- 13 Ağustos 2022
- 8.824
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kendisi babam dalga geçmiş mis alırız ya diye babam öyle anlasildiysam özür dilerim dedi.Hala ısrarla baban böyle dedi diyor birde söyleme diyor.Kendi alıyorsa benim evimde borusu oteecekmis.Ve gurur yapıyormuş hanfendi o yüzden para beklentisi yokmuşNiye kayinvalide den para kabul ediyorsunuz ki? Parayi veren düdügü calar hesabinda bir kadin
Gerçekten ilginç. Sen çok yorulursun kardeşim. Eşin dirayetsiz. Kadın da sizi avcunun içine almış. Yani sen bilirsin ama kayinvalideyle evlenip oğlunu da eşantiyon almış gibi olacaksın.Herşey dört dörtlük olsun istiyor.Gorsen kirada oturan fakir bir aile eşim.
Karisma sen ödesin, bak keyfine. Ana ogul halletsinler, ne sıkıyorsun canini? Arkadasin dedigi gibi de al o perdeleri ver eline, altta kalma.Eşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
Eşimi seviyorum sabretmeye çalışıyorum eşimi eziyor.Destegimi çekerim diyor.Esimle aramı bozdu.Babamda yola girdin sabret diyor.Suan çalışsam asgari ücret alicam kayınvalidem yaptığı 300 bin masrafi 150 bin e düşürmek istiyor babam olmazsa nasıl masraf karşılıcam
Evet farkındayım birkaç gündür de ayrilmayi düşünüyorumSizin is yas anneye bagimli bir es daha simdiden bisey diyince agresiflesiyor kendi ayaklarinizin uzerinde duramiyorsunuz annesine bagimlisiniz evinizi o diziyor bu cok alcaltici bisey yapabildiginizi yasaydiniz esin hayal dunyasinda ysiyor kirayi annesi odeyecekse anahtarida olur evde sigarada icer sizde oyle bakar kalirsiniz. Simdi ayrilmazsaniz evlenince cok uzulursunuz evlenince duzeecek sandiginiz hicbisey duzelmeyecek daha kotu olacak. Ayrica babaniza destek ol demeniz falan asiri cocukca ayranibiz yok icmeye durumu yani
Kadın haklı. 30 yaşında yetişkin bir kadınsınız. 2 yetişkinin evlenirken hala ana babadan para beklemesi normal mi ? 2,5 yıllık çalışmanızın tazminatını almak için nikah kıyıp hemen işinizden ayrılmışsınız. Bu evlilik hazırlıkları için, katkıda bulunabileceğiniz kendinize ait bir birikiminiz var mı ?
300 bin liralık ne yapılıyor
Öncesinden birikmisim var . Tazminat parama da zaten düğün masrafına harcama yaptık.
Zaten ben çalışmak istiyorum.Esimle aram bozuluyor.Annesiyle her kavga ettiğimde.Karisma sen ödesin, bak keyfine. Ana ogul halletsinler, ne sıkıyorsun canini? Arkadasin dedigi gibi de al o perdeleri ver eline, altta kalma.
Kaynananin parasi coksa yedirsin size hah, hem ye hem sen söylenkirayi geciktirme bak de.
ben olsam hiiiiic canimi sikmam, evde sigara mi iciyor al o kultablasini firlat! Perdeyi ben mi aldim diyor cek kopar ver eline.
Gir ise calis sende, madem esin maas Borca gidecek seninkide eve gider.
Bilseydim evlenirmiydim o kadar iyi duruyorlardı ki.Esim hircinlasti onun yüzündenGerçekten ilginç. Sen çok yorulursun kardeşim. Eşin dirayetsiz. Kadın da sizi avcunun içine almış. Yani sen bilirsin ama kayinvalideyle evlenip oğlunu da eşantiyon almış gibi olacaksın.
Ama böyle devam edecek biliyorsun değil mi? Kiranızı ödeyecek, evinize istedigi gibi girip çıkacak. Laf ederseniz çıkın evimden diyecek. Yarın bebeğiniz olsa beşiğini bilmem nesini alacak. Anneliğine karışacak, belki kendi adını koymaya kalkacak. Evinizin düzenine, aldığınıza sattığınıza karışacak. Kocanla bi sinemaya gitsen benim paramı yiyip keyif yapıyorsunuz diyecek. Eşin de annesiyle baş edemediği için senden susmanı isteyecek. Annem her ihtiyacımızı karşılıyor hala nankörlük ediyorsun diyecek. Umarım yanılırım ama gidişat böyle gibi.Bilseydim evlenirmiydim o kadar iyi duruyorlardı ki.Esim hircinlasti onun yüzünden
Bilmiyorum ama eşime annenden aldıklarını geri iade et yada esyasiz yaşayalım dicem.yada ben yokum dicem biktimAma böyle devam edecek biliyorsun değil mi? Kiranızı ödeyecek, evinize istedigi gibi girip çıkacak. Laf ederseniz çıkın evimden diyecek. Yarın bebeğiniz olsa beşiğini bilmem nesini alacak. Anneliğine karışacak, belki kendi adını koymaya kalkacak. Evinizin düzenine, aldığınıza sattığınıza karışacak. Kocanla bi sinemaya gitsen benim paramı yiyip keyif yapıyorsunuz diyecek. Eşin de annesiyle baş edemediği için senden susmanı isteyecek. Annem her ihtiyacımızı karşılıyor hala nankörlük ediyorsun diyecek. Umarım yanılırım ama gidişat böyle gibi.
Aynen öyle kadın yerden göğe kadar haklıEşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
Yaşayacaklar merak etmeyin. Eşiniz bir noktada size işine gelirse o benim annem diyecek. Annesi bunu dedi, babam şunu dediyle evlenilir mi? 8 bin ödemeyecek şekilde evlensenize. Gerekirse çoğu eşya eksik olsun, yavaş yavaş alın ama sizin olsun kimseye laf ettirmeyin. Kayınvalide oğlundan çekinse bu kadar konuşup böyle her şeye karışabilir miydi, kararlar verebilir miydi?Kusura bakmayin da borç versin senet yapsın ama ne demek istediğimi yaparım.O zaman oğluyla huzurlu huzurlu yaşasınlar.
Neden kendi masrafinizi kendiniz yapmıyorsunuz? Babaya bile sen de yap diyorsunuz, almayı, istemeyi ,beklemeyi nasil bu kadar yediriyorsunuz kendinize.Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
E bu çapta ki bir adam evlenmesin madem ,henüz hazır değil.Sen de ise gir 5 yıl birikim yapın evlenin.Kaç kez dedim.Sizde kadına değer verilmiyor.Diyor.Esimin maaşı taksite yetiyor.Simit alacak parası kalmıyor borctan
Evlenme ...Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Eşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?