Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

Niye kayinvalide den para kabul ediyorsunuz ki? Parayi veren düdügü calar hesabinda bir kadin
Kendisi babam dalga geçmiş mis alırız ya diye babam öyle anlasildiysam özür dilerim dedi.Hala ısrarla baban böyle dedi diyor birde söyleme diyor.Kendi alıyorsa benim evimde borusu oteecekmis.Ve gurur yapıyormuş hanfendi o yüzden para beklentisi yokmuş

Sizin is yas anneye bagimli bir es daha simdiden bisey diyince agresiflesiyor kendi ayaklarinizin uzerinde duramiyorsunuz annesine bagimlisiniz evinizi o diziyor bu cok alcaltici bisey yapabildiginizi yasaydiniz esin hayal dunyasinda ysiyor kirayi annesi odeyecekse anahtarida olur evde sigarada icer sizde oyle bakar kalirsiniz. Simdi ayrilmazsaniz evlenince cok uzulursunuz evlenince duzeecek sandiginiz hicbisey duzelmeyecek daha kotu olacak. Ayrica babaniza destek ol demeniz falan asiri cocukca ayranibiz yok icmeye durumu yani

Herşey dört dörtlük olsun istiyor.Gorsen kirada oturan fakir bir aile eşim.
Gerçekten ilginç. Sen çok yorulursun kardeşim. Eşin dirayetsiz. Kadın da sizi avcunun içine almış. Yani sen bilirsin ama kayinvalideyle evlenip oğlunu da eşantiyon almış gibi olacaksın.

Eşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
Karisma sen ödesin, bak keyfine. Ana ogul halletsinler, ne sıkıyorsun canini? Arkadasin dedigi gibi de al o perdeleri ver eline, altta kalma.
Kaynananin parasi coksa yedirsin size hah, hem ye hem sen söylen kirayi geciktirme bak de.
ben olsam hiiiiic canimi sikmam, evde sigara mi iciyor al o kultablasini firlat! Perdeyi ben mi aldim diyor cek kopar ver eline.
Gir ise calis sende, madem esin maas Borca gidecek seninkide eve gider.

Kadın haklı. 30 yaşında yetişkin bir kadınsınız. 2 yetişkinin evlenirken hala ana babadan para beklemesi normal mi ? 2,5 yıllık çalışmanızın tazminatını almak için nikah kıyıp hemen işinizden ayrılmışsınız. Bu evlilik hazırlıkları için, katkıda bulunabileceğiniz kendinize ait bir birikiminiz var mı ?

300 bin liralık ne yapılıyor ?

Evet farkındayım birkaç gündür de ayrilmayi düşünüyorum

Kusura bakmayin da borç versin senet yapsın ama ne demek istediğimi yaparım.O zaman oğluyla huzurlu huzurlu yaşasınlar.

Zaten ben çalışmak istiyorum.Esimle aram bozuluyor.Annesiyle her kavga ettiğimde.

Gerçekten ilginç. Sen çok yorulursun kardeşim. Eşin dirayetsiz. Kadın da sizi avcunun içine almış. Yani sen bilirsin ama kayinvalideyle evlenip oğlunu da eşantiyon almış gibi olacaksın.
Bilseydim evlenirmiydim o kadar iyi duruyorlardı ki.Esim hircinlasti onun yüzünden

Bilseydim evlenirmiydim o kadar iyi duruyorlardı ki.Esim hircinlasti onun yüzünden
Ama böyle devam edecek biliyorsun değil mi? Kiranızı ödeyecek, evinize istedigi gibi girip çıkacak. Laf ederseniz çıkın evimden diyecek. Yarın bebeğiniz olsa beşiğini bilmem nesini alacak. Anneliğine karışacak, belki kendi adını koymaya kalkacak. Evinizin düzenine, aldığınıza sattığınıza karışacak. Kocanla bi sinemaya gitsen benim paramı yiyip keyif yapıyorsunuz diyecek. Eşin de annesiyle baş edemediği için senden susmanı isteyecek. Annem her ihtiyacımızı karşılıyor hala nankörlük ediyorsun diyecek. Umarım yanılırım ama gidişat böyle gibi.

Bilmiyorum ama eşime annenden aldıklarını geri iade et yada esyasiz yaşayalım dicem.yada ben yokum dicem biktim

evine eşya alamayacak evini gecindiremeyecek insanlar evlenmemeli , yetişkin bilinci bu topraklara neden böyle uzak.Anlam veremiyorum gerçekten kv para verirken sorun çıkarıyor baba sen ver
yakında evleniyorum diyorsunuz kv parayı veriyor sizde sorun yaşadığınızda babanıza gidiyorsunuz ?!
yaslar kac maksimum 17 olmalı.
KV dürüst bir insanmış , genelde her yerde parayı veren insanlarin sözü gecer , eğer kimseye eyvallah etmek istemiyor iseniz gerekirse eşinizle beraber cift iş calisip kendi evinizi dizersiniz.
almadığı nafaka vs sizi alakadar etmez.

Kusura bakmayin da borç versin senet yapsın ama ne demek istediğimi yaparım.O zaman oğluyla huzurlu huzurlu yaşasınlar.
Yaşayacaklar merak etmeyin. Eşiniz bir noktada size işine gelirse o benim annem diyecek. Annesi bunu dedi, babam şunu dediyle evlenilir mi? 8 bin ödemeyecek şekilde evlensenize. Gerekirse çoğu eşya eksik olsun, yavaş yavaş alın ama sizin olsun kimseye laf ettirmeyin. Kayınvalide oğlundan çekinse bu kadar konuşup böyle her şeye karışabilir miydi, kararlar verebilir miydi?

Neden kendi masrafinizi kendiniz yapmıyorsunuz? Babaya bile sen de yap diyorsunuz, almayı, istemeyi ,beklemeyi nasil bu kadar yediriyorsunuz kendinize.

Kaç kez dedim.Sizde kadına değer verilmiyor.Diyor.Esimin maaşı taksite yetiyor.Simit alacak parası kalmıyor borctan
E bu çapta ki bir adam evlenmesin madem ,henüz hazır değil.Sen de ise gir 5 yıl birikim yapın evlenin.

Evlenme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…