Kayınvalide adayım

Bu aileye harcadığınız efor Üniversitesine sınavına harcasaydiniz keşke hiç olmazsa şimdi bir meslek sahibi olurdunuz
gerçekten çok pişman olacaksınız
yapmayın bunu kendinize

Daha 21 yasindasin ya, evlenince hemen de cocuk isterler, heralde burda ilk defa birine ayril hemen diycem, yazik degil mi sana, sen bunlari hakediyor musun. Nisan atmak hic zor degil, inan bak, kaynanan oturur o esyalarla hicbi sey olmaz merak etme. Gelin sofraya oturmaz en son yer ne demek ya, hangi devirde yasiyoruz!!

Sen hala iyi niyetli düşündüğün için bozmak ses çıkarmak istemiyorsun. Huzuru bozan sen olacaksın sanıyorsun ama aslında onlar. Sen yapılması gerekeni yapmış olacaksın sadece. Peygamber sabrın olsa yine yaranamazsın bunlara inan. Hepsi boş.

Cnm sen evlilik degil universite cagindasin.cahil insanlarla hayatini karartma.
Evli cok arkadasim var.boyle bastan sorun yasayanlar cok pisman evlendigine
Sihirli bi degnek gelip duzeltmicek nikahtan sonra.
Nisanlin da hic arkanda deil

Sınavlara giriyorum zaten sosyal hizmetler okuyorum
canım, nişanlın annesine engel olamıyor diyorsun ya, inanma. söylediği koca bir yalan. o ana kuzusu olduğu için annesine engel olmuyor. sen seviyorum dediğin için ailen bir adım geride duruyor değil mi? nişanlın isteseydi kv yi hiçbir şeye karıştırmazdı. sen şimdi vazgeçtim desen, ailen bayram eder, emin ol. ailen senin hatırın için susuyor, onlar senden daha sıkıntıda, sana yaşatılanlardan dolayı, eminim.
göz göre göre ateşe atma kendini.
seni kırmayan nişanlı, en mühim şeylerde seni kaale almazken, boya işinde anında kabalaştı bak sana.
sen o eve eş olarak alınmıyorsun. hizmetçi ve oğullarını baba yapmak için alınıyorsun.
zararın neresinden dönersen kardır.

Yazık etme kendine hemen ayrıl ya da evliliği ertele bi 6-7 yıl.Yaşın genç, seni genç bulup ezebildiğim kadar ezeyim diyerek egosunu tatmin ediyor kayınvalide. Bu yaşta ve bu dönemde evlilik telaşı niye? Koca inanki bulunur ama bu yaşlar geri gelmez. En güzel yıllarını idare etmesini bilmeyen bir koca,cadı ve dominant bir kayınvalide kahrı çekerek heba etme..

Gez,toz,mesleğini edin ve kazandığın paranı doya doya harca.
30 yaşına geldiğinde ah yazık ettim kendime diye hayıflanacağına şimdi biraz aşk acısı çek daha iyi.Aşk unutulur ama pişmanlık bir ömür gider..

bunu okuyunca şok oldum. hangi çağda kalmış bu aile hakikaten?
benim annem 1975 te evlenmiş. gelin sofraya oturmaz, herkes doyduktan sonra yer denince, "niye ben insan değil miyim?" diyebilmiş ki o devirde dayak normal, boşanmak en son ihtimal bile değilken.
2016 da bu kadar gerikafalı kalmak da meziyet yani.

Profil resminin kendinize aitse kaldırın bence tanıdık cıkabilir kaynana da başta neyse değişmez at nişanı

Ya nişanlin cilveyle nazla yola gelir gelmesine de sen bu kv ile ne yapacaksın? Kocanın eşi muhakkak iletisimde olman gerecek. Düğün vs den sonra cocuk olunca dip dibe olacaksınız. Bak şöyle düşün; kv nij kendi oğluna saygısı yok. Sana mi olacak? Bir sey olunca da diyecegi belli; ben sizi düşünüyorum diyecek. Melek rolünde pacayi kurtaracak.

En önemlisi de mesleksiz evlenirsen; oglumun evi, oglumun parasi deyip canına okuyacak. Yapma. Daha çok gencsin, yapma. Ayrıl diyemem ama ertele en azindan.

Ay içim şişti ya.Ağzının ortasına bi tane vurasım geldi hepsinin.Ayrıl şu asalaktan.O nedir ya gelin sofraya oturmaz,ayakta bekler vs,geline eşya seçtirmemek,kiyafetini seçtirmemek filan.Sen akıl tutulması filan mı yaşıyorsun bu aileye gelin giderek. Kim onlar kim?? Rezil,ciğeri beş para etmeyen insanlar hepsi.
Senin hayatına ipotek koymaya çalışıyolar ailece,farkında değil misin?

Bu söylediklerin umarım şakadır gerçek değildir,kafa bulmak için filan yazmışsındır inşallah.Zira bunların gerçek olmasina ve tüm bunlara rağmen hala evlenmek için çaba içinde olmana inanasım gelmiyor.

Genceciksin yol yakınken dönn..

gecmisler olsun kv yuzunden mi yoksa?? Ya tahammül edemiyorum su kıskanclıklara, üzerimize baskı kurmaya calısmalarına. Tabi hepsi aynı değil ama cogu bence öyle. Evleniyosa oglun bırakta kendi düzenini kursun. Bizde de herşeye karısıyolar diye adam evli oldugunu unutuyo diye düsünüyorum bazen benim kararlarima yorum yaparlar anca ama herşeye mi karısılır arkadasım ya , uyuz oldum

Ağzım acık okudum, o senin babana katlanmış sabrının sonu cok istediği sen olmuşun ki baban zaten kv gibi densizlik yapmıyo seviyorsun diye arkanda olmuş.... Ama sen onun annesini çekmekle eline bişi geçmicek, anlattıklarından azıcıksa olsa düzelme ihtimali olan bi kv görünmüyo, işler dahada kötüye gidecek,senin gözün yeni açılmış iyi olmuş

Nişanlın sandıgın kadar iyi ve iyi niyetli degil son tel konuşmanız bile bunu gösteriyor, bildigin ana kuzusu bence oda farkında ama senin susman işine geliyo... Şu saatten sonra eşya alındı masraf yapıldı falan, bunlar olmasın düşüneceğin seyler... Gelecegini düşün ne güzel ailende arkanda cok şanslısın otur son kez ailenle konus ve karar ver, Hakkı'nda hayırlısı olsun

Bu kafına dur demeniz, çıngar çıkarmanızda fayda etmez.allah korusun kanser olursunuz evlenseniz kendinizle zorunuz ne atın nişanı o kadar gençsinizki suratlarını bile hatırlamazsınız bi süre sonra.

Ya nişanlılık deneme süreci değil mi? Eskidenmiş o nişan atan kızın adı çıkar kafası.. evliler sorun yaşıyıp buraya yazınca bir daha denemelerini öneriyorum genellikle ama nişanlılık sürecinde sorun yaşanıyorsa net:AYRILIN

Kendinize kastınız yoksa bu adamla evlenmezsiniz. Kv zaten densizin önde gideni ama asıl sorun nişanlınız. Annesine bi geri bas diyemiyor mu? Yaşananları görmüyor mu? İlla sizin söylemeniz mi lazım.
Bakın aileniz arkanızda ne güzel, yakmayın kendinizi. Ev dizilmiş, eşya alınmış olsun yani nedir zaten kv seçmişti. Sizden kıymetli hiçbir eşya yok dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…