- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi azrammmmmm
-
kocan ne güne duruyor demıyormu annesı sen degılsın nıye aglatıyorsun eşımı dıye. taşınmaktam başka herhangı bır cözümüm yokCevaplarınız için cok saolun tavrımdan suratımdan anlıyo tabii kızdıgımı gecen gün sabah bebeğimle ilgileniyorum geldi yine elimden aldı sen git kahvaltı hazırla diye yanlış anlamayın asla iş yapıyorum diye gocunmam ama abartıyo o çalışıyo aksam 5 de geliyo hiç bi işe elini sürmüyo hem cocukla ugrasıyorum hem ev işi herşey bende o ole elımden bebeğimi alınca agladım mutfakta eşim duymuş gitti niye aglıyo die sordu ben duyuyorum içerden oda ben ne bilim ben bişe yapmadım herkez bi triplerde die bagırdı üste cıktı o gün kpnuşmadı benimle sonra yine konuşmaya basladı ev ayırmaya gelince kızlar maddi durumlardan dolayı suan ayrılamıyoruz ben çok istiyorum tabi kendi düEnim olsun
boşancan.... bukadar basitYa siz sukur edin bir seneye ayrilorsunuz. Benim kocam evin tek oglu. ogluna villa yapmis asla baska bir yere birakmak kibi bir fikri yok. Bacim ayni seylerin en kotusunu yasatdi qaynanam. Onun yuzunden cocugum simdi hasta. Cocugu cok sismanlatyorsun dedi bebeyimin yemeyini kesdi. sonra ek qidaya gecmek istiyorum dedim koymadi ki erken benim kizim 8 ayina kadar ek kida yemedi. D vitamin yazdi doktoru vermeye koymadi. Sonunda cocuk zayifladi hastalandi. Doktorlar cocugun buyesi cok zayif dediler aclıqdan. simdide iki aydi atesi var doktor kendi akrabalari diye basqasina goturmuyorlar. o da tesisi dogru koyub dusure bilmiyor atesi. ALLAH lanet etsin o kadina benim meleyim simdi onun yuzunden hasta. Kocamda korkuyor annaesinden. Ben agzimi acinca uzerime geliyor sen kotu gelinsin buyuyunu isitmiyorsun diyor. Kocamla arami vuruyor. Kocam icin her seye katlaniyorum fakat hayatimi zehir ediyor. Ne yapacagimi sasirdim
Saol canım destegin için aynen dediğin gibi evde kendimi bi görevli gibi hissediyorum sürekli bişeylere yetişmeye calışıyorum bende calıştım zamanında kendi iş yerimizde hemde cok çalıştım sabah gidip gece 12 de dönüyoduk eve kayınvalıdem ozman yıne eve 5 6 gibbi donuyodu baska işte calışıyodu yine bütün işlere ben yetişiyodum sabah erken kalkıp ozman benim canım taşmış ne diyelimArkadaşlar saçmalamayın eşi izin vermiyorsa bu onun suçu deil lütfen empati kurarak konuşun kim bilir neler hissediyo kızcağız çalışıyo diye bu kadar ezmek zorunda deil ayrıca kız zaten herşeyi Yapıyorum diyor mantıklı düşünün ve yazın allah aşkına yazık deil mi bu kıza da ne evliliğinden bişey anlar ne kocasından ne de bebişinden yazık ya valla
Emzirmeye çalışan kayınvalideler de var kiBi deneyelim anne emdikce gelir sut de:))))))) Vallahi emzirir:))))))
nasıl odana gıtıyor ya gece gece. belkı müsaıt degeılım üzerim gıyınık degıl. kusura bakmada böyle kvdeyle ne ara cocugu yaptınızGeliyo tabi gelmezme gelmese bile söyle bi kapısan bakıp cıkıveriyo sanki cocuga zarar vericem kadında zaten deli huy var cocuklarınada cok düşkün yani aşırı derecede ve bınu torununada yapmaya çalışıyo sahıpleniyo gecen gece yıne geldi ben emziriyorum zaten uykumdan uyanmışım sinirliyim tepemde bekliyo anne sen git yatsama sanki cocugumu yicem siye tersledim sonunda allah sana bagıslasın ne yicen diyip duruyo ama aynı seyleri yapmaktanda geri kalmıyo
Öyle ama annesine bişey diyemiyo malesef eşimdede tabiki hata varBen diyorum ki kayınvalidenin amacını bilemem
Ama suçlu eşin, o karar veriyor herşeye
Sen kayıtsız şartsız uyuyorsun
İnsan eşinin de görüşünü almalı, 3 günlük tatil değil içiçe yaşamaktan bahsediyoruz
Rmzirir emzirir hiç cekinmezBi deneyelim anne emdikce gelir sut de:))))))) Vallahi emzirir:))))))
Senin sıkı bi rest çekmen lazım eşineÖyle ama annesine bişey diyemiyo malesef eşimdede tabiki hata var
nasil rahat ediyorsun kardesim. dip dipe bir özelin yok. soyle bir misafir agirlayim dersen hep kvde evde. kocanla bir uzanarak tv bile izlemek lüks. ne demek odasi karsida par diye geliyor. kusura bakmada bu cinsel ilikis siradinda sizi duyuyordur kulagi ztn kapidaÖyle ama annesine bişey diyemiyo malesef eşimdede tabiki hata var
Ayrıydık canım ozman evimiz ayrıydı yaninasıl odana gıtıyor ya gece gece. belkı müsaıt degeılım üzerim gıyınık degıl. kusura bakmada böyle kvdeyle ne ara cocugu yaptınız
Okadar ızun ve karışıkkı hayatımız anlataam bitmez zaten ilişki falan olamıyo çocuktan sonranasil rahat ediyorsun kardesim. dip dipe bir özelin yok. soyle bir misafir agirlayim dersen hep kvde evde. kocanla bir uzanarak tv bile izlemek lüks. ne demek odasi karsida par diye geliyor. kusura bakmada bu cinsel ilikis siradinda sizi duyuyordur kulagi ztn kapidabanyo desen ayri dert. valla kusura bakma nasil böyle bir hayati kendine reva gördün aklim almiyor. kari koca calisin tutun bir odali ev en azindan huzurun olurdu. evin olmadan cocuk ne yaparsin....
Malısef hafta sonu annemlere gidip kalıcam 1 hafta kadar ozman biraz kafa dinlicem artıkkocan ne güne duruyor demıyormu annesı sen degılsın nıye aglatıyorsun eşımı dıye. taşınmaktam başka herhangı bır cözümüm yok
illerde olacak ama. iliskisiz evlilik ne olur? biter ev arkdasi olursunuz. dibinize kv nasil olacak o is.Okadar ızun ve karışıkkı hayatımız anlataam bitmez zaten ilişki falan olamıyo çocuktan sonra
hafta sonunu bence bayaga bir kal sen ve dönmeMalısef hafta sonu annemlere gidip kalıcam 1 hafta kadar ozman biraz kafa dinlicem artık
Git gelmeMalısef hafta sonu annemlere gidip kalıcam 1 hafta kadar ozman biraz kafa dinlicem artık
Ben hiç bi zamn kayınvalıdemi kkırmadım hep kensi annemmiş gibi davrandım hiç karşılık vermedim ona karsılık bunları yapması cok zoruma gidiyo Ama sana tavsıyem bebeğin doğdugun da ne olursa olsun kendini strese sokma olan bebekle bize oluyoHayır ya "torunudur, idare ediver" ne demek? Nereye kadar idare?
Şurada okuduğum sorunların hepsi idare çabasından çıkmış, idare ettikçe binmişler gelinlerin tepesine ve artık kızcağızların çekecek hali kalmamış.
Evlendikten sonra, anaları bir kıymete biniyor bu oğlanların.
(Ben de erkek çocuğa hamişim ama bilmiyorum, düşünüyorum yapılmaz ya. Çocuğunun mutluluğu = Gelininin mutluluğu)
Gelinin direktif versin yani kendi çocuğu, bırak o sorsun, o yardım istesin. Ne atlıyorsun değil mi ama?
Ya eşim öyle hallerde diyecek "Torunudur idare ediver", "O benim çocuğum, o idare ediversin!" diye belertirim gözlerimi.
Büyüklerin saygı beklemesi, yaptıklarının itirazsız kabul edilmesi gerektiğini düşünmesi çok bencilce.
Oysa ki bazı haller var, sen büyüksün, sen idare edeceksin, "Gençliktir, hevestir, delikandır" diyeceksin ya.
Benimkilerle ayrı evlerdeyiz, bak Allah için severim de (vaktinde o kadar canım yanmasına rağmen, geçmiştir, basit şeylerdi dedim geçtim) ... Ama eşimi arar emrivaki gelir kalırlar arada. Şu sıra da sıklaştı... Bilmiyorum bebişim olduktan sonra ne olacak ama, kafamın tası atarsa el eşik dinlemem basarım çığlığı toplarım apartmanı başıma, herkes ne olduğunu şaşar.
Yine de dile kolay, büyük konuşmayayım ama ben de tırsmıyorum değil kendi gitişatımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?