- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Nisani atamazsin diyip damarina basmak gibi olmus :)) :)) iyide olmus hani :)) Banada hep oyle diyolardi ama bi tartisma bitirdi herseyi. Gerci epey bise birikmisti o zamana kadarda neyse... insan korkuyor sesini cikarmaya. Hersey guzel olsun herkesin gonlu olsun istiyo ama bide bakiyosunki kendi isteklerine yer verilmemis baskasinin istekleri olmus. Ozelliklede kv olan kisinin. Konu sahibinin durumunda olan bendim bi zamanlar. Ama simdi degilim. Ayrilamam birakamam her nolursa olsun o benim sevdigm ondan vazgecemem dedigim kisiden vazgecmek zorunda kaldm bende...sen nisani misani atamazsin onu anladikta nisanlina rahatsiz oldugun konulari uygun bir dille anlat. simdiden susarsan sonra bas gelemezsin
Nişanlınız tabi ki sizi kırmaz. Her şey sizin istediğiniz gibi olacak demiş ama nişanlık ve salon daha işin başında kayınvalide de. Bence nişanlınız kimseye hayır demeyen etliye sütlüye karışmayan bir tip.Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
neee inanmıyorum bunu nasıl kabul edebildin de yaptın.Aynen hatta bi ara bu normal gelmeye başlamıştı onların yanında oturmam yemem içmem çok konuşmam yasak eğitimli aklı başında bi ablam beni öyle görünce sen çıldırdın mı bu resmen eziyet demeseydi bana hala normal gelecekti bunlar
Haklısınız işte diğer gelini hiç sesini çıkarmamış bişey alınırken bunlarda adetmiş gelin seçmezmiş ki hayatım boyunca adet gelenek vs nefret etmiş bi insanım mesela ben onların yanında yemek yiyemiyorum neden çünkü gelin sonradan yermiş sürekli ayakta hizmet ediyorum sülalesi çok kalabalık
şimdiye kadar koruyamamış ki kendini, aynı eve girince balyozla ezer gibi daha çok ezecekler kv ve oğlu.Kendimi korurum demişsin bir yerde.
Hiç kendini kandırma.
Kendini korayamazsın, ezdikçe ezerler seni.
Gereken yerde gereken tepkiyi verseydin, kadının söylediklerini önemsemeden kendi isteklerini yaptırsaydın dün akşamki tartışmayı yaşamazdınız.
Nişanlının gözünde mızmız oldun çıktın.
Çok küçüksün bu durumları yönetebilmek için.
Ya ayrılmalı veya düğünü ileri bir tarihe atabilmelisin.
Diğer seçenek de kavga etmeden, trip atmadan, dik bir duruşla "Bu kadar yeter." diyerek alınan her şeyi iptal edip kimseyi karıştırmadan her şeyi ikiniz halledeceksiniz.
Ama çok yorulur, üzülürsün.
Bu kadın yaşadığı müddetçe huzur vermez.
Etkilenmemek için mesafeyi çok iyi koruman lazım.
Ama diyorum ya, eğri oturup doğru konuşalım, bunları yapamazsın.
Kendini koruyacak olgunlukta değilsin henüz.
Hayatın bu kadar hiç sayılacağına babanın evinde otur aşk acısı çek.
En azından bir varlığın olur.
Ayrılamam diyorsan hâla bile bile lades.
Senin o ailede bir hayatın olmayacak ve siz ne yazık ki eşinle sadece o aileye dahil olacaksınız, ayrı bir aile kuramayacaksınız.
biz de arnoutuz . annem degil. onlara iyilik yaramaz siz de arnaout degilseniz zaten dislarlar . kendi ailenize bakin .Haklısınız işte diğer gelini hiç sesini çıkarmamış bişey alınırken bunlarda adetmiş gelin seçmezmiş ki hayatım boyunca adet gelenek vs nefret etmiş bi insanım mesela ben onların yanında yemek yiyemiyorum neden çünkü gelin sonradan yermiş sürekli ayakta hizmet ediyorum sülalesi çok kalabalık
Bu kadar şeyi görüp evlencem demekyaşa ve gör canım. Önce sabrettim dersin sonra çocuk olur, onun için dersin. Böyle gider. Çünkü dünya üzerindeki tek erkek nişanlın!
Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?