Kayınvalide adayına ne götürmeliyim?

Ben eşimin ailesi ile ilk tanışmaya gittiğimde harika antika bir şekerliğin içine çikolata koydurmuş ve şık bir buket çiçek götürmüştüm. ‘Oğlumuzu istemeye mi geldin ‘diye gülmüşlerdi:) çok bozulmuştum ama çaktırmamıştım. Sonra sonra tanıyınca komik insanlar olduklarını ve bazen şakalarının dozunu ayarlayamadıklarını anladım.ama olay anında çok bozulmuştum hatta şok olmuştum. Eli boş gitsen suç ,dolu gitsen suç anlayacağın :)

Ben eşimin ailesi ile ilk tanışmaya gittiğimde harika antika bir şekerliğin içine çikolata koydurmuş ve şık bir buket çiçek götürmüştüm. ‘Oğlumuzu istemeye mi geldin ‘diye gülmüşlerdi:) çok bozulmuştum ama çaktırmamıştım. Sonra sonra tanıyınca komik insanlar olduklarını ve bazen şakalarının dozunu ayarlayamadıklarını anladım.ama olay anında çok bozulmuştum hatta şok olmuştum. Eli boş gitsen suç ,dolu gitsen suç anlayacağın :)

Tatlı yeterli sakin olun her sey güzel olacak. Ben kaynanami ilk gördüğümde oğlum el oldu diye ağlamıstı sanıyorum daha kötüsü gelmez başiniza.
yok artık

ben tanışmaya üst kata çıkmıştım annemle yıllardır arkadaşlardı zaten en kolayı benimkidir herhalde

konu sahibi arkadaş tatlı iyidir bence de

yaşın geregi bir an önce tanış evlen yanlış anlama.. bir tatli bir cicek yeter

Tatli iyi fikir tabi.. Yasli anne babasi olan birisi olarak 60-70 yas civarinda insanlar tatli yiyebilir mi diye dusundum acikcasi.. Hastaliklari olmasa bile yas itibari ile her seyi yiyemiyorlar maalesef.. Ben de bu açıdan baktim durumuna canım.. Ev hediyesi gibi birsey de goturulebilir.

Eee yani sade olur tabiki de! Adam hediyelerle gelmiş bir zahmet siz de alın hediyenizi. Anneye eşarp tarzı kızkardeşe fular olabilir, kpye gerek yok

Yaaaa dert oldu içime ☺ zaten heyecan var çicek ve tatli gitsem olmicak sadece tatli gitsem belki yenmicek yas itibariyle ee çicek gitsem sademi olurr off ne zor ismis bu yaaaa ☺

Ben hiçbişey götürmemiştim çok doğaçlama geliştiği için tanışmamız o yüzden tuhaf geldi. Yemeğe gidecekseniz tatlı alın da , çiçek çok gereksiz geldi bana. Yine illa elim boş olmasın diyorsanız tatlı en güzeli.

Bence erkek arkadasiniza danisabilirsiniz ben zamaninda oyle yapip cicek goturmustum insallah solmustur o cicek

Adı bilindik iyi bir pastaneden tatlı ya da şık bir çiçek. Fazlası abartı olur.

Yaslari geregi belki tatli yiyemezler die.. ve dediginiz gibi erkek arkadasima sorim sonkez.. peki çicek olursa sizce hangi cicegi alim?

Aksam yemegine gidiyorsaniz bir tatli veya pasta guzel olabilir ama sadece bir kahvelik gidiyorsaniz bence cicek daha guzel benim fikrim. Hayirli olsun simdiden.

Aksam yemegine gidiyorsaniz bir tatli veya pasta guzel olabilir ama sadece bir kahvelik gidiyorsaniz bence cicek daha guzel benim fikrim. Hayirli olsun simdiden.
Cok tesekkur ederim, erkek arkadasim aksam yemegi olsun istiyor ama ben guduz 1 2 saatlik oturup kalmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…