Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

Aslinda bazı evliliklerin ilerde nasıl olacağı başlamadan belli oluyor
Niye eşyaları eşinle sen almıyorsun? 30 yasinsa insanlarsiniz siz yuva kuruyorsunuz kadın mecbur değil ki tek başına herşeyi yapmaya.
Evlenirken herşeyi eşimle ben yaptık, kimsede şunu al bunu al diyemedi kafamız çok rahattı tavsiye ederim
Buarada eşin annesine şimdiden birşey söyleyemiyor ana kuzusu gibi bi izlenim aldım

İleride büyük sorunlar yükleniyor şimdideen

10 sene borç ödemek bile bu kaynananın diline düşmekten iyidir biz eşimin ailesine çöp bile aldırmadık ona rağmen perdemi halimi beraber secicez diye tutturdular . Tabiki ben seçtim çünkü eşim aldı gram faydalari olmadı ama zararları da olamadı böylece. Nişanlın akraz falan mı konusamiuor duyamıyor mu neden uyarmiyor annesini

Eee ne yiyip ne icecekseniz? Evlilige hazir degilmissiniz ki
Eşim maaşına zam gelir diye düşündü heralde birde ailesi destek gösterir diye eşim hemen evlenmek istemiyordu annesi Allah kolaylık sağlar dedi yardım etmedi eşimde para kalmayınca bunaltiyor şimdi.Birde şöyle huyu varmsi birşey beğenirse anında çocuklarına aldirirmis

Ya kv demeli ki evlenmiş resmiyette karısı neden zulmediyorum kendileri yaşayacak kendileri karar versin demiyor

Ya kv demeli ki evlenmiş resmiyette karısı neden zulmediyorum kendileri yaşayacak kendileri karar versin demiyor
Gece aradı konuştuk sinirimi ziplatan nedenler
1.Ankaradan İzmir'e gelin gidicem.Benim çocuklarım başka yere giderse ya bende gelirim yada bosatirim gidemez.
2.Cocugumun evinde istediğim yaparım.Ki yemegime karissa sabrederim.Susarim dicem.Evde sigara yakarım.Yakmazsam kira faturalar bende ödemem.Dugune kinaya gelmem.
3.Baban oğluma karismicak.Beni yada abimi muhatap alacak.
4.Cift soyadliyim sadece bizim soyadimizi kullan.Bu arada kendi eşinden ayrılmış.
5.kaynanasi ikinci el eşya almış.Yatak odasında 2 ay yatmislar.Karikoca kanepede yatmislar.Senin kaynanan sana birşey almadiysa benim suçum.ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…