- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.746
- 158
- Konu Sahibi Nefesegemen
-
Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu
Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
Kayınvalideniz oğluna “böyle yazmış bizi mi kastediyor?” diye sormuş olabilir. Yani belki de doldurmamıştır, sadece sormuştur. Bir de yazdığınız şeyde eşinizi veya ailesini kastettiğiniz çok belli. Ya böyle şeyler yazmayın veya görmesini istemediğiniz kişilere kapatarak yazın.[/QUO
Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu
Sıradaki atarlı söz kocana gelsin.
Geçmiş konularınıza baktım ve bence de dönmeyin.Ben onlara kasten paylasmadim gurbetteyim kendi memleketime gelince sevindim kötü bı amaç yoktu
Öncelikle eski konularinizi okudum. O mesajı onları kastederek yazdığınız aşikar doğru ya da yanlış bu kişiye göre değişir yaşadıklarıniza bakınca diyebileceğim su madem gelme dedi gitmeyin yeni evlilikte bunları yasadiysaniz devaminda güzel şeyler olmayacağı belli.Ben de benzer maddi zorluklar yaşadım tabiki benden gizli değildi bu şekilde işleri bozuk olduğu için çok şeyden vazgeçmek durumunda kaldım ama eşim Allah razı olsun yanımdaydı kızdığım zamanlar da oldu anlayış gösterdi yeri geldi benden çok kızdı yasadiklarimiza. Kusura bakma objektif bir esin yok ve ailen arkandaysa bence de gitme yuva yıkmak kolay ya da doğru değil ama en azından yuvani yıkmak için değil sorunlarını dile getirebilmek için gitme sonrasına göre durumunuzu değerlendirirsiniz. Baktın yoluna girmeyecek gibi o zaman da herkes kendi yoluna baksın. Ayrıca dönersen de uzunca bir süre bebek düşünme hele aranizi düzeltir umuduyla sakin masum bir yavruyu bu oturmamış aile ortamına alma.Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?