kayınvalide bebeğime karışıyor :(

kocan ne güne duruyor demıyormu annesı sen degılsın nıye aglatıyorsun eşımı dıye. taşınmaktam başka herhangı bır cözümüm yok

boşancan.... bukadar basit

Saol canım destegin için aynen dediğin gibi evde kendimi bi görevli gibi hissediyorum sürekli bişeylere yetişmeye calışıyorum bende calıştım zamanında kendi iş yerimizde hemde cok çalıştım sabah gidip gece 12 de dönüyoduk eve kayınvalıdem ozman yıne eve 5 6 gibbi donuyodu baska işte calışıyodu yine bütün işlere ben yetişiyodum sabah erken kalkıp ozman benim canım taşmış ne diyelim

nasıl odana gıtıyor ya gece gece. belkı müsaıt degeılım üzerim gıyınık degıl. kusura bakmada böyle kvdeyle ne ara cocugu yaptınız

Öyle ama annesine bişey diyemiyo malesef eşimdede tabiki hata var

Öyle ama annesine bişey diyemiyo malesef eşimdede tabiki hata var
nasil rahat ediyorsun kardesim. dip dipe bir özelin yok. soyle bir misafir agirlayim dersen hep kvde evde. kocanla bir uzanarak tv bile izlemek lüks. ne demek odasi karsida par diye geliyor. kusura bakmada bu cinsel ilikis siradinda sizi duyuyordur kulagi ztn kapida banyo desen ayri dert. valla kusura bakma nasil böyle bir hayati kendine reva gördün aklim almiyor. kari koca calisin tutun bir odali ev en azindan huzurun olurdu. evin olmadan cocuk ne yaparsin....

Okadar ızun ve karışıkkı hayatımız anlataam bitmez zaten ilişki falan olamıyo çocuktan sonra

önce ayri evlerdeydin sonra beraber öylemi.... kocanla
Okadar ızun ve karışıkkı hayatımız anlataam bitmez zaten ilişki falan olamıyo çocuktan sonra
illerde olacak ama. iliskisiz evlilik ne olur? biter ev arkdasi olursunuz. dibinize kv nasil olacak o is.

Hayır ya "torunudur, idare ediver" ne demek? Nereye kadar idare?
Şurada okuduğum sorunların hepsi idare çabasından çıkmış, idare ettikçe binmişler gelinlerin tepesine ve artık kızcağızların çekecek hali kalmamış.

Evlendikten sonra, anaları bir kıymete biniyor bu oğlanların.
(Ben de erkek çocuğa hamişim ama bilmiyorum, düşünüyorum yapılmaz ya. Çocuğunun mutluluğu = Gelininin mutluluğu)

Gelinin direktif versin yani kendi çocuğu, bırak o sorsun, o yardım istesin. Ne atlıyorsun değil mi ama?
Ya eşim öyle hallerde diyecek "Torunudur idare ediver", "O benim çocuğum, o idare ediversin!" diye belertirim gözlerimi.

Büyüklerin saygı beklemesi, yaptıklarının itirazsız kabul edilmesi gerektiğini düşünmesi çok bencilce.
Oysa ki bazı haller var, sen büyüksün, sen idare edeceksin, "Gençliktir, hevestir, delikandır" diyeceksin ya.

Benimkilerle ayrı evlerdeyiz, bak Allah için severim de (vaktinde o kadar canım yanmasına rağmen, geçmiştir, basit şeylerdi dedim geçtim) ... Ama eşimi arar emrivaki gelir kalırlar arada. Şu sıra da sıklaştı... Bilmiyorum bebişim olduktan sonra ne olacak ama, kafamın tası atarsa el eşik dinlemem basarım çığlığı toplarım apartmanı başıma, herkes ne olduğunu şaşar.

Yine de dile kolay, büyük konuşmayayım ama ben de tırsmıyorum değil kendi gitişatımdan.

Artık şu "birlik" oturma işi azalarak son bulsun yeter da sene 2016 oldu ev-lenmek diyoruz değil mi,ayrı ev olmak, olamıyosan zaten evli değilsin

1 sene daha çekeceksin ne yapacan başka

Ben hiç bi zamn kayınvalıdemi kkırmadım hep kensi annemmiş gibi davrandım hiç karşılık vermedim ona karsılık bunları yapması cok zoruma gidiyo Ama sana tavsıyem bebeğin doğdugun da ne olursa olsun kendini strese sokma olan bebekle bize oluyo

Zeynep'cim sıkma canını bitanem niye ayrılma imkanınız yok ki eşinle konuş Yapamıyorum de ayıp deil ki bunlar gerekirse kuru Ekmek ye ama ağzının Tadı yerinde olsun bence huzur hepsinden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…