- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
- 103
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
evini yakndan olsun istemedigin icin oglundan uzak kalacagini dusundugu icindir bence.kesin bu kadin benim kaynanami taniyorBurdaki sorulardan ötürü ben mi çok fazla ayrıntıda boğuluyorum yoksa ben konusunda kadının sıkıntıları mı var anlayamadım.
Belki bilirsiniz 5 senedir süren bir ilişkim var. Evlenmemize de daha var, okuyorum çünkü.
Önceki konumda da bahsetmiştim şimdiden üst katlarındaki evi bize almak isteyen baskı yapan bir kayınvalide adayım varneyse ki erkek arkadaşım siyah kuguya sormak lazım vs deyip halletmiştik.
şimdi ki sorun ise;
kayınvalide ben okuyup mesleği elime alınca sevgilime bakmayacağımı düşünüyor.
sevgilim lise mezunu, ben de üni mezunu olcam inşallah.
benim bu kayınvalide adayıyla ne yüzyüze görüşmüşlüğüm var ne içli dışlı sürekli konuşan bir ilişkimiz var. Cumadan cumaya yazarım ya da o yazar bu.
beni tanımadan etmeden ''siyah kugu seni bırakır'', ''siyah kugu sana bakmaz'' gibisinden söylemleri neden yapıyor anlamıyorum ! sevgilimle dün tartışmışlar bu yüzden. sevgilim bana da fazla detay vermiyor üzülmiyim diye sanırım. ben diyeceğimi dedim merak etme seni tanıyorum diyor. ama aklıma takılıyor beni tanımıyor ki niye bu kadar önyargılı. ev olayından olabilir mi ya?
sevmemesi normal sevecek kadar muhabbetimiz olmadı ama sevmeyecek kadar da bişey yaşamadık. ya komplekse girdi oğlum lise kız üni diye ya da içi ısınmadı herhal
bilmem bizlik bir sıkıntı yok.Üniversite mezunu olunca ne oluyormuş çok afedersin ...
daha doğrusu siyah kugu oğluma bakmaz diyor ::))Oğlum ''siyah kuğuya nasıl bakar''? demiyor da ''siyah kuğu oğluma nasıl bakar'' diyemi soruyor..? İlginçmişsizin kayın valide adayının ego problemi var sanırım.. Allah kolaylık versin..
onu da ailesine yakın olmamak için değil de evi beraber seçelim biz karar verelim diye istemedim. sonuçta ben yaşayacağım o evde :)evini yakndan olsun istemedigin icin oglundan uzak kalacagini dusundugu icindir bence.kesin bu kadin benim kaynanami taniyormuhtemelen siz degil hangi geliadayi olsa da bu kadin cocugunu kiskanacak.bence simdiden agirligini koyman guzel olmus .yoksa boyle insanlar tepene cikar
ya bilmiyorum ki.. benden mi hazetmiyor acaba çünkü soğuğum ben.. yoksa kendi kendine mi triplere girdi anlayamadım da.Bence de sizden haz etmiyor. Yavaş yavaş türlü bahanelerle sizin o kız olmadığınıza oğlunu ikna etmeye çalışıyor.
Belki de tanışıp önyargılarını kırabilirsiniz.
çook güzell mutlu oldum şuanAynı önyargı benim kvde de vardı.
Eşim lise mezunu ben de evliyken üniversite okuyup bitirdim.
Kvde hep "seni bırakacak" modundaydı.
Hala 7.5 senelik evliyiz.
Kv durumu görünce önyargısından vazgeçti.
Seninki de vazgeçer takma.
Amin canım darısı sizlereçook güzell mutlu oldum şuanAllah mutlulugunuzu bozmasın
ben sağlıkçıyım o da özel sektörde çalışıyor.. tabiki çalışacağım..Sizi istemiyor, oğlunu alttan alta işliyor...
Yoksa erkek annelerinin oğlu en mükemmellerine layıktır, ilkokul mezunu bile üniversite mezunu kariyerli birine layıktır..
O yüzden açık ve net sizi istemiyor üni okumuş olmanız bahane.
Ayrıca erkek arkadaşınız ne işle meşgul, evlenince çalışacak mısınız ne okuyorsunuz?
Bizimkine kalsa oglunu hic evlendirmezmis aslnda esimi benden kiskanir biz sevgiliykende oyleydi.simdi ayri ev konusu var bizim ust kata tasinin diyo hee tabi canm baska ??onu da ailesine yakın olmamak için değil de evi beraber seçelim biz karar verelim diye istemedim. sonuçta ben yaşayacağım o evde :)
sizin de mi böyle bi sıkıntınız oldu yoksa..
neler var yahu yuh.. sanırım eşiniz sizin yanınızda.. kafaya takmamak en güzeli tabiki.canım kanyayan klasik bir prototip. Bu tipler oğlunun kuracağı kırallığı yönetmek isterler seninle vıcık vıcık yaşayacak, senin yeni mobilyalarınlar eşe dosta hava atacak, senin evinde kendi misafirlerini ağırlayacak... Baktı ki ev konusunda yan çizmeyi çift olarak başardınız yönetebileceği bir gelin adayına doğra kaymak isteyebilir. sana tavsiyem çok takılma abuk ubuk laflar edecektir. b..k atacaktır. sen hakknı savunuca da adını terbiyesize çıkartıp 1 e 5 katarak eşe dosta analatacaktır. sen bu çocuktan eminsen ve nasibinizde varsa evleneceğin zaman oldukça uzak bir yerde otur bu konuda kesssinlikle taviz verme. uzaklığı ize gelip kalmayacakları kadar da yakın olarak optimize et....
sonrasında o n ne derse he de ve arkasından bildiğini oku :) bayramlarınıza seyranlarınıza müdahaleetmesine izin vermezsin. evine biblolar alabilir, sizinle mobilya alışveirişen gelmek isteyebilir k kartı bende diyerek, seninle gelinlik bakmaya çıkıp modeline karışabilir hayır benim hayatım ben bunu beğendim de ama bunu saygıyla yap yani bu kadına karşı tatlı sertliğin kitabını yazman gerek... bunları oku kulğına küpet et, vati gelince lazım olur.
Haaa ben bunları nereden mi biliyorum kendi kayananamdan. hatta benimki benmim adamı çapkınlıpa bulgaristana göndermeye kalktı o derece kadın manyak naapiym. ayda 1 görüşüyorum. aRtık çok da takmıyorum . takarsan olmaz ...sevgiler
yok aynı evi hiç kabul etmem yani büyük konuşmiyim de.. Allah sabır versin :)Bizimkine kalsa oglunu hic evlendirmezmis aslnda esimi benden kiskanir biz sevgiliykende oyleydi.simdi ayri ev konusu var bizim ust kata tasinin diyo hee tabi canm baska ??tabikide senin evin ama simdiden agirligini koy yoksa ilerde benim kaynanam gibi burnundan getirir seninde aklin varsa dinle beni oyle bi kadinla bende yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?