- Konu Sahibi Duygu_kaan
-
Cok tesekkur ederim, erkek arkadasim aksam yemegi olsun istiyor ama ben guduz 1 2 saatlik oturup kalmak istiyorum..
hahahah ciddi misiniz, hiç güleceğim yoktu:)Tatlı yeterli sakin olun her sey güzel olacak. Ben kaynanami ilk gördüğümde oğlum el oldu diye ağlamıstı sanıyorum daha kötüsü gelmez başiniza.
Cok cok cok tesekkur ederimBence cicek al o zaman. Ben yakin arkadaslarima giderken bile muhakkak cicek goturuyorum cok hoslarina gidiyor mutlu oluyorlar bu da benim hosuna gidiyor, buket cicek alacaksaniz papatyalardan olusan araya lilyum veya zambak eklettirebilirsiniz. Kesinlikle gul olmamali. Sakai cicegi olacaksa da orkide olabilir mor olanlari ya da beyaz 2 dal olsun ama minumum.
C
Cok cok cok tesekkur ederim
Tatlı yeterli sakin olun her sey güzel olacak. Ben kaynanami ilk gördüğümde oğlum el oldu diye ağlamıstı sanıyorum daha kötüsü gelmez başiniza.
Yok iki yıl yakın oturduk anamdan emdigimi burnumdan getirdi şimdi 1000 km öteye taşındık oğlu gerçekten el oldu ohhAglama teyzecigim oglunuz size kalsin hoscakalin diyip cikmamissiniz iyi :)
Teraryummuş adı, fikir olur belki. Tatlıya gerek yok bence çiçek olursa.
Saksıda salon çiceği olabilir mesela benim salon çiceklerini çok sever çocukları gibi bakar,tatlıda güzel fikir ama şeker hastalıkları olabilir mi eğer varsa hiç almayın saksı çiceği alın.Cok cok cok tesekkur ederim ilginiz fikirleriniz cevaplariniz ve yardimlariniz icin..
Tatlı yeterli sakin olun her sey güzel olacak. Ben kaynanami ilk gördüğümde oğlum el oldu diye ağlamıstı sanıyorum daha kötüsü gelmez başiniza.
Bence tatliyi kendiniz yapin ve şık bir sekilde göturun.Yaninda cicek de guzel.olur ama hediye kesinlikle abarti6 aylık defa bir birlikteligim var ve artık ailesiyle tanıştırmak ve aileside benimle tanışmak istiyor.. kendisi benim ablam ve eniştemle bir akşam yemeğinde tanıştı ve gelirken eli boş gelmemiş yeğenlerime ve ablama enişteme hediyeler almış ve tatlı getirmişti. . Veee şimdi sıra bende ben gidicem tanışmaya sizce ne yapmalıyım ve ne götürmeliyim ? Bu arada ben 34 erkek arkadaşım 35 yaşında annesi 60 küsür babası ise 70'e yakın yaslarinda. . Sizce sadece bir çiçek yaptirsam çokmu sade ve az olur? Bu arada kızkardeside var 25 yaşında..
Hep kıskanıyor ya kv ile ilgili bikac konu açılır akrabaları geliyor eşimin "biz evlenirken kaynanan çok çektirdi" diyorlar bildiğin bir köye kaynana. Bana da dediğinin haddi hesabı yok da evliliğin ilk yılı kocam onu tutarken artık beni tutuyor bu da bana yetiyorya inanamiyorum gercekten aglamis miydi? Oglunu boylesine kiskanan birini ilk kez duydum. Simdi nasilsiniz kv ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?