- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Kayinvalidemden suphelendim simdi cok pisEmzirmeye çalışan kayınvalideler de var ki
@zeytinse 'nin kayınvalidesi mesela
Hatta sonra bi kişi daha çıkmıştı , zeytinse ile dertleşiyorlardıKayinvalidemden suphelendim simdi cok pis
Farkındamısın battık diyorum borçlandık yani içeri girdik akrabalara bankalara anlatabılmısımdır inşO benim yorumum.
Siz kendi yorumunuzu yapın, geçin.
Kendi de açıklamasını yaptı restoranları batmış diye aynı evdelermiş, herkes patron mu ? Ayrı evde oturmak için zengin olmaya gerek yok.
Tamam o zaman kayınvalideyle oturmaya devam edin.Farkındamısın battık diyorum borçlandık yani içeri girdik akrabalara bankalara anlatabılmısımdır inş
Uvvvv Allah kolaylık versin bacımmmMeraba kk üyeleri ilk bebek istediğim zmanlar kk ne üye olmuştum 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım çok şükür oğlumu kucagıma aldım ama gel görki dertler bitmiyo napıcamı sasırdım bıktım artık kızlar ne olur baana bi akıl verin kayınvalidemle birlik oturuyorum malesef aramız gerçekten cok iyyiydi onceleri yani bebeğim yokken ama şimdi dayanamıuorum sürekli bi müdahale karışma ben daha cok biliyorum havaları var tamam görmüş geçirmiş kadın ama bi anneden baska biri bebegine ne kadar cok bakabilir bebeğimin gazı alıyo çıkarmaya öalışıyorum kucaklıyorum haliyle aglıyo yavrum sancısı var hemen elimden cekiyo ver bana ben cıkarıyım diye sanki ben cıkaramıyorum hele işk günler al emzir yok ver emzirme o tok ya nerden biliyosun aç olup olmadıgını ben bilirim daha neler neler sinirden sütüm azaldı mama vermeye basladım karşılık veremiyorum hep içime atıyorum cok bunaldım mesela eşim eve cok gec geliyo gece calışıyo 3 4 gibi geliyo o gelene kadar yanımda uyuyo yaa eşim geldikten sonrada kendi odasına deil yakın die karşı odada yatıyo neymiş bebek ağladığını duycakmış sanki o anası yaaa o emzircek cocugun altını degıstırcem beni ıter elimden alır off cok bunaldım gerçekten eşime söyledim idare et işk torunu diyo ne yapıcam bilmiyorum evi ayırmaya daha 1 sene varr
Bende öyleydim aynı evde yaşadık bir süre tek kv değil kp de karışıyordu yasak olan şeyleri vermeye çalışıyorlardı en son patladım karışmayın diye tepki gösterdim eşimde destek çıktı sağolsun eşim bilir karışmayın dedi oda şimdi evim ayrı kızım bir yaşında 1senedir ayrıyım şimdi bana danışarak yaparlar herşeyi eşim hemen tepki gösterir çünkü, bence tepkini koy ilerde yetiştirmedede sana engel olur.kv öyle dedi geçen ben ne güzel yetiştircem kızımı gibi bir cümle kurdu eşimin gözüne baktm hemen eşim annesi varken sana düşmez benim eşim mis gibi yetişdirir dedi anlycağın tepkinizi koyunMeraba kk üyeleri ilk bebek istediğim zmanlar kk ne üye olmuştum 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım çok şükür oğlumu kucagıma aldım ama gel görki dertler bitmiyo napıcamı sasırdım bıktım artık kızlar ne olur baana bi akıl verin kayınvalidemle birlik oturuyorum malesef aramız gerçekten cok iyyiydi onceleri yani bebeğim yokken ama şimdi dayanamıuorum sürekli bi müdahale karışma ben daha cok biliyorum havaları var tamam görmüş geçirmiş kadın ama bi anneden baska biri bebegine ne kadar cok bakabilir bebeğimin gazı alıyo çıkarmaya öalışıyorum kucaklıyorum haliyle aglıyo yavrum sancısı var hemen elimden cekiyo ver bana ben cıkarıyım diye sanki ben cıkaramıyorum hele işk günler al emzir yok ver emzirme o tok ya nerden biliyosun aç olup olmadıgını ben bilirim daha neler neler sinirden sütüm azaldı mama vermeye basladım karşılık veremiyorum hep içime atıyorum cok bunaldım mesela eşim eve cok gec geliyo gece calışıyo 3 4 gibi geliyo o gelene kadar yanımda uyuyo yaa eşim geldikten sonrada kendi odasına deil yakın die karşı odada yatıyo neymiş bebek ağladığını duycakmış sanki o anası yaaa o emzircek cocugun altını degıstırcem beni ıter elimden alır off cok bunaldım gerçekten eşime söyledim idare et işk torunu diyo ne yapıcam bilmiyorum evi ayırmaya daha 1 sene varr
Meraba kk üyeleri ilk bebek istediğim zmanlar kk ne üye olmuştum 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım çok şükür oğlumu kucagıma aldım ama gel görki dertler bitmiyo napıcamı sasırdım bıktım artık kızlar ne olur baana bi akıl verin kayınvalidemle birlik oturuyorum malesef aramız gerçekten cok iyyiydi onceleri yani bebeğim yokken ama şimdi dayanamıuorum sürekli bi müdahale karışma ben daha cok biliyorum havaları var tamam görmüş geçirmiş kadın ama bi anneden baska biri bebegine ne kadar cok bakabilir bebeğimin gazı alıyo çıkarmaya öalışıyorum kucaklıyorum haliyle aglıyo yavrum sancısı var hemen elimden cekiyo ver bana ben cıkarıyım diye sanki ben cıkaramıyorum hele işk günler al emzir yok ver emzirme o tok ya nerden biliyosun aç olup olmadıgını ben bilirim daha neler neler sinirden sütüm azaldı mama vermeye basladım karşılık veremiyorum hep içime atıyorum cok bunaldım mesela eşim eve cok gec geliyo gece calışıyo 3 4 gibi geliyo o gelene kadar yanımda uyuyo yaa eşim geldikten sonrada kendi odasına deil yakın die karşı odada yatıyo neymiş bebek ağladığını duycakmış sanki o anası yaaa o emzircek cocugun altını degıstırcem beni ıter elimden alır off cok bunaldım gerçekten eşime söyledim idare et işk torunu diyo ne yapıcam bilmiyorum evi ayırmaya daha 1 sene varr
Kendisi hazirlayamiyomuymus kahvalti ben buradan sinir oldum ya bebekli kadina ne demek bebeğini birakta git ev isi yap demek. Tamam arada bir olur sizinds eviniz orasi illaki yapicaksiniz ama bu nedir ya sürekli bebeği elinden almalar filan bu aylarda bebegin sadece anneye ihtiyaci var.Cevaplarınız için cok saolun tavrımdan suratımdan anlıyo tabii kızdıgımı gecen gün sabah bebeğimle ilgileniyorum geldi yine elimden aldı sen git kahvaltı hazırla diye yanlış anlamayın asla iş yapıyorum diye gocunmam ama abartıyo o çalışıyo aksam 5 de geliyo hiç bi işe elini sürmüyo hem cocukla ugrasıyorum hem ev işi herşey bende o ole elımden bebeğimi alınca agladım mutfakta eşim duymuş gitti niye aglıyo die sordu ben duyuyorum içerden oda ben ne bilim ben bişe yapmadım herkez bi triplerde die bagırdı üste cıktı o gün kpnuşmadı benimle sonra yine konuşmaya basladı ev ayırmaya gelince kızlar maddi durumlardan dolayı suan ayrılamıyoruz ben çok istiyorum tabi kendi düEnim olsun
Meraba kk üyeleri ilk bebek istediğim zmanlar kk ne üye olmuştum 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım çok şükür oğlumu kucagıma aldım ama gel görki dertler bitmiyo napıcamı sasırdım bıktım artık kızlar ne olur baana bi akıl verin kayınvalidemle birlik oturuyorum malesef aramız gerçekten cok iyyiydi onceleri yani bebeğim yokken ama şimdi dayanamıuorum sürekli bi müdahale karışma ben daha cok biliyorum havaları var tamam görmüş geçirmiş kadın ama bi anneden baska biri bebegine ne kadar cok bakabilir bebeğimin gazı alıyo çıkarmaya öalışıyorum kucaklıyorum haliyle aglıyo yavrum sancısı var hemen elimden cekiyo ver bana ben cıkarıyım diye sanki ben cıkaramıyorum hele işk günler al emzir yok ver emzirme o tok ya nerden biliyosun aç olup olmadıgını ben bilirim daha neler neler sinirden sütüm azaldı mama vermeye basladım karşılık veremiyorum hep içime atıyorum cok bunaldım mesela eşim eve cok gec geliyo gece calışıyo 3 4 gibi geliyo o gelene kadar yanımda uyuyo yaa eşim geldikten sonrada kendi odasına deil yakın die karşı odada yatıyo neymiş bebek ağladığını duycakmış sanki o anası yaaa o emzircek cocugun altını degıstırcem beni ıter elimden alır off cok bunaldım gerçekten eşime söyledim idare et işk torunu diyo ne yapıcam bilmiyorum evi ayırmaya daha 1 sene varr
Sende haklısın ne diyim ki evet ben biraz ezik kalıyolurum kalp kırmak istemiyorum benim cwnım yanıyo sonraİnsallah yakın zamanda kendi evine cıkarsın isdedigin hersey gönlünce olsun insallah,az önce kızdım ama üzülüyorum o yüzden!Sabret ve kendini ezdirme.
Kredi borcumuz bitecekMaddi durum yoksa 1 sene sonra ne değişicek de taşınacaksınız?
Bütün sorun beraber oturmak yani. Başka bi sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?