- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Nefesegemen
-
ben olsam ararım haberiniz yok sanmasın bende 1 2 sene sustum konuştukdan sonra sesi kesildi . nelerle uğraşıyorlar şaşıyorum .Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
Ne var bunda memleketinizdeki huzuru dile getirmissiniz.diyelim ki laf sokmak istediniz kocaniz size orda kal gelme diyemez bu sizin fikriniz diygunuz hisleriniz kimse engel olamaz.cok cok size ya boyle seyler paylasma bidaha yanlis anlasiliyo canm diyebilir.ben bu tarz paylasmlar yaptim esim sesini bile cikarmadi ona ne benim hislerim dusuncelerim bu bastirmak zorundamiyimKızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
Çevir kazı yanmasın yapmayın şimdi. O söz resmen birine laf sokma amaçlı yazılmış. Eşinizin ailesi olmayabilir, orasını bilemem. Ama insanların üzerine alınması doğal. Memleketinize sevindiyseniz ‘huzur veriyor’ der geçerdiniz.
biz kadınlar biraz politikayı öğrensek kendimizi yıpratmaktan vazgeçeriz,bu işyerinde de aynı,kendi ailemizle de,evli kişiler için eşinizin ailesiyle de aynı.ben de çok çamura taş atardım sonra ömrüm çamur temizlemekle geçtiKızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
Demekki ne halt ettiğinin farkında kv kişisi...Laf sokmalı paylaşım yaparsanız sonuçlarına katlanırsınız. Hatanın büyüğü sizde.
kv yi sil neden tutuyorsun ki. Esin’de karakteri oturmamış daha.Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
Bir şey yapmıştır ,Demekki ne halt ettiğinin farkında kv kişisi...
Kayınvalidenin suçu ne burada?Eşim bana bu tartismadan önce tatile çıkalım demişti bende ev tasiycaz para harcamaya kim dedim kaynanam da hiç düşünmeyin demişti şimdi bugün oğlunu kızı damadını almış şehir dişlerini gezmeye gitmiş yinede ben mi sucluyum söyleyin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?