Kayınvalide adayının derdi nedir?

Oğlum ''siyah kuğuya nasıl bakar''? demiyor da ''siyah kuğu oğluma nasıl bakar'' diyemi soruyor..? İlginçmiş sizin kayın valide adayının ego problemi var sanırım.. Allah kolaylık versin..

evini yakndan olsun istemedigin icin oglundan uzak kalacagini dusundugu icindir bence.kesin bu kadin benim kaynanami taniyor muhtemelen siz degil hangi geliadayi olsa da bu kadin cocugunu kiskanacak.bence simdiden agirligini koyman guzel olmus .yoksa boyle insanlar tepene cikar

Bence de sizden haz etmiyor. Yavaş yavaş türlü bahanelerle sizin o kız olmadığınıza oğlunu ikna etmeye çalışıyor.
Belki de tanışıp önyargılarını kırabilirsiniz.

sevmemesi normal sevecek kadar muhabbetimiz olmadı ama sevmeyecek kadar da bişey yaşamadık. ya komplekse girdi oğlum lise kız üni diye ya da içi ısınmadı herhal

Kadin milletini anlayamazsin iste.. Belki de sorun seninle alakali degil kendiyle alakalidir.. Oglunu paylasamiyordur..

Aynı önyargı benim kvde de vardı.
Eşim lise mezunu ben de evliyken üniversite okuyup bitirdim.
Kvde hep "seni bırakacak" modundaydı.
Hala 7.5 senelik evliyiz.
Kv durumu görünce önyargısından vazgeçti.
Seninki de vazgeçer takma.

Oğlum ''siyah kuğuya nasıl bakar''? demiyor da ''siyah kuğu oğluma nasıl bakar'' diyemi soruyor..? İlginçmiş sizin kayın valide adayının ego problemi var sanırım.. Allah kolaylık versin..
daha doğrusu siyah kugu oğluma bakmaz diyor ::))

onu da ailesine yakın olmamak için değil de evi beraber seçelim biz karar verelim diye istemedim. sonuçta ben yaşayacağım o evde :)
sizin de mi böyle bi sıkıntınız oldu yoksa..

Bence de sizden haz etmiyor. Yavaş yavaş türlü bahanelerle sizin o kız olmadığınıza oğlunu ikna etmeye çalışıyor.
Belki de tanışıp önyargılarını kırabilirsiniz.
ya bilmiyorum ki.. benden mi hazetmiyor acaba çünkü soğuğum ben.. yoksa kendi kendine mi triplere girdi anlayamadım da.

çook güzell mutlu oldum şuan Allah mutlulugunuzu bozmasın

Sizi istemiyor, oğlunu alttan alta işliyor...
Yoksa erkek annelerinin oğlu en mükemmellerine layıktır, ilkokul mezunu bile üniversite mezunu kariyerli birine layıktır..
O yüzden açık ve net sizi istemiyor üni okumuş olmanız bahane.
Ayrıca erkek arkadaşınız ne işle meşgul, evlenince çalışacak mısınız ne okuyorsunuz?

ben sağlıkçıyım o da özel sektörde çalışıyor.. tabiki çalışacağım..

canım kanyayan klasik bir prototip. Bu tipler oğlunun kuracağı kırallığı yönetmek isterler seninle vıcık vıcık yaşayacak, senin yeni mobilyalarınlar eşe dosta hava atacak, senin evinde kendi misafirlerini ağırlayacak... Baktı ki ev konusunda yan çizmeyi çift olarak başardınız yönetebileceği bir gelin adayına doğra kaymak isteyebilir. sana tavsiyem çok takılma abuk ubuk laflar edecektir. b..k atacaktır. sen hakknı savunuca da adını terbiyesize çıkartıp 1 e 5 katarak eşe dosta analatacaktır. sen bu çocuktan eminsen ve nasibinizde varsa evleneceğin zaman oldukça uzak bir yerde otur bu konuda kesssinlikle taviz verme. uzaklığı ize gelip kalmayacakları kadar da yakın olarak optimize et....

sonrasında o n ne derse he de ve arkasından bildiğini oku :) bayramlarınıza seyranlarınıza müdahaleetmesine izin vermezsin. evine biblolar alabilir, sizinle mobilya alışveirişen gelmek isteyebilir k kartı bende diyerek, seninle gelinlik bakmaya çıkıp modeline karışabilir hayır benim hayatım ben bunu beğendim de ama bunu saygıyla yap yani bu kadına karşı tatlı sertliğin kitabını yazman gerek... bunları oku kulğına küpet et, vati gelince lazım olur.

Haaa ben bunları nereden mi biliyorum kendi kayananamdan. hatta benimki benmim adamı çapkınlıpa bulgaristana göndermeye kalktı o derece kadın manyak naapiym. ayda 1 görüşüyorum. aRtık çok da takmıyorum . takarsan olmaz ...sevgiler

Eğer benim etrafimda olduğu gibi tahsil durumu yüzünden problem yaşayan çiftler varsa öyle bi onyargi oluşMuş olabilir. Bu arada tahsil, ilgi alanları konusunda ortak noktalariniz var mi sevgilinizle? Mesela kimi erkek okumayi sevmez okuyan bayani da sevmez küçümser falan..

onu da ailesine yakın olmamak için değil de evi beraber seçelim biz karar verelim diye istemedim. sonuçta ben yaşayacağım o evde :)
sizin de mi böyle bi sıkıntınız oldu yoksa..
Bizimkine kalsa oglunu hic evlendirmezmis aslnda esimi benden kiskanir biz sevgiliykende oyleydi.simdi ayri ev konusu var bizim ust kata tasinin diyo hee tabi canm baska ?? tabikide senin evin ama simdiden agirligini koy yoksa ilerde benim kaynanam gibi burnundan getirir seninde aklin varsa dinle beni oyle bi kadinla bende yasiyorum.

Ağzını arıyor bence seni deniyor.sonra bişey olursa böyle demiştin der ayrıca.

neler var yahu yuh.. sanırım eşiniz sizin yanınızda.. kafaya takmamak en güzeli tabiki.
biz sevgilimle her şey yolunda giderse tabiki eşya alışveriş gibi şeyleri ikimiz yapmaya karar verdik yani alışverişe kimseyi götürmeyeceğiz yani.
ama üzüldüm beni tanımadan karakterim hakkında fazlaca bilgiye sahip olmada ''siyah kugu eline mesleği aldıgında sana bakmaz'' demesi ağırıma gitti. kafama takmamaya çalışıyorum ama şimdiden bu tür söylemler sevgilimi benden soğutma çabası olarak algıladım.

yok aynı evi hiç kabul etmem yani büyük konuşmiyim de.. Allah sabır versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…