- 1 Mart 2018
- 91
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nefesegemen
-
Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktuLaf sokmalı paylaşım yaparsanız sonuçlarına katlanırsınız. Hatanın büyüğü sizde.
Peki hemen onun bu şekilde kocamı doldurması çok mu doğruHata etmişsiniz ne gerek varki böyle şeyler yapmaya bakın evinizdeki huzur kaçtı
Çevir kazı yanmasın yapmayın şimdi. O söz resmen birine laf sokma amaçlı yazılmış. Eşinizin ailesi olmayabilir, orasını bilemem. Ama insanların üzerine alınması doğal. Memleketinize sevindiyseniz ‘huzur veriyor’ der geçerdiniz.Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu
Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
Hayır doğru değil ama yapacak bişey yok insan oğlu böyle işte . Bunu sende biliyorsunPeki hemen onun bu şekilde kocamı doldurması çok mu doğru
Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?