- 16 Aralık 2022
- 149
- 477
- 18
- 35
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İleride büyük sorunlar yükleniyor şimdideenEzik bir adamla evleniyorsan hiç evlenme daha iyi ömür çürütür. Anasına rest çekemiyor mu herkes paranın kölesi olmuş ondan alacağınıza borç yapın ödeyin daha iyi kendi seçemediğim düzeni istemezdim
10 sene borç ödemek bile bu kaynananın diline düşmekten iyidir biz eşimin ailesine çöp bile aldırmadık ona rağmen perdemi halimi beraber secicez diye tutturdular . Tabiki ben seçtim çünkü eşim aldı gram faydalari olmadı ama zararları da olamadı böylece. Nişanlın akraz falan mı konusamiuor duyamıyor mu neden uyarmiyor annesiniEsimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Kendi aralarında halletmisler babam ısrarla perdenin fiyatının yarısını göndereyim dedi yok sizden para istemem istemem diyorNiye kayinvalide den para kabul ediyorsunuz ki? Parayi veren düdügü calar hesabinda bir kadin
2 aydır kendime gelemedim ilk başta ayrilmak istemedim baktım kaprisleri bitmiyor ne olacaksa olsun dedim düzelme umudu vardı kv ortalığı bulandiriyorİleride büyük sorunlar yükleniyor şimdideen
Resmi nikah var buna güvenerek zaten işkence ediyor banaEvlenme ...
Giyer utanmazO zaman gelinliği de o giysin duguj günü onu da o alacak
Karışmaz olur mu niye düğün gününü kendin seçmedi dediSeni kv kıskanıyor ileri de gerdeğe de karışır bunlsr
Eşim maaşına zam gelir diye düşündü heralde birde ailesi destek gösterir diye eşim hemen evlenmek istemiyordu annesi Allah kolaylık sağlar dedi yardım etmedi eşimde para kalmayınca bunaltiyor şimdi.Birde şöyle huyu varmsi birşey beğenirse anında çocuklarına aldirirmisEee ne yiyip ne icecekseniz? Evlilige hazir degilmissiniz ki
Ulan demiyor ki resmî nikahla karışı var yazık. Bu kıza da demiyorKarışmaz olur mu niye düğün gününü kendin seçmedi dedi
Benim birikimim altın olarak var.Onlari da bozmak istemem.Cok zorda kalmadikcaE bu çapta ki bir adam evlenmesin madem ,henüz hazır değil.Sen de ise gir 5 yıl birikim yapın evlenin.
AnlamadimUlan demiyor ki resmî nikahla karışı var yazık. Bu kıza da demiyor
Gece aradı konuştuk sinirimi ziplatan nedenlerYa kv demeli ki evlenmiş resmiyette karısı neden zulmediyorum kendileri yaşayacak kendileri karar versin demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?