Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Ben eşimi seviyorum sevgisine de eminim Bu yüzden sıkıntı yok zaten 2,5 yıl oldu dayak vs ilk bi kaç ayımızda olmuştu benim de kabahatim olarak ama biz şuan gayet iyiyiz eşim saf bi Ada'm bende bunu kullanıyorum lehime sana mı sorcam boşanıp boşanmamauı
Ben size boşan demem. Ama dayak yemek asla sizin kabahatiniz değildir. Lütfen kendinizi suçlu ya da sorumlu hissetmeyin.
 
Kendim den örnek veriyim. Ben çok sinirliydim. Hala da biraz öyle. sinirlenince etrafımdaki insanları sözle kırıyordum. Sonra gönül alma, tatlıya bağlama falan oluyor ama bir süre sonra o da anlamsızlaşıyor. Ne zaman anne olmaya karar verdim bu böyle olmaz dedim. Psikologa gittim. Ve terapilerle baya yol katettim. Ve ben bunu sadece sinirlenince ağzımdan çıkanlar için yaptım. Çocuğuma bağırma ihtimalim üzerine yaptım. Siz bir de sinirlenince yumruktan bahsediyorsunuz.

Tebrik ederim. Örnek davranış.

Faydasını gördünüz mü, çocuğunuz oldu mu, olduysa ona davranışlarınız nasıl merak ettim.
 
Tebrik ederim. Örnek davranış.

Faydasını gördünüz mü, çocuğunuz oldu mu, olduysa ona davranışlarınız nasıl merak ettim.

Daha olmadı çalışmalar a devam :)
Ama dün bir şeye kızgındım kedime bağırdım t-shirtümü tırnakladığı için. Tabi sonra çok pişman oldum. Ama ne fayda. Kediyle çocuk bir değil diyebiliyor insanlar ama o benim oğlum. Yani sanırım daha iyiceyim eskisi kadar sık değil sinirli anlarım ama işte arada gene oluyor. Allah'ım inşallah olunca bağırmam çocuğuma.
 
Daha olmadı çalışmalar a devam :)
Ama dün bir şeye kızgındım kedime bağırdım t-shirtümü tırnakladığı için. Tabi sonra çok pişman oldum. Ama ne fayda. Kediyle çocuk bir değil diyebiliyor insanlar ama o benim oğlum. Yani sanırım daha iyiceyim eskisi kadar sık değil sinirli anlarım ama işte arada gene oluyor. Allah'ım inşallah olunca bağırmam çocuğuma.

Bu bilinçlilikle zamanla daha da iyi olacaktır. Çok iyi bir anne olacağınızı tahmin ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
 
Bekara koca boşamaya ne var mı herkes boşan boşan o işler öyle olmuyor yarın evlenince sizi de görürüm ben bol keseden boşan be kardeşim ! Emek vermeden , sabır etmeden meyve vermiyor biç bi ağaç k bakma da sen daha bizim gibi kadınları anlayamazsın bi evlen bi yaşa bakalım tecrübe et sonra konuşalım bunları
Ya valla almesin :KK70: dayak ye otur sonrada yaşa gör :KK70: bende eşimle 10 yıldır birlikteyim hiç dayak yemedim kafamıda şişirmedi :110: yazık gençliğinde çektiklerine bak :KK12:
 
Bakın benzetmek istemem. Tabiki de aranızdakilerin dinamiğini de bilemem. Ama karısını dövüp de 5 dk sonra ayaklarına kapanan erkek de çok. Bir süre sonra yalvarmanın gönül almanın anlamı kalmıyor. Sizde durum bu demiyorum. Muhtemelen bir kere olmuş münferit bir olaydır. Ama yine de terapiyle falan halledilemeyecek bir sorun değil öfke kontrolu. Ve inanın çocukların gönlünü almak o kadar kolay değil.

Kendim den örnek veriyim. Ben çok sinirliydim. Hala da biraz öyle. sinirlenince etrafımdaki insanları sözle kırıyordum. Sonra gönül alma, tatlıya bağlama falan oluyor ama bir süre sonra o da anlamsızlaşıyor. Ne zaman anne olmaya karar verdim bu böyle olmaz dedim. Psikologa gittim. Ve terapilerle baya yol katettim. Ve ben bunu sadece sinirlenince ağzımdan çıkanlar için yaptım. Çocuğuma bağırma ihtimalim üzerine yaptım. Siz bir de sinirlenince yumruktan bahsediyorsunuz.

Sinirliyim her istediğimi yaparım sinirlenince demek samimi gelmiyo bana, kadın ya da erkek hoş değil, ben de sinirliyim zaten anlaşılıyodur heralde ama eşime vuramam hakaret edemem aynı yatağa girecez olabilir mi bu

Sıkıntı varsa insanlar tedavi olsun
 
Tanımıyorsun beni ve diğer insanları ? Nasıl bu şekilde boşan çocuk da yok diyebiliyorsun nerden biliyorsun ne yaşadığımı vs ? Eşimi seviyorum evliliğimde mutluyum ufak tefek şeyler için neden yıkayım yuvamı YAPICı fikirlerle gelene amenna da evliliğimde boşanmam için elle tutulur büyük bi sebep yok eşim evine bağlı seviyor dediğimi yapıyor evlendiğimiz il sıralar acemiliğime geldi biraz fazla üstüne gittim tanımaya çalışıyorsun sonuçta bi evde yeni yaşıyorsun o ara sinirlerimiz yıprandı tokat yedim yalan yok ama sonra çıktı gitti pişman oldu vs

Sen de kimseyi tanımıyosun burda, tokat sana göre ufak tefek olaydır bana göre dayaktır boşan boşanma o sana kalmış ama dayaktır yani

Tv de dövmedim sadece tokat attım diyen, dayaktan öldürdüğü karısı için her zaman ki kadar dövdüm neden öldü anlamadım diyen adamları anlıyorum artık ha, kadınlara da bunu öyle bi kanıksatıyolar ki pes
 
Canım senin kayınvalide değil sadece kocan da hayatının mahvetmiş. İnşallah boşanmışsındır. 3 sene değil kendisine saygısı olan 3 sn dayanmaz buna.
 
Canim cok sinir oldum ama kocan cok pasif kusura bakma kim o ya seni dovuyo ay sinir oldum kocandan ayril o kadin sana rahatlik vermez kocan agirligini koymamis basta
 
O nasıl bir kayınvalideymiş öyle ben şok yani sizi nasıl hırpalar hadi laf dalaşı neyse olurda en fazla bağırış çağırış olur kocanızında maşallahı varmış yani onada sòyleyecek kelime bulamıyorum doğrusu
 
Kaynanalar neden hep ogullarinin aklına girmeyi kotu yönde kullanır iyiliğe dogruluga kafaları calismazz

Yasadiklarini hayretler içinde okudum

Eşine sasirmadim bi çoğu anneci ve annesinin her yalanini doğru sandiklari için sonu kacinilmaz olmuş ama seninki fazlaca abartmis

Kaynananin edepsizligi diz boyu soyleyecek söz bulamıyorum yuva yıkanın yuvası olmaz derler resmen yıkmak için elinden geleni ardına koymamis kendi oğluyla kendide mutlu olamasin

Esin karakterli olsaymis annesini susturmasini bilirdi tam tersi yangına körükle gitmiş kişiliksiz

Ama en çok merak ettiğim çocuk senin yanindami almak için ugrasmiyodur umarim
 
Selam Hanimlar.
O kadar uzgun, kirgin ve yorgunum ki.. Bir kadinin alt ust ettigi evliligim ve hayatim bu kadin esimin annesi!

Bastan ozet gecmek istiyorum evliligimle ilgili ama bu ozet pek de kisa olmayacak maalesef sikilirsaniz okumayabilirsiniz.

Bundan 3 sene once esimle birbirimize cok asik olup evlendik. Once nikahimiz oldu tayin isteyebilmek icin. Ve biz nikahlandigimiz gece ailelerimizi arayip nikahlandigimizi soyledik. Ikimiz de yetiskin insanlardik ve tercihimiz boyleydi. Nisan dugun daha sonra aileler esliginde oldu ki zaten bizim tayin dolayisiyla nikah yapacagimizi herkes biliyordu.

Ve tayinimiz ayni yere cikti kavustuk esimle. Tayinden sonra tasinma islerine yardim icin esimin annesi geldi. Benim bekar evimdeki esyalar kamyona yuklendi ve tasindik. Bu esyalar evlenecegim diye yeni ve son model aldigim beyaz esyalarim ve kendi kullandigim bir cok esyaydi. Bunu soylememin sebebini biraz sonra anlayacaksiniz. Derken yeni eve gectik fakat esimin tayini baska bir koydeydi bu yeni eve arada bir gelebiliyordu ve o da gun icinde iki uc saat.. Esim bulundugu koyde iken bir gun kv olacak sahis getirdigi dantelli oyali bir nevresim takimini yataga sermek istedi. Gerek yok zaten dugune cok var dedim. Olmaz gelin yatagi oldugu belli olsun dedi kv. Sonra dedim ki anne zaten Ali(esim) burda degil bu odada yatmiycam ben gerek yok tozlanir dedim. Aaaaaa yoookkkk sen sermezsen serme ben serecegim dedi kendisi karsilik olarak. Iyi dedim hevesi var herhalde dedim ama 3 sene sonra o carsafin basima bela olacagini bilemedim..
Biraz zaman gecti kv gitti. Bir gece esimin bekarken kullandigi ve evlendikten sonra evimizin olan bilgisayari actim. Geri donusum kutusunu silmek icin girdigimde orada bilmedigim albumler oldugunu fark ettim. Ve daha bir gun once silinmis! Ali Beyin bosandigi esinin boy boy en en kare kare fotolari ve yuzlerce! Beynimden vuruldum. Ayrilmak istedim. Ama o buyuk aski gururuma tercih ettim. Esimin aciklamasi da tiri viri aslinda. Beni asil yaralayan onunla hic tatile gitmedik hep huzursuzduk demisti fakat tatil fotolari gordum, tabi ben gorduklerim karsisinda şokta ve agliyorken bana soyledigi soz darbeyi vurdu: komplex yapma!!!
Nasil yani onu gorunce komplex mi yapmam gerekti acaba ben ondan cirkin miyim acaba onu daha mi cok begeniyordu yoksa beni begenmiyor mu sorulari 3 yildir beynimi yerken evlilik icerisinde hic istenilmemek arzulanmamak fark edilmemek hep beni uzdu. Hep bi bahane, yok sen yanasmiyorsun yok zamansiz yanasiyorsun yok gecelik giymiyorsun yok giyiyorsun. Kendime guvenimi bitirdi. Aklimda hep o kelime yuzunden acabalar kaldi! Kendimi hep degersiz hissettim.
Ama yuttum. Unutmus gibi davransam da icimde tuttugum yası farkettirmeden mutlu olmaya calistim. Aslinda gercekten mutluydum. Sadece onu yanimda olmasi bile huzurluydu. Evimin her kosesini cok seviyordum ne kadar derme catma olsa bile. Ve sustum..

Derken dugun zamani geldi. Bekledigim daha dogrusu esim tarafindan bana vaadedilen ilgiyi hickimseden goremedim. Ne ailesinden ne de arkadaslari ve onlarin eslerinden. O cok ovdugu, kardeslerim dedigi, seni cok merak ediyorlar soyle soruyorlar boyle ediyorlar dedigi arkadas cevresi benimle tanismaya bile gelmedi. Hatta bi tanesinin evine ilk defa bu sene basinda bebegimizle gittik. Her yillik izinde bi bahaneyle bizi davet etmedi ya da geri cevirdi bu kardeslerden bir cifti! Onu da gectim..

Dugunumuze sayili gunler kala esimin abisi bizden kredi istedi 9bin. Biz daha dugunumuzu krediyle yapmaya hazirlanirken! Onu da gectik..

Kayinvalide dugunden once su kadar bilezik yapicam dedi ve yapmadi hadi onu gormezden geldim ve kendi kendime bilezik bozdum dugunde bisey takilmamis denmesin diye. Dugune gunler kala kv 4 gun pesimde dolandi bilezikleri elimden almak icin. Girmedigi kilik kalmadi. Yok hirsiz girermis yok emniyette olsunmus. Yok taki kurdelasi ondaymis yok ben dugune giderken unuturmusum kurdelalarin yaninda onun cantasinda dursunmus! Maksat dugunde o takacak. Bu kadar da yuzsuz! Zaten soz vermissin yapmamissin insan utanir gelinden istemeye! Ve dugun oncesi kvnin evinde farkettigim esimin eski esiyle kullandigi evindeki esyalar!!! Gorur gormez delirdim. Nasil bir insan oglunun yikilan yuvasinin esyalarini alir da kullanir? Daha dogrusu yeni gelen gelinini onlarin uzerinde oturtur!! O konunun da ustu bi sekilde ortuldu!
Bir gun kocamla kavga ettik buna benzer sebepler yuzunden ve mutfaktan firladi geldi bu kadin; elini beline koydu ve bana bagirdi. Ona da sustum!

Dugun oldu biz dugun gecesi kiraladigimiz yazlik eve gececektik gelin damat. Planimiz oydu. O gece kaynim ve eltim bizim yanimizda kaldi neymis ortada kalmislar. Ertesi gun obur kaynim ve esi cikti geldi bi kac saat sonra da kv ile torunu! 4 gun beraber gecirdik. Denize, yemege, kahvaltiya cumbur cemaat gittik! En son millet giderken kv arkalarindan el salliyordu. Daha da balayinin tumunu bizimle gecirmeye niyetli! 4 gun sonra gitti ve biz de balayimizi yapabildik..

Ben sana sunu vereyim der yarim agiz ondan bisey istemememe ragmen, vermez. Baska bisey lazim olur benim evde var veriyim der gelmez. Zaten bisey istemiyorum senden nedir bu simdi. Tutmayacagin sozu niye veriyorsun be kadin. Bu vericem dedigi seyler de kullanilmis ikinci el! Zaten evime getirdigi o dantelli nevresim ve iki bornoz disinda hicbirseyi yoktur evimde ki onlari da attim..

Vir vir vir hic susmaz herseyi o bilir hersey ona sorulmalidir! Kari koca aramizda bisey konussak zirt diye dalar aaaa o oyle degil, aaaa bu soyle olacak.. Resmen sabrimi denedi 3 sene! Surekli eltim olan Ayseyi over de over. Ben ne yapsam Ayse daha iyi yapar ben ne sevsem Ayse daha cok sever. Ben leblebi sevsem Ayse fistik sever. Her konuyu Ayseye baglar ki artik bunaldim. 3 sene ona da sustum!

Sunu surdan al! Bunu burdan kaldir! Kac kere soyliycem sana! Aaaaa sen fazla oluyorsun artikkkk!!.. Bunlar sadece aklima gelenler..
Biz kirk yilda memlekete gideriz hic bi deger gormeden geri geliriz. Butun masraflari bize cektirirler. Onlar bizi gezdirip yedirecegine biz onlari gezdirir yediririz. Dunya kadar borcun icine gireriz ve tam rahatladik derken yine izne gideriz. Gercekten biktim. Bunlarin yaninda bir de anneme bisey soyleme eger sen benim anneme bisey dersen ben de senin annene oyle davranirim diyip beni susturan ve surekli bu yuzden annesine ezdiren bir esim var. Kv de bunu iyi kullandi hep nasil olsa her lafi ediyorum konusmuyor vur ensesine al lokmasini.. ben halbuki evde huzurum kacmasin diye sustum. Ama esimle cok mutluydum. Ufak tefek sorunlarimiz ve ailesi disinda ruya gibiydi hersey aslinda. Zaten kavgalarimizin tek sebebi ya annesinin beni eziklemeye calismasi(ki kendisi cahil olup bilgic olanlardan) ya da ailenin diger mensuplarina para yetistiriyor olmamiz. Yani kendi aramizda problem pek yoktu.

Ve bebegim oldu. Esimin iki kardesi de beni aramadi. Mesaj bile cekmedi. Kedi yavrulasa basi oksanir ben senin yegenini dogurmusum!! Paralari bittiginde esimi arayip kredi istemeyi biliyorlar. Esime dedim ki kimse beni aramadi uzaktan selam soyle dediler bundan sonra bisey olur da isleri duserse ben de onlara selam soyle diyecegim dedim. Kv ordan atladi yine! Iyi iyi sen de oyle yaparsin bundan sonra bakalim(tabi bunu fircalama modunda yapiyor). Arkadas biseye kirilmisim hic mi serzeniste bulunmayayayim. Sananeeee!!!!

Gelir benim yanimda kucuk ogluna vaadlerde bulunur. Neymis kucuk oglu is kuracakmis. Diyor ki Ali abin kredi ceker kurarsin isini! Bunu benim yanimda hic beni takmadan soyluyor! Yani ben bunlarin kredi muhabbetinden de para muhabbetinden de biktim usandim. Biri parayi kari kizla yer biri ickide icer. Hayirli bi isleri yok. Ve ben dugun yapmisim esya almisim cocuk dogurmusum hanginiz destek oldunuz da nedir bu kredi kredi lafi nedir bu kaynanalik yapma cabasi!! Kaynanalik yapilacagi zaman destek olunacagi zaman fellik fellik kacti, simdi is bitti kaynanalik yapacakmis bana bir kurusluk faydasi olmadan! Siz olsaniz kizmaz misiniz hanimlar?

Bebegimi dogurdum eve geldim heryerde sigara iciyor. Kac kere uyardik ama yoookkk icmiyorum dedi gecti. Tuvaletten duman cikti sustum. Banyoda lavabonun ici kül doluydu ve bir sigara kulu degil iki uc sigara kulu kadar; gene sustum. Esime soyledim bazen uyardi bazen sustu. Soylemekten biktik. Annemin gozu gore gore paketten sigara alip elinde saklayip tuvalete goturdugunu annem yeni soyledi. Bebek iki aylik oldu kv evine cagirdi bizi gittik. Evin butun bireyleri evin heryerinde sigara iciyor o kadar icmeyin dememize ragmen.
Tuvaletten cakmak sesi duydum zaten paketinin de yerinde olmadigini farkettigimde esime soyledim. Esim kv cikinca anne icmeyin dedi. Yon oglummm yemin ederim icmiyorum dedi. Anne yemin etme daha simdi wcde ictin dedim. Bu sefer de ay oranin cami acik bisey olmaz dedi. Yalan yere rahatca yemin etti yani. Yani bebegim 1 yasina girdi, 1 yildir ayni lafi soylemekten dilimde tüy bitti. Dedigim dedik caldigim duduk dedi hep. Kimseyi dinlememe bildigini okuma dikbaslilik huyu yuzunden buralara kadar geldik zaten..

Son olay...
Calismaya basladigim icin yanima geldi torun bakmaya. Esime o kadar dedim tutalim bi bakici sinir hastasi olmayalim huzurumuz kacar dedim. Neymis kimse annane babaane kadar iyi bakamazmis.
Esimle 5 dakika biyere gittik. Bu dedi ki yagmur yagiyor bebek de uyuyor biz kalalim arabada. Biz ciktik geri donduk arabanin ici les gibi sigara kokuyor. Arabada icmis bebek uyurken bir metrekup alanda!
Kan beynime sicradi! Sigara mi ictin dedim yoooo icmedim dedi ama derken agzindan oyle bir koku geliyor ki! Bebek o hafta öksuruyordu ve o gun beraber doktora goturmustuk. Ve dedim ki anne daha bugun doktordan getirdik hic vicdanin sizlamiyor mu? Yemin ederim icmedim dedi. Kac kere yemin ettin kac kere ictin dedim. Yemin ettim kac yasinda kadinim yeminime inanmiyon mu dedi yukses sesle. Inanmiyorum artik ben senin yeminine dedim. Iyi o zaman bakici tutun umrumda bile degilsiniz dedi(kibirle). Iyi tutariz napalim dedim artik. Bana takintili dedi(sigarayi takinti yapmisim). Edepsiz karini sustur Aliiiiii!!! dedi. Ben de ona bana bagiramazsin sen diye bagirdim. 3 senedir susuyorum anlamiyorsun ama herkesin bam teli var dedim. Bu bagira cagira arabadan indi.
Eve geldik. Bebegi emzirmeye girdim ama cingene cirkef edepsiz laflari havada ucuyor. Evimde basbas bagiriyor. Esim hadi anne toparlan gidelim diyor bu kv belasi da ben hicbiyere gitmiyorummmm gidecekse o s.ktirsin gitsinnnnn burasi benim oglumun eviii burasi benim evimmm diye bagiriyor(evimde bir ignesi bile yok beni insan yerine koyup bi corap bile hediye etmedi). Disari ciktim. Nerden senin evin oluyor burasi sen bu eve birsey mi aldin bu evi ben tirnaklarimla yaptim, varsa bi esyan goster sonra sen kal ben gideyim dedim.
Esya olarak sunacagi bu igrenc sey aklima bile gelmedi tabi. Gerdek carsafini bile ben yazdim senin altina dedi tabi ben sasirdim kaldim ne demek simdi bu dedim. Sen gerdege dugunden once girdin ben biliyorum demez mi! Nikahtan sonra girmisiz dugunu beklememisiz.. Nikahtan sonra girmedin miiii diyor parmagini kaldira kaldira.resmen bunu bana sordu aslinda.. ben de cevaben siz bizim gerdege girmemize bile musaade etmediniz ki balayimiza coreklendiniz ailecek dedim. Vayyyyy ben bunu nasil dermisim. Vayyyyy bosayacakmis Ali bu kadiniiiiii!! Bosamazsan soyle yaparim boyle yaparim diyor. Daha bir suru igrenc soz.. ben de karsilik verdim hepsine yalan yok. Carsaf olayindan sonra koptum ben de. Annem, teyzelerim ben hepimiz o.puymusuz. Gonder diyor bu kadini anasinin evine camurda debelensinler diyor. S.ktirsin gitsin bu evden burasi benim diyor. Babam alkolikmis sokaklardan topluyormusuz(ki oyle bisey yok). Ben de kendi babasinin sokaklarda nasil oldugunu hatirlattim tepem atti. Ben bunu soyleyince uzerime saldirdi. Ben bunu parrrcalarimmmmm diye diye saldirdi. Esim bir yandan tutmaya calissa da kadin resmem beni dovdu. Heryerimi tirmaladi. Mutfagimi yikti kirdi doktu. Kafama bardak firlatti. Sandalyelerimi yere carpti uzerime atti. Butun vucudum mor icinde kaldi. Esim tuttu bunu disari cikardi kapinin onunde komsulara reklam olayim diye gobek atiyor bu kadin. Hem gobek atiyor hem de diyor ki, ohh ohhhhhh kapimda yattinnnnn ogluma varcam diyeeeee, ohh ohhhhh cantanla geldin cantanlaaaaa!!! Yukarda soyledigim gibi ben onun kapisinda hic yatmadim biz birbirimizi sevdik evlendik ve ben onu aslinda nikahtan once sadece bir kere gordum. Cantamla geldigim de dogru degil cunku benim esyalarimi goturen kamyonu kendisi tasidi. Ki zaten bekarken hem esyami hem arabami aldim. Oyle bisey yok yani. Ve giderken gozume gozume o..pu o..pu diye agzini oynatiyor oglu duymadan ve oglu da duymadigini soyledi zaten(ama ust komsum duymus). Ve defoldu gitti!!

Geriye agzinin tadi olmayan iki es, annesinin sutu kesildigi icin ac kalan bir bebek, daginik kirik dokuk mutfagim, yara bere icindeki vucudum kaldi..

Peki bu kadar hengamenin icinde Ali ne yapti? Annesi bosayacaksin bu kadini dediginde 'tamam anne bosayacagim arkandan bosanip ben de gelecegim' dedi.
Annesi bu kadin soyle bu kadin boyle derken 'simdi dovdurtcen bana bu kadini' dedi!
En ozel anlarim ulu orta konusulurken bile beni savunamadi!
Olay gectikten sonra dedigi laf, annem soylediyse bile sen soylemeyecektin, sen susacaktin oldu. Zaten yillardir beni susturup durumu buralara getiren sen degil misin be adam!!

Iste hanimlar 3 senelik suskunlugum, disimi sikmalarim hersey hersey bir anda bitti. Yani 3 sene sustum sustum yalnizca bir kere konustum bunun cezasi yuvamin yikilmasi, kendi evimdem kovulmam, o.pu diye yaftalanmam ve dayak mi olmaliydi?
Ne esime ne de onun annelik yapmayan oyuncu ve yilan annesine hakkimi helal etmiyorum!
böyle insanlara yazık olsun...
 
Allahım neler okudum şoktayim ve agliyorum suanda bunu size nasil yaparlar bebeginize ragmen nasıl olur bu cok üzgünum esinize daha cok kizdim anne tamam bosayacagim ne demek orda amnesini susturacakti ..kurtulun bu aileden..benim basima da bisey geldi kayinvalideme bagirdim hamileydim jastanede hava alayim dedim ve geciktim esimde uyuyordu yan koltukta ve odaya donunce bu kv bana kactin sandik deyince ne demek istiyorsun kocamla benim aramda karisma die bagirdim ki sucluydum kayinvalidem aglamakli oldu ve disari cikti , esim bana ozur dile bagirmamaliydin sessizce soyleseydin sorun yapmazdim dedi ve ben esime tokat attim sinir krizi gecirdim cunku erken dogum riskim vardi stresliydim hayatimin hatasiydi bu sonra annesi gelip benimle arayi buldu,babasi babama laf soyledi esim babasina yaptigin ayip baba agzindan cikani duy dedi ve bemkapiyi carptim adamin suratina simdi kızım kızim deyip dolaniyo pesimde yani insani ailesine karsi degerli yapan eslerdir kayinvalide de çatlak mi ne gerdek falan tovbe ya.
 
o Kv elime verseler parçalardım ne kadar terbiyesiz bi insan ya eşinde onu desteklemiş madem gidip onun dizinde otursun benim Kv kafayı yemiş gibi yalancı iftiracıdır inşallah bende bir gün bu olayı yaşamam
 
Benim eski kv'de senin kv'ne benziyor.. sarf etmis laflar hemen hemen ayni.. bu insanlarin vicdanlari ne sekilde isliyor bilemiyorum.. Allah islah etsin
 
X