Kayınvalide adayının derdi nedir?

daha ortada nişan bile yokken siyah kugu seni bırakır sana bakmaz diyen bir kadınla aynı binada oturmak bana hoş bir fikir olarak gelmiyor açıkçası
Belki de kafasında farklı bir isim vardı oğlunun kendi eşini bulacağını tahmin etmiyordu. Genelde kayınvalide adayları oğlunu daha üstün bulunmaz hint kumaşı görür paylaşamaz kimseleri yakıştıramaz falan sizi de okumuş havalı bir şey gibi düşünüyordur eminim. Haklısınız burada kaynana görümce elti ile ilgili çok konu açılıyor ilerde "Acaba" öyle bir kaynana mı olur diye düşünmüyor değilim .Bende benzerlerini yaşıyorum ama sevgilime güveniyorum beniz ezdirmez arayı bulur gereken cevapları verir o yüzden hiç takmıyorum

Seni tanimadan sevgilinle senin huzurunu bozuyor resmen.. bu kadın sana daha cok sıkıntı yasatmaz insallah. Sizin universite mezunu olmanızdan dolayı gurur duymasi lazim.. ama nerde öyle iyi niyetli insanlar hep fesatlik
ben hiç bana sıkıntı yaşatacağını düşünmemiştim ta ki bugune kadar.
ev meselesinde dahi belki ben fesatımdır iyi niyetli demiştir diye düşünmüştüm.
fakat siyah kugu bakmaz ne demek... üstelik bu da ilk deyişi değilmiş.

yalnız 5 senedir oğlum bu kızla sevgili evlenirler felan diye de mi düşünememiş..
ben de takıyorum annemin yaşadıgı sıkıntıları kendim yaşamak istemiyorum

ben söyleyeceğimi söyledim sen merak etme dedi ama beni tanımadan bunları söylemesi beni üzdü biraz.

kendisi de bakımlı çalışıyor felan hakkında hiç böyle düşünmemiştim açıkçası
Böyle modern bir kadın oğlunun eğitim hayatının pek de iyi olmamasını kendine yediremiyor olabilir. Bu bakimdan sizi onla kiyasliyor ve kıskanıyor da olabilir; ya da oğlu açısından aşağılık kompleksine kapılıp denk biri bulma telaşına girmiş de olabilir.

annenizle bir sıkıntısı var mıydı peki?
benimkine de annesi seni istemez vs diyordu önceden Allahtan tanıştılar da
Yok zaten tanımıyorlardı bır kac kere gorustuler yuz yuze sonrasında telefon gorusmesı oldu nasıl bir insansa kuracagımız yuvayı yıktı Allaha havale ettim ben

bence kayınvalide adayının aklında, başka gelin adayları var.. Oğlunu senden soğutmaya çalışıyor..

yalnız 5 senedir oğlum bu kızla sevgili evlenirler felan diye de mi düşünememiş..
ben de takıyorum annemin yaşadıgı sıkıntıları kendim yaşamak istemiyorum
Yani akıl var mantık var sen 5 senedir bırakmamışsın sevgilini şimdi mi terk edeceksin çok tuhaf düşünüyorlar bazen benim de 6 yıl oldu ben görüşüyorum hiç aramam sormam bazen her gün bazen haftada bir arar boş konuşur dolu konuşur he he der kapatırım çok takılmam sevgilime hiç yansıtmam yok gibi görüyorum çok rahatsız olursam sevgilime söylerim o da sağolsun dengeyi kurar .İnşallah annenin yaşadıklarını yaşamassın artık eskisi gibi eskiden herkes çok sıkıntı yaşarmış şimdi ailelerle değil daha çok eşler birbiriyle sorun yaşıyor sevgilinle aranız iyi olsun ne olursa olsun aranızın soğumasına izin verme sıkıntılar o zaman başlıyor işte

Bence sen uni o lise mezunu olacagin icin assalik psikolojisine girdi kv. O yuzden seni birakir fln diyor. Toplumuzda kadinin erkekten daha egitimli daha guclu vs. olmasi pek cekilmiyor.

Bi reklam vanrdı birsürü kızı oluyor gelinin etrafta kız çocukları gelinin kucağında bebek hastane odasında,kv ve kocası karsısında gelin patlatıyor :bi tutturamadın y kromozonunu...
Kv oğluna donüp ben sana demedimmi okumuş kız alma şimdi biz konuşuyor olacaktık ona :bi erkek doğuramadın die..
Velhasıl senin kv okumuş gelin istemio baskı altında tutacağı elinde avucunda bi kız..
Bu arada eş adayınız bi aöf düsünse ya...

Bence araya fitne fesat tohumlari serpmek icin firsat ariyor... Bisey bulamiyo bunu sunuyo ogluna..... Egef samimiyet kursaniz konu cikar ona . o zaman neler bulur nler... Derdi ayirmak eger seni sevse gelinim uni mezunu olcak diye gurur duyardi sorun yaratmazdi....

şuan çalıştığı bir işi var ve memnun.. aöf okuyacağım dese hayır diyemem örgün öğretim de istese kendi kararıdır; okumak istemiyor benim için de problem yok açıkcası

Bence sen uni o lise mezunu olacagin icin assalik psikolojisine girdi kv. O yuzden seni birakir fln diyor. Toplumuzda kadinin erkekten daha egitimli daha guclu vs. olmasi pek cekilmiyor.
bazen konunun benle alakalı dğil de tam olarak sizin bu dediğinizle alakalı diye düşünüyorum. yani kendi kendine kompleks yaptı heralde bizimki

seni tanıyınca değişir düşünceleri.içini ferah tut.sonuç ta sen de onu çok tanımıyorsun.böyle şeyler olabilir başlangıçta.
düşünüyorum saygısızlık mı ettim diye ama saygısızlık edecek kadar bile bi konuşmamız yok.. biraz soğuğum belki ondandır

sevmemesi normal sevecek kadar muhabbetimiz olmadı ama sevmeyecek kadar da bişey yaşamadık. ya komplekse girdi oğlum lise kız üni diye ya da içi ısınmadı herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…