- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Ağustosta 21 olacağım lise mezunuyum ailem istemedi zaten ama ben onun ailesini baştan tanımadığım için aileme karşı hep direndim seviyorum diye onlarda madem seviyorsun o zaman tamam dediler bugün bıraksam yine arkamda dururlar Allah onlardan razı olsun ama neden yapıyorsam onlar büyük onlar dinlesene işte kıt akıllı olmak buna deniyor
Sınavlara giriyorum zaten sosyal hizmetler okuyorumBu aileye harcadığınız efor Üniversitesine sınavına harcasaydiniz keşke hiç olmazsa şimdi bir meslek sahibi olurdunuz
gerçekten çok pişman olacaksınız
yapmayın bunu kendinize
canım, nişanlın annesine engel olamıyor diyorsun ya, inanma. söylediği koca bir yalan. o ana kuzusu olduğu için annesine engel olmuyor. sen seviyorum dediğin için ailen bir adım geride duruyor değil mi? nişanlın isteseydi kv yi hiçbir şeye karıştırmazdı. sen şimdi vazgeçtim desen, ailen bayram eder, emin ol. ailen senin hatırın için susuyor, onlar senden daha sıkıntıda, sana yaşatılanlardan dolayı, eminim.Sınavlara giriyorum zaten sosyal hizmetler okuyorum
bunu okuyunca şok oldum. hangi çağda kalmış bu aile hakikaten?Daha 21 yasindasin ya, evlenince hemen de cocuk isterler, heralde burda ilk defa birine ayril hemen diycem, yazik degil mi sana, sen bunlari hakediyor musun. Nisan atmak hic zor degil, inan bak, kaynanan oturur o esyalarla hicbi sey olmaz merak etme. Gelin sofraya oturmaz en son yer ne demek ya, hangi devirde yasiyoruz!!
Profil resminin kendinize aitse kaldırın bence tanıdık cıkabilirSelam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
gecmisler olsun kv yuzunden mi yoksa?? Ya tahammül edemiyorum su kıskanclıklara, üzerimize baskı kurmaya calısmalarına. Tabi hepsi aynı değil ama cogu bence öyle. Evleniyosa oglun bırakta kendi düzenini kursun. Bizde de herşeye karısıyolar diye adam evli oldugunu unutuyo diye düsünüyorum bazen benim kararlarima yorum yaparlar anca ama herşeye mi karısılır arkadasım ya , uyuz oldumLaf edecek olan her turlu eder ki zaten.. Sussan sinsi der, konuşsan cazgir der; der de der.. O yuzden gereken yerde seviyeyi bozmadan vermek lazim cevabini..
Ama konu sahibi hala ev esya kuruldu modunda.. Ulan kurulsun.. Bosaninca daha zor o esyayi dağıtmak, o evden cikmak.. Allah korusun.. Ben yaşadım mesela bunu..
Bi de cogu kv boyle demis, simdiden kabullenmiş hatalarini,cirkeflikleri normal gormeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?