Kayınvalide belasi

Sizin yaptığınız paylaşım olmamış.Ama kvnizin eşinizi doldurması eşinizin de gelme demesi de olmamış. Çok çocukça geldi bana.
Böyle basit bir nedenden dolayı işler bu noktaya gelmemeli.
Umarim aranız düzelir

Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu

O zaman durumu onlara aciklamaniz lazim. Etrafinizda tek onlar varken böyle bir paylasim yapsalar tabiki üstlerine alınırlar Doldurmasini gectim,esiniz doldurusa gelip size gelme demesi problem. Yoksa hepimizin kvdesi eminim eslerimize az cok hakkimizda birseyler demiştir

Kayınvalideniz oğluna “böyle yazmış bizi mi kastediyor?” diye sormuş olabilir. Yani belki de doldurmamıştır, sadece sormuştur. Bir de yazdığınız şeyde eşinizi veya ailesini kastettiğiniz çok belli. Ya böyle şeyler yazmayın veya görmesini istemediğiniz kişilere kapatarak yazın.

Aranızda gerginlik olmasa bu hale gelmezdi. Direk o taraf kastedilmiş, sinir etmeye çalışmışsınız fakat başarısız bir operasyon olmuş.

Benim kayınvalidem de böyle atarlı,çakmalı laflar paylaşır sosyal medyadan. Ben bunların bana mesaj olduğunu bilirim ama hiç muhatap olmam . Ne gerek var böyle çocukça şeylere. Bu arada asla kayınvalidenizi arayıp “aramızı bozdun mutlumusun “falan demeyin. Görevi başarı işe tamamlamanın mutluluğunu yaşatmayın. Ben böyle durumlarda hiçbirşey yapmam beklerim. Su akar yolunu bulur bir şekilde. O yüzden biraz sakin kalın derim

Haklısınız demiyorum ama bu kaynanalar da pusuda bekliyor, bir ima bir iğne olsa da oğlumuza yetiştirsek diye. : ) Huzur bozmak hoşlarına gidiyor. Gitmese böyle didiklemezler milletin sosyal hesaplarini.

Laf atmışsınız birilerine benim anladığım. Yengem bizden giderken bunu yazsa bozulurum ben de.
Eşiniz fazla abartmış gelme diyerek.
Kayinvalideye öyle bir şey derseniz olay iyice büyür ve eline koz vermiş olursunuz.

Hayırlısı olsun.

Niye boyle ergen gibi davranirsinizda, agrimadik basiniza caput sararsiniz.

Mumkunse sosyal medya kullanma hadi kullandin, boyle ulu orta yerlerde laf sokmayin.

Hmmm...
Sosyal medyadan ergen gibi kayınvalideye laf sokan gelin mi,
Fırsatını bulduğunda gelinini kötüleyen kayınvalide mi?

İkisini de önlemek sizin elinizdeydi.
13 yaş bebesi gibi sosyal medyadan gönderme yapmayın, bunu yapmazsanız fırsat vermemiş olursunuz...

Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu

Ayrıca bu dediğinize kendiniz inandınız mı?
Gayet amaçlı yazmışsınız.. bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var’ın hangi tarafı iyi niyet?
Veremeyen insanlara laf sokacağınıza, sehri ne kadar sevdiğinizi anlatsaymışsınız.

Öncelikle eski konularinizi okudum. O mesajı onları kastederek yazdığınız aşikar doğru ya da yanlış bu kişiye göre değişir yaşadıklarıniza bakınca diyebileceğim su madem gelme dedi gitmeyin yeni evlilikte bunları yasadiysaniz devaminda güzel şeyler olmayacağı belli.Ben de benzer maddi zorluklar yaşadım tabiki benden gizli değildi bu şekilde işleri bozuk olduğu için çok şeyden vazgeçmek durumunda kaldım ama eşim Allah razı olsun yanımdaydı kızdığım zamanlar da oldu anlayış gösterdi yeri geldi benden çok kızdı yasadiklarimiza. Kusura bakma objektif bir esin yok ve ailen arkandaysa bence de gitme yuva yıkmak kolay ya da doğru değil ama en azından yuvani yıkmak için değil sorunlarını dile getirebilmek için gitme sonrasına göre durumunuzu değerlendirirsiniz. Baktın yoluna girmeyecek gibi o zaman da herkes kendi yoluna baksın. Ayrıca dönersen de uzunca bir süre bebek düşünme hele aranizi düzeltir umuduyla sakin masum bir yavruyu bu oturmamış aile ortamına alma.

Bana da kv sürekli fareden laf sokar mesela kimine sevdiğin için katlanırsın kimne de sevdiğinin hatrına yazmış geçende ama bir gün eşim anasını arayıp sen ne diyorsun demedi boşuna linç etmeyin bazı erkekler ayrım yapıyor acaba annesi ayarlı giderli sözler paylaşsaydı aynısını yapar miydi?Siz de kiminle sorununuz varsa onunla konuşun bana gerçekten çok çocukça geliyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…