Kayınvalide adayım

O zaman baştan sor. Takılarım ile ilgili planları yok değil mi ailenin diye?
Sormama gerek bile yok eğer öyle bişey olursa gerçekten sonucunda olacakları düşünmek bile istemiyorum bi tek taki takacaklar başka bişey yaptıkları yok zaten e bi Zahmet onlarda bnim olsun demi yani

İsterlerse 6 ayda yapsinlar isterlerse 6 senede gerçekten altınımi da verecek değilim karşılarında cahil yok bn kirami öderim oturur keyfime bakarım bi an önce cikıyım da istediklerini yapsinlar sinir oldum iyice nişanlım hep yanımda oldu hep destek oldu ewlendikten sonra değişecek hali yok herhalde .. bizden onlara fayda yok biz kiramızı ancak öderiz vala

Ben giycem ben killanacağım hersey benim zevkime göre olacak de asla inutamazsın bunları. Sonra cook sıkıntı oluyor pisman oluyorsun. Ay elbseyi merak ettim zevklimi bari

Sormama gerek bile yok eğer öyle bişey olursa gerçekten sonucunda olacakları düşünmek bile istemiyorum bi tek taki takacaklar başka bişey yaptıkları yok zaten e bi Zahmet onlarda bnim olsun demi yani
Bence konuşmakta fayda var. Biz eşyaları onlarla almayı planladık cevabını alabilirsin. 1 sene daha bekle ölmezsin ama aynı evde 6 ayda ne hale gelirsin Allah bilir.

Bence konuşmakta fayda var. Biz eşyaları onlarla almayı planladık cevabını alabilirsin. 1 sene daha bekle ölmezsin ama aynı evde 6 ayda ne hale gelirsin Allah bilir.
En fazla bir sene dururum ama dediğin gibi o 6 ayda hastalık sahibi olmazsam iyidir bn baba evinde gercekten bolluk içindeyim kv de cooooookk sıkı bilmiyorum nasıl olacak ya zaman su gibi geçsede ayrı evime çıksam burdan konumu açıp size müjde versem evimin fotoğraflarini paylaşsam çokmu şey istiyorum yaa

ooo şimdiden 6 ay bir yıla çıktı bile. demek ki içten içe sen de biliyorsun 6 ayın yalan olduğunu. hakkında hayırlısı olsun.

haklısın. bence bunun sebebi yurt dışında insanların kendilerini geliştirip kendi hayatıyla ilgilenmeleri. türkiyede kızlarımız evlenince zafer kazanmış oluyor. bide erkek evlat doğurdular mı padişah hanımı moduna giriyorlar. oğlanlarından başka hayat olmayınca da oğlu evlenince hala sanki çocuk küçük gibi hayatlarına müdahale etmeye devam ediyorlar. bide bizde var sanırım kendi annemiz dışında "saygıdan" başkalarına anne demek. karşıdaki insan haaa ben anneyim karışım moduna sokuyor bu söylem

Attıniz mi cidden nasıl oldu
Herzamankinden daha fazla haddini aştı kayınvalidem bu anlattıklarımı hergün katlayarak devam ettirdi bende daha fazla uzatmadan ki ben oğluyla mutluydum seviyordum ama ben 3 kişilik bi evlilik hayatı istemiyorum topladım bohçaları evlerine gönderdim

Nişanlına da söyleseydin bunları... her şeye kendisi karar veriyor 3 kişilik evlilik yapamam diye

Bence çok iyi yapmışsınız. Sebep olarak ne söylediniz?

Peki kv nin sözleri ne oldu vala harikasın yaa o kendine ve oğluna çok guvenen kv b..kk gibi kalmış ortada ohh olmuş cesaretine hayran kaldım afferimm kız sana :)) artık şaşkın şaşkın ewde oturuyordur kv hahaha

Konu sahibi hakkinda hayırlısı olsun insallah 36 sayfanin sonunda " biz iyiyiz birbirimizi seviyoruz evleneceğim" demeni bekliyordum
Iyi yapmışsın diyesim geldi kusura bakma ayriliktan mutlu olacak biri degilim ama senin adına cok sevindim böyle bir kv ile zor bir evlilik.olurdu
Bu cesareti gösterebildigin icin tebrik ediyorum seni

Konuştu durdu oğlu da anasını seçti bende dedim ki siz herşeyi seçin alın evi düzün o mükemmel zevkinize göre evleneceğin kızı da süs biberi gibi oturtursun bakalım hangi kız kabul edecek dedim

Konuştu durdu oğlu da anasını seçti bende dedim ki siz herşeyi seçin alın evi düzün o mükemmel zevkinize göre evleneceğin kızı da süs biberi gibi oturtursun bakalım hangi kız kabul edecek dedim
Boşver oglanda iş yokmuş zaten allahım sana enn hayırlısını nasip etsinde iyiki atmisim nişanı de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…