- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duygu_kaan
-
Tamam pasta yada tatli ozaman ☺ cok tesekkur ederim yaaa
Aklıma ilk gelen ilk buydu))))tatlı yada çiçek.
ikisi bir istemeye gidiyormuş gibi olur sanki..
yok artıkTatlı yeterli sakin olun her sey güzel olacak. Ben kaynanami ilk gördüğümde oğlum el oldu diye ağlamıstı sanıyorum daha kötüsü gelmez başiniza.
Hiç birşey. Bilmediğim evde yabanciyim sadece "Üzülmeyin" dedim.Sizin tepkiniz ne oldu? :)
yaşın geregi bir an önce tanış evlen yanlış anlama.. bir tatli bir cicek yeterAy ben zaten heyecan yaptigim icin henuz erken diyorum ama neyi bekliyoruz neden erken olsun alt tarafi bi tanisma seni cok merak ediyorlar diyor.. hediye evet anlamsiz ve dediginiz gibi sanki goze girme gibi ama elim bos gitmim çicek yaptirim diyordum tatli mantikli geldi banada
Eee yani sade olur tabiki de! Adam hediyelerle gelmiş bir zahmet siz de alın hediyenizi. Anneye eşarp tarzı kızkardeşe fular olabilir, kpye gerek yok6 aylık defa bir birlikteligim var ve artık ailesiyle tanıştırmak ve aileside benimle tanışmak istiyor.. kendisi benim ablam ve eniştemle bir akşam yemeğinde tanıştı ve gelirken eli boş gelmemiş yeğenlerime ve ablama enişteme hediyeler almış ve tatlı getirmişti. . Veee şimdi sıra bende ben gidicem tanışmaya sizce ne yapmalıyım ve ne götürmeliyim ? Bu arada ben 34 erkek arkadaşım 35 yaşında annesi 60 küsür babası ise 70'e yakın yaslarinda. . Sizce sadece bir çiçek yaptirsam çokmu sade ve az olur? Bu arada kızkardeside var 25 yaşında..
Tamam tatli goturucem yiyemezlerse artik gorumce adayi yer ☺
Cok tesekkur ederim, erkek arkadasim aksam yemegi olsun istiyor ama ben guduz 1 2 saatlik oturup kalmak istiyorum..Aksam yemegine gidiyorsaniz bir tatli veya pasta guzel olabilir ama sadece bir kahvelik gidiyorsaniz bence cicek daha guzel benim fikrim. Hayirli olsun simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?