- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 31
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Jasseycim oncelikle tesekkur ederim beni onore ettin..zeholll hanımın eski konularını okumalisiniz konu sahibi @bide bele cek
belki onun özgüveninden ve akıllıca hareket etmesinden feyz alırsınız
siz daha iyisini hak ediyorsunuz bu aile çok berbat bütün geleceğiniz mahvolur
evlendikten sonra bizden çıkacak o taksitler
Dünyalik deme bacim. Hersey dunyalik evet ama bu dunyada yasiyoruz dogduk buyuduk ne zorluklar cekti ailen seni buyutene kadar. Ailen senin bi dedigini ikiletmemistir.Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
Onlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminim
DeğilProfil resminin kendinize aitse kaldırın bence tanıdık cıkabilirkaynana da başta neyse değişmez at nişanı
Ailesini tanımıyordumSimdiye Kadar aklin nerdeydi demezlermi adama. Dugune 1 ay kalana kadar neden bekledin
Annesi ablasi cirkef ve ayakalti insanlardi ama eski eş denen adam adam olsaydi zaten yaptıklarına cesaret edemezlerdi.. O onlardan 5 adim ondeydi yani rezillikte.. Bitti kurtuldum hamdolsun..gecmisler olsun kv yuzunden mi yoksa?? Ya tahammül edemiyorum su kıskanclıklara, üzerimize baskı kurmaya calısmalarına. Tabi hepsi aynı değil ama cogu bence öyle. Evleniyosa oglun bırakta kendi düzenini kursun. Bizde de herşeye karısıyolar diye adam evli oldugunu unutuyo diye düsünüyorum bazen benim kararlarima yorum yaparlar anca ama herşeye mi karısılır arkadasım ya , uyuz oldum
Kadin sana birden "sana laf düşmez" demis.. Adam yerine koymuyor resmen,kusura bakma da.. Burdaki tum yorumlari bidaha oku ne olur..Değil
Ailesini tanımıyordum
Vallahi ne guzel konusmussun ya. Her kelimen yuzde bin besyuz haklisin. Katiliyorum sanaKayınvalideniz kendi evleniyor sanıyor.
Ben böyle bir durumda, aradan çekilir; onu hevesleri ve maydonozluğuyla baş başa bırakırdım.
Gelinlik de giyip, düğünü yapar herhalde, size ihtiyaç yok gibi...
koca zaten tavrını belli etse agzını acamaz kimse. İyi olmus kurtulmussun o zamanAnnesi ablasi cirkef ve ayakalti insanlardi ama eski eş denen adam adam olsaydi zaten yaptıklarına cesaret edemezlerdi.. O onlardan 5 adim ondeydi yani rezillikte.. Bitti kurtuldum hamdolsun..
İş kocada biter, kadina yaninda oldugunu hissettirip hakkini ezdirmediginde zaten kimse takmaz kaynanayi filan; buyuk seyler olmadikca..
bunu okuyunca şok oldum. hangi çağda kalmış bu aile hakikaten?
benim annem 1975 te evlenmiş. gelin sofraya oturmaz, herkes doyduktan sonra yer denince, "niye ben insan değil miyim?" diyebilmiş ki o devirde dayak normal, boşanmak en son ihtimal bile değilken.
2016 da bu kadar gerikafalı kalmak da meziyet yani.
Kusura bakma sert yazdim biraz nisanlinla konusmadan bisey yapma bence bundan sonrada sen baskin davran nisanlina sakin annesini kotuleme yapacagini nisanlin yaninda degilken yap yapacagini disini goster ezdirme kendiniDeğil
Ailesini tanımıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?