- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
koskoca evli barklı insana bayram harçlığı mı verilir.
çocuklara verilir.
kendi oğluna versin madem. 10 lirayı.
önümüz kurban anne ben çocuk muyum rica ederim bir daha böyle bir girişimde bulunma deyin verdiğinde.
Zaten aldigim gibi parayi esime verdim. Eve gelince annen cocugami harclik veriyor hic vermesin dedim o da amaaan bosver bunu dami kafamiza takalim simdi dedi
Erkek milleti :/ hep aynı cvp karZaten aldigim gibi parayi esime verdim. Eve gelince annen cocugami harclik veriyor hic vermesin dedim o da amaaan bosver bunu dami kafamiza takalim simdi dedi
Bu biraz gelenek ve kültürle alakalı.geline ya da damata bayramda harçlık verildiğini ilk defa burada duydum. ne ailemde ne çevremde görmedim. çocukken dededen anneanneden alırdık harçlığı biz. kv harçlık mı verirmiş. kızına elbise tabi ki alacak. kendinizle niye kıyaslıyorsunuz? kadın belki sembolik olarak vermiştir. ne mecburiyeti var ki koskoca insanlara harçlık adı altında para vermeye. yok ya ben bu kv harçlık işini anlamadım mantığı yok
Harcliga da gerek yok zaten bayramlarda adettir diye veriyorlar o da 10 tl. Bu bayram kayinbabam vermedi hic soeun degil gerek de yok zaten ama kayinvalidem gibi 10 tl de vermiyor
K
Olabilir aslindaBence 10 liralık bişey alın ama uyduruk bişey olsun
Gidin kv 'ye bu bayramda verdiğiniz parayı size harcamak istedim içimden geldi deyin olay biter tahminimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?