- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Eşimi seviyorum sabretmeye çalışıyorum eşimi eziyor.Destegimi çekerim diyor.Esimle aramı bozdu.Babamda yola girdin sabret diyor.Suan çalışsam asgari ücret alicam kayınvalidem yaptığı 300 bin masrafi 150 bin e düşürmek istiyor babam olmazsa nasıl masraf karşılıcamEvlenecek kadar yetişkin olduysanız kendi sorunlarınızı kendiniz çözebilirsiniz. Babanız neden çözüyor? Bu sadece problemi büyütmeye yarar. Açık açık konuşun eşiniz ve annesiyle. Çizginizi baştan çekin.
Kaç defa tartıştık.Kavga ettik.Nasil ettiyse eşimi kendine ekonomik olarak bağımlı yapmış.Esim ailesine birşey dediğimde artık hircinlasiyor.Tahammul sinirim her geçen gün aşıyor ne demek evde sigara içmek benim evime benden çok karışıyor.Yarin evin anahtarı da bu kadın da olur.Tahammul edemiyorum artık.Evlenecek kadar yetişkin olduysanız kendi sorunlarınızı kendiniz çözebilirsiniz. Babanız neden çözüyor? Bu sadece problemi büyütmeye yarar. Açık açık konuşun eşiniz ve annesiyle. Çizginizi baştan çekin.
Aslında hakediyorlar biliyormusun altta kalanın canı çıksın diyekötü gelin ferhunde olacaksin
O zaman eşin çözecek. Ne laf anlamaz bi kadınmış bu. Çok yorar seni güzelim. Eşini ekonomik olarak nasıl bağlamış? Ev, düğün masrafları dışında bir bağlılık var mı?Kaç defa tartıştık.Kavga ettik.Nasil ettiyse eşimi kendine ekonomik olarak bağımlı yapmış.Esim ailesine birşey dediğimde artık hircinlasiyor.Tahammul sinirim her geçen gün aşıyor ne demek evde sigara içmek benim evime benden çok karışıyor.Yarin evin anahtarı da bu kadın da olur.Tahammul edemiyorum artık.
Eden yokki adetlerinde ortak alma var.En son babam kabul etti.Yok ben kendime fakir dedirtmem.Diyor.Her istediğini yapabilirmis.Niye kayinvalide den para kabul ediyorsunuz ki? Parayi veren düdügü calar hesabinda bir kadin
Ben eşimi seviyorum.Ona kıyamıyorum.Ama bu kadın ömrümü tüketti.O zaman eşin çözecek. Ne laf anlamaz bi kadınmış bu. Çok yorar seni güzelim. Eşini ekonomik olarak nasıl bağlamış? Ev, düğün masrafları dışında bir bağlılık var mı?
150 binlik bi hazırlık yapın siz de. Eksik kalani da evlilik icinde tamamlarsınız. Amaç birbirini seven 2 insanın yaşayacağı bir düzen kurmak değil mi? Bazi esyalar da kalıversin ne olacak.Eşimi seviyorum sabretmeye çalışıyorum eşimi eziyor.Destegimi çekerim diyor.Esimle aramı bozdu.Babamda yola girdin sabret diyor.Suan çalışsam asgari ücret alicam kayınvalidem yaptığı 300 bin masrafi 150 bin e düşürmek istiyor babam olmazsa nasıl masraf karşılıcam
Eden yokki adetlerinde ortak alma var.En son babam kabul etti.Yok ben kendime fakir dedirtmem.Diyor.Her istediğini yapabilirmis.
e aynen öyle, ac agzini yum gozunu ver ağzının payini. Sonra da bi kahve ic. Boyle boyle kacar senden:)Aslında hakediyorlar biliyormusun altta kalanın canı çıksın diye
Ayrıl evlenme kendin diyorsun hircinlastigini benim şuan ilgisiz eşim ozaman gözümün içine bakardi bu şimdi böyle on sene sonra ne olacak sen düşün zaten kayınvalide berbat eğer napayım Drr evlenirsen sonra ağlamaKaç defa tartıştık.Kavga ettik.Nasil ettiyse eşimi kendine ekonomik olarak bağımlı yapmış.Esim ailesine birşey dediğimde artık hircinlasiyor.Tahammul sinirim her geçen gün aşıyor ne demek evde sigara içmek benim evime benden çok karışıyor.Yarin evin anahtarı da bu kadın da olur.Tahammul edemiyorum artık.
Herşey dört dörtlük olsun istiyor.Gorsen kirada oturan fakir bir aile eşim.150 binlik bi hazırlık yapın siz de. Eksik kalani da evlilik icinde tamamlarsınız. Amaç birbirini seven 2 insanın yaşayacağı bir düzen kurmak değil mi? Bazi esyalar da kalıversin ne olacak.
İşte bu yüzden kimseye gebe kalmayacaksın. Birikimin olmadan evlenmeyeceksin.
Diyelim ki böyle bişeye mecbur kalındı, o tavırdan sonra o perdeler çekip sökülmeli k.v denin eline verilmeli, gerekirse yerine uzun düz kumaş dikilmeli.
Kimsenin hayatına-evliliğine-evine müdahale etmesine izin verme.
Şimdi verirsen artık hep vermiş olacaksın.
Eşim iyiydi.Soyle soyleyim 8 bin lira borç ödeyecek kiramizi da annesi odeyecekmis.Babana anlatma diyor birde konustuklarimizi.Ayrıl evlenme kendin diyorsun hircinlastigini benim şuan ilgisiz eşim ozaman gözümün içine bakardi bu şimdi böyle on sene sonra ne olacak sen düşün zaten kayınvalide berbat eğer napayım Drr evlenirsen sonra ağlama
Eşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.e aynen öyle, ac agzini yum gozunu ver ağzının payini. Sonra da bi kahve ic. Boyle boyle kacar senden:)
Kaç kez dedim.Sizde kadına değer verilmiyor.Diyor.Esimin maaşı taksite yetiyor.Simit alacak parası kalmıyor borctanOnlarin adetlerinde varsa bizimkinde ortak alma yok deyin. Esinizin kendi maasi yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?