- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
o konuda Allahtan erkek arkadaşım yanımda. Orda yaşama zorunluluğumuz yok.Hayir bence sizden haz etmiyor evle alakasi yok. Isteyen istedigi yerde yasar baski kurmasina musaade etmeyin.
o konuda Allahtan erkek arkadaşım yanımda. Orda yaşama zorunluluğumuz yok.
Fakat benden haz etmemesinin sebebini anlayamıyorum ben. sevmiyor sanırım beni ama tanımıyor ki
üzüldüm sizin adınızaCanım bu kadın ayırır senı benden demesi erkek arkadasın bir inanmaz iki inanmaz üçte patlar adımlarını denk at ona göre benimki yaptı çünkü.
kendisi de bakımlı çalışıyor felan hakkında hiç böyle düşünmemiştim açıkçasıBelki de siz üniversite mezunu olduğunuz için sizi yüksek görüyor hatta kıskanıyor ve ona dengi olan birini bulma düşüncesine yöneliyordur. Oğlunu da seni bırakır diye korkutarak zayıf yerinden vurmaya çalışıyordur. Bazıları okumuş istemez, ukala olur laf geçiremem diye de düşünür hatta.
kesinlikle önemli olan insanlık. hiçbir zaman insanları bu yönde ayırmadım ben. ailem de ayırmaz, annemle de tanıştırdım.her ne kadar pek doğru olmasa da tahsil durumunuzun(lise-üniversite) ilişkinizi etkileyeceğini düşünüyor.etrafımda böyle düşünen çok kişi tanıdım.yani anormal bir düşünce değil .ancak sizi tanıyınca düşünceleri değişecektir.sonuçta önemli olan insanlıktır,anlaşabilmektir.üniversitedeyken doçent bir hocamızın eşi tamirciydi.önemli olan insanlıktır.
Nasip canım düğün gününü sayerken herşeyi dert etti düşünsene nişanlıma amphitritenin annesi seni iistemiyor sevmiyor diyip duruyordu düğün günü yaklastı bu sefer bambaska sıkıntılar en sonunda da bıtırdı bizi.üzüldüm sizin adınıza
daha ortada nişan bile yokken siyah kugu seni bırakır sana bakmaz diyen bir kadınla aynı binada oturmak bana hoş bir fikir olarak gelmiyor açıkçasıBu zamanda millet okumuş gelin arar eve para getirin evde oturmasın boş boş der sizinki sizin gibisini bulmuş istemıyor. Ayrıca bu zamanda oğluna ev alanı bırakın düğünü bile borçla yapıp kartları oğlunun cebine dolduruyorlar bence siz de takılmayın zamanla tandıkça sever sizi tanımıyormuş zaten
Ayrıca size bedava ev alacaksa bırakın alsın ben olsam otururdum ama yok evi kendi üstüne borcu size alacaksa hiç bulaşmayın uzak durun bari kafanız rahat eder
annemle tartıştık dedi.Siyah kuğu ben anlayamadım sanırım
Erkek arkadaşın sana gelip annem böyle böyle mi düşünüyor diyor, yoksa kv adayı sana mı söylüyor?
annenizle bir sıkıntısı var mıydı peki?Nasip canım düğün gününü sayerken herşeyi dert etti düşünsene nişanlıma amphitritenin annesi seni iistemiyor sevmiyor diyip duruyordu düğün günü yaklastı bu sefer bambaska sıkıntılar en sonunda da bıtırdı bizi.
annemle tartıştık dedi.
neden diye ısrar ettim.
sürekli siyah kugu mesleği eline aldıgında, siyah kuguçalışmaya başladıgında gibisinden sözler sarfettiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?