Kayınvalide belasi

Nefesegemen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
91
18
3
31
Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye

Anasının lafıyla huzursuzluk çıkaran erkek.. ben suçu ne kv ne sizde görmedim ama eşinizde gördüm ne demek sen orda kal gelme sırf bu yüzden. Kimler neler neler söyler birşeycik olmaz siz bir laf paylaştınız diye olay mı olmuş. He paylaşmasaydınız öyle daha iyi olurdu en azından o huzuru veremeyen insanlar diye eklemeseydiniz keşke

Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu
Çevir kazı yanmasın yapmayın şimdi. O söz resmen birine laf sokma amaçlı yazılmış. Eşinizin ailesi olmayabilir, orasını bilemem. Ama insanların üzerine alınması doğal. Memleketinize sevindiyseniz ‘huzur veriyor’ der geçerdiniz.

Hata sizde eşinize açıklayın onlara gönderme yapmadım falan filan diye. Ayrıca kv yi ararsanız bundan sonra her olayda eşinizi doldurup üstünüze salar. Farketmesin oğlunun dolduruşa geldiğini.

Bundan dolayı eşin seninle neden kötü oldu ne alaka ya ne söyledi ki
Çok garip paylaşımdan kavga etmek lisede kalmadı mı

Hem laf sokun hem de kaynana görüp eşinize söyleyince kızın..Kim olda söyler ne yapacaktı görmezden mi gelecekti zaten kendi memleketinize gidiyorsunuz laf sokmanın anlamı ne ayıp eden sizsiniz sırg görsünler diye inadına yaz ama eşinin haberi olmasın yok öyle birşey iyi olmuş eşinizin haberi olmuş..Çok haklı eşiniz. Sizin türden bizde de var laf soka soka bir hal oluyordu en son kardeşim görüşmüyorsun karışmıyorlar etmiyorlarb daha da konuşursan boşarım dedi de kesti sesini

Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu

Yapmayın yaa çocuk mu kandırıyorsunuz!!! sevincinizi paylaşacağınız birçok cümle varken kaynananın göreceğini bile bile bu huzuru veremeyen insanlar var diyeceksiniz sonra da o niyetle yazmadım falan filan yanlış anlaşılacak şeyleri düşünerek yazacaksınız yazdığınız gayet açık başka kime diyebilirsiniz ki!!

Nasıl da bilmişler kendilerini, huzur vermemişler yine

Whtsp, face, insta gibi yerlerden "Bağğzıığğları" tarzı durumlarıyla-paylaşımlarıyla laf sokmaya çalışan insanları normal bulmamakla beraber; dediğiniz şeyde de bi şey yok üstünden bakınca. Şehri seversin, böyle övmek istersin, olabilir.
Herkes amma hassas kırılgan öfkeli olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…