kayınvalide bebeğime karışıyor :(

Kayinvalidemden suphelendim simdi cok pis
Hatta sonra bi kişi daha çıkmıştı , zeytinse ile dertleşiyorlardı
Benden söylemesi
Çoğu taze annenin sütü olmuyor 50 den sonra süt gelir diye denemekte çok tuhaf ve iğrenç, oldu olacak babalarda denesin
Kayınvalideye süt gelme ihtimali varsa babaya da vardır

O benim yorumum.
Siz kendi yorumunuzu yapın, geçin.
Kendi de açıklamasını yaptı restoranları batmış diye aynı evdelermiş, herkes patron mu ? Ayrı evde oturmak için zengin olmaya gerek yok.
Farkındamısın battık diyorum borçlandık yani içeri girdik akrabalara bankalara anlatabılmısımdır inş

Uvvvv Allah kolaylık versin bacımmm benim görümce arada Bi Bebek için kalmaya geliyo 1 hafta. Aynı tarz hareketler beni çıldırtıyo. Kendi çocuğumu sevemiyorum resmen o varken. Benim çocuğumla annecilik oynuyo. Seninki Bi de anne zaten daha fena ben en son eşime dedim valla. Sen söyle ayar çeksin kendine ben söylersem fena kalbini kırarım dedim şimdi iyiyiz şükür, benim de yeğenim oldu. Herkesin oluyo. Bkunu çıkarmamak lazım

Biraz bi uzuldugunuzu belli edin bence .Bunu derken 'kizin ,surat asin ,laf carpin' demiyorum...Yaptigi davranisa uzuldugunuzu ve etkilendiginizi anlatmaya calisin.Diger turlu problem buyur ve altindan kalkilmaz bi.hal alir.Esiniz uyarsin veya annesini dikkatli olmasi hususunda ,baska bi cozum gelmedi aklima

Bende öyleydim aynı evde yaşadık bir süre tek kv değil kp de karışıyordu yasak olan şeyleri vermeye çalışıyorlardı en son patladım karışmayın diye tepki gösterdim eşimde destek çıktı sağolsun eşim bilir karışmayın dedi oda şimdi evim ayrı kızım bir yaşında 1senedir ayrıyım şimdi bana danışarak yaparlar herşeyi eşim hemen tepki gösterir çünkü, bence tepkini koy ilerde yetiştirmedede sana engel olur.kv öyle dedi geçen ben ne güzel yetiştircem kızımı gibi bir cümle kurdu eşimin gözüne baktm hemen eşim annesi varken sana düşmez benim eşim mis gibi yetişdirir dedi anlycağın tepkinizi koyun

Bazı kadınlar gerçekten sorunlu bence sakin sakin rahatsız olduğunuzu söyleyin bu ne ya çocuk kendinin mi sizin mi

Ne yazik sanki esin ile degilde, kv'de ile cocugun olmus. Yani cocuk düsünmeden önce niye evi ayirmiyorsunuz? Esin isini degistirip sana ve ailesine zaman ayarmasini düsünmüyorsun?

Sonrasi iste hep bilinen tablolar. Depresyonda olan anne ve huzursuz büyüyen cocuk.

Son düzenleme:
En basta neden Kabul edilir birlikte oturmak anlamıyorum,ne kadar sacma birsey.
Ayrı ev acacak gücünüz,imkanınız yoksa evlenmeyin efendim!
Ondan sonra gelsin sorunlar gitsin problemler!
Cocugunada sahip cık bir zahmet,az agzını ac,tek yemek yemek, su icmek vs icin kullanılmıyor agız.Biraz hakkınızı arayın,ezik olmayın yahu!

Kendisi hazirlayamiyomuymus kahvalti ben buradan sinir oldum ya bebekli kadina ne demek bebeğini birakta git ev isi yap demek. Tamam arada bir olur sizinds eviniz orasi illaki yapicaksiniz ama bu nedir ya sürekli bebeği elinden almalar filan bu aylarda bebegin sadece anneye ihtiyaci var.

Gerekirse ters cevap verin. Benim bebeğim böyle alamazsın elimden benim bildiğim gibi büyüyecek diyin. Onun ilk torunu sizin işk çocuğunuz. Anneyle babanne arasında çok fark var. Zor valla. Çözümüde yok eşinizin denge kurması lazım ki çoğu erkekte asla annesine toz kondurmaz. Ayrılana kadar dayanma çalışın. Kolay gelsin.

Cevap vermek için kocanıza sormanız hata. Söyleyin tabii huzursuz olduğunuz noktaları.

Hep söylerim, aynı evde oturupta bundan dolayı sıkıntı yaşayanları anlamıyorum. Herşey belli yani, niye şaşırıyorsun?

İnsallah yakın zamanda kendi evine cıkarsın isdedigin hersey gönlünce olsun insallah,az önce kızdım ama üzülüyorum o yüzden!Sabret ve kendini ezdirme.

odana girdigin zaman kapıyı kitlemeyi denedin mi ,

Maddi durum yoksa 1 sene sonra ne değişicek de taşınacaksınız?

Bütün sorun beraber oturmak yani. Başka bi sorun yok.

İnsallah yakın zamanda kendi evine cıkarsın isdedigin hersey gönlünce olsun insallah,az önce kızdım ama üzülüyorum o yüzden!Sabret ve kendini ezdirme.
Sende haklısın ne diyim ki evet ben biraz ezik kalıyolurum kalp kırmak istemiyorum benim cwnım yanıyo sonra

Ah ya saanki sen çocuğunu AC bırakıyorsun gece bakmiyosun tabi altını pis bırakıyorsun herşeye karışan KV tipik kaynana çekilemez bir durum maddi durumumuz varsa ayrılın başka eve geçin bence çünkü bu karışmaları daha da artacak kendimden biliyorum

Senin yanında mı yatıyor?? O ne bee yerinde olsam bi gece atlarım üstüne benim olacaksın diye bak bakalım bi daha geliyo mu benimkinin de evine gidince peşimizde dolaşmasını sevmiyorum yatana kadar gelip odada beklemek istiyor. Bi kere üstümü değiştip yatcam dedi ki ne olacak ben de senin annenim. Ben de dedim ki ben annemin yanında da SOYUNMUYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…