve geçicek..Allah allah sonra.. Sen yeni eve tekrar taşınacaksın.. mantığın alıyor mu Allah aşkına??
Napicam peki canım kirami ödeyip durcam ee onlar gitmişler artık ne durcam biran önce asil evime yerleşicem

İnan bnde hiç bu konulardan memnun değilim beklenir aslında 3 yıl zaten durmusuz ama millet ne der diye hayatimizi yönlendiriyoruz ya işte bu yüzden kendime sinir oluyorum çocuk olmadan biran önce çıkcam sonra burdan müjde vercem innnsalllahhh
canım, milleti boşver. 3 gün konuşur susar. inan benzeri başıma geldi.
kv yaşadığı evi bize bırakacaktı evlenirken, kendisi de köye taşınacaktı. eşya mevzusu başta konuşuldu.
düğün davetiyeleri dağıtıldı. düğüne 8-10 gün kala kv paramız yok eşya alamayız, benim evdekilerle idare edersin, elimiz bollaşınca alırız dedi. normalde eski eşyalar köydeki eve gidecekti. ama kv köye yeni eşya almak istemiş, bize yalan söylüyor.
annem; madem öyle, hiç acele etmeye gerek yok. ne zaman ki eşya alırsınız, düğünü de o zaman yaparız dedi.
baktılar durum ele güne rezil olmaya gidiyor, eşim hemen o gün kredi çekti, beni çağırdı, eşya işini hallettik düğüne kadar.
isteyen çaresini bulur yani. onların ki işi yokuşa sürmek, başka bir şey değil.

valla @bide bele cek Misk-i amber Misk-i amber siz anasının gözyaşına kanan kocalara inanmaya devam edin.
inşallah biz yanılalım da siz mutlu olun.
şimdiye kadar kaale alınmamış, boya rengini sordu diye nişanlısını affeden, ayrı ev sözü verip anası ağladı diye sözünden dönüp yeniden söz veren nişanlıya inanan kızlar görünce valla üzülüyorum ya.
ne diyelim, herkes kendi kendine yapar, kv bahane.
Nişanlım annesinin aglamasina ragmen ew bulmuştu bn üzülmeyım diye herseyi yapmaya hazırdı ama kendi anneme ağlaya ağlaya bi hal oldu kendi annem az dur bakalım sabret dedi annemin hatrina sustum yoksa nişanlım ana kuzusu değil allahtan

Nişanlım annesinin aglamasina ragmen ew bulmuştu bn üzülmeyım diye herseyi yapmaya hazırdı ama kendi anneme ağlaya ağlaya bi hal oldu kendi annem az dur bakalım sabret dedi annemin hatrina sustum yoksa nişanlım ana kuzusu değil allahtan
annen de yanlış yapıyor, keşke sen daha çok ağlasaydın. inşallah anneni pişman edecek şeyler yaşamazsın.

Bende Arnavutum ama nişanlımın ailesi köklü arnavutlardan ve her bi haltları batıl olmuş gelenek saygı dedikleri şeyler bulmuşlar kendi kendilerine bi bardak su verip yerime oturmuştum meğer ben hatanın hatasını yapmışım su içerken bittikten sonra bardağı hemen almak için başlarında beklemem gerekiyormuş ha birde bardağı alttan tutacakmışım bi cehennemin içine attım kendimi şimdi çıkamıyorum
Bursa da mı oturuyosun.Burda var böyle saçma sapan adetler.Ben de evleniyorum canım 201 gün sonra ama allaha şükür herşey benim istediğim gibi oldu normal olan bu.Benim hiç bişeyime karışmadılar kaldı kanepeyi kendisi alıcak valla cıngar çıkartırdım ne olursa olsun yani.Ne kadar çok kendi isteklerini söylersen o kdar değer görürsün canım.Yok öyle herşeye evet demek.O zaman değersiz oluyorsun fikirsiz oluyorsun işte.

Back
X