- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Sormama gerek bile yok eğer öyle bişey olursa gerçekten sonucunda olacakları düşünmek bile istemiyorum bi tek taki takacaklar başka bişey yaptıkları yok zaten e bi Zahmet onlarda bnim olsun demi yaniO zaman baştan sor. Takılarım ile ilgili planları yok değil mi ailenin diye?
Vala haklısın artık herseye hazirlikli olsam iyi olucak biran once o evden çıkmak için dua ediyorumO kadar da bencil? Gelinin evine daha gelin ortada yokken yerleşmiş insanlardan bahsediyoruz..
İsterlerse 6 ayda yapsinlar isterlerse 6 senede gerçekten altınımi da verecek değilim karşılarında cahil yok bn kirami öderim oturur keyfime bakarım bi an önce cikıyım da istediklerini yapsinlar sinir oldum iyice nişanlım hep yanımda oldu hep destek oldu ewlendikten sonra değişecek hali yok herhalde .. bizden onlara fayda yok biz kiramızı ancak öderiz valaişte ben senin kadar ümitli değilim. eşyayı yeniden yapamayız diyen insanlar 6 ayda tadilatı, eşyayı hangi parayla nasıl halledecek?
eşinin maaşı, senin altınlar olmadan nasıl yapacaklar cidden merak ediyorum. eşin seni seviyor sen de onu ama aranızda geçecek konuşmalar şundan ibaret olabilir: "biraz daha idare edelim, elimiz genişlesin" vs
Bence konuşmakta fayda var. Biz eşyaları onlarla almayı planladık cevabını alabilirsin. 1 sene daha bekle ölmezsin ama aynı evde 6 ayda ne hale gelirsin Allah bilir.Sormama gerek bile yok eğer öyle bişey olursa gerçekten sonucunda olacakları düşünmek bile istemiyorum bi tek taki takacaklar başka bişey yaptıkları yok zaten e bi Zahmet onlarda bnim olsun demi yani
En fazla bir sene dururum ama dediğin gibi o 6 ayda hastalık sahibi olmazsam iyidir bn baba evinde gercekten bolluk içindeyim kv de cooooookk sıkı bilmiyorum nasıl olacak ya zaman su gibi geçsede ayrı evime çıksam burdan konumu açıp size müjde versem evimin fotoğraflarini paylaşsam çokmu şey istiyorum yaaBence konuşmakta fayda var. Biz eşyaları onlarla almayı planladık cevabını alabilirsin. 1 sene daha bekle ölmezsin ama aynı evde 6 ayda ne hale gelirsin Allah bilir.
ooo şimdiden 6 ay bir yıla çıktı bile. demek ki içten içe sen de biliyorsun 6 ayın yalan olduğunu. hakkında hayırlısı olsun.En fazla bir sene dururum ama dediğin gibi o 6 ayda hastalık sahibi olmazsam iyidir bn baba evinde gercekten bolluk içindeyim kv de cooooookk sıkı bilmiyorum nasıl olacak ya zaman su gibi geçsede ayrı evime çıksam burdan konumu açıp size müjde versem evimin fotoğraflarini paylaşsam çokmu şey istiyorum yaa
haklısın. bence bunun sebebi yurt dışında insanların kendilerini geliştirip kendi hayatıyla ilgilenmeleri. türkiyede kızlarımız evlenince zafer kazanmış oluyor. bide erkek evlat doğurdular mı padişah hanımı moduna giriyorlar. oğlanlarından başka hayat olmayınca da oğlu evlenince hala sanki çocuk küçük gibi hayatlarına müdahale etmeye devam ediyorlar. bide bizde var sanırım kendi annemiz dışında "saygıdan" başkalarına anne demek. karşıdaki insan haaa ben anneyim karışım moduna sokuyor bu söylemKatiliyorum. Bakalim nisanlin napicak yumurta kapiya dayaninca. Senimi koruycak anasinimi?
O degilde cok merak ediyorum ya. Turk kulturunde erkekler neden boyle anacci?
Gecen gun hollandali arkdasim bana "okulum bitince kv min yaninda calisicam ayni meslekteniz " dedi.
Kiza " off kizim bittin senn bee"dedim.
Kiz saskin. Nedenki? Cok iyi anlasiyoruz dedi bana. O an ogrendimki bu anaccilik Turklere ozgu bisey.
Nişanı attım en temizindenKonu sahibi nişanlına isteklerini yaptırabildin mi?
Attıniz mi cidden nasıl olduNişanı attım en temizinden
Herzamankinden daha fazla haddini aştı kayınvalidem bu anlattıklarımı hergün katlayarak devam ettirdi bende daha fazla uzatmadan ki ben oğluyla mutluydum seviyordum ama ben 3 kişilik bi evlilik hayatı istemiyorum topladım bohçaları evlerine gönderdimAttıniz mi cidden nasıl oldu
Nişanlına da söyleseydin bunları... her şeye kendisi karar veriyor 3 kişilik evlilik yapamam diyeHerzamankinden daha fazla haddini aştı kayınvalidem bu anlattıklarımı hergün katlayarak devam ettirdi bende daha fazla uzatmadan ki ben oğluyla mutluydum seviyordum ama ben 3 kişilik bi evlilik hayatı istemiyorum topladım bohçaları evlerine gönderdim
Herzamankinden daha fazla haddini aştı kayınvalidem bu anlattıklarımı hergün katlayarak devam ettirdi bende daha fazla uzatmadan ki ben oğluyla mutluydum seviyordum ama ben 3 kişilik bi evlilik hayatı istemiyorum topladım bohçaları evlerine gönderdim
Bence çok iyi yapmışsınız. Sebep olarak ne söylediniz?
Ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bitmiyor dedimNişanlına da söyleseydin bunları... her şeye kendisi karar veriyor 3 kişilik evlilik yapamam diye
Peki kv nin sözleri ne oldu vala harikasın yaa o kendine ve oğluna çok guvenen kv b..kk gibi kalmış ortada ohh olmuş cesaretine hayran kaldım afferimm kız sana :)) artık şaşkın şaşkın ewde oturuyordur kv hahahaHerzamankinden daha fazla haddini aştı kayınvalidem bu anlattıklarımı hergün katlayarak devam ettirdi bende daha fazla uzatmadan ki ben oğluyla mutluydum seviyordum ama ben 3 kişilik bi evlilik hayatı istemiyorum topladım bohçaları evlerine gönderdim
Konuştu durdu oğlu da anasını seçti bende dedim ki siz herşeyi seçin alın evi düzün o mükemmel zevkinize göre evleneceğin kızı da süs biberi gibi oturtursun bakalım hangi kız kabul edecek dedimPeki kv nin sözleri ne oldu vala harikasın yaa o kendine ve oğluna çok guvenen kv b..kk gibi kalmış ortada ohh olmuş cesaretine hayran kaldım afferimm kız sana :)) artık şaşkın şaşkın ewde oturuyordur kv hahaha
Boşver oglanda iş yokmuş zaten allahım sana enn hayırlısını nasip etsinde iyiki atmisim nişanı de inşallahKonuştu durdu oğlu da anasını seçti bende dedim ki siz herşeyi seçin alın evi düzün o mükemmel zevkinize göre evleneceğin kızı da süs biberi gibi oturtursun bakalım hangi kız kabul edecek dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?