Hayir tabikiMerhaba, tabi ki var.. Yalnız evlenmeden önce
yeme içme bir diye bir anlaşma oldu mu aranızda?
Canim guzel fikirler ama ben kacamak yapacak yasi ve statuyü gectim bence. Kendi hayatim bana ait olmali...Arada kaçamak yapın dışarıya çıkın veya bugün bize özel olsun diyip yukarı çıkmayın basit bi sorun sanki...
Canim guzel yorumun icin tesekkurler ama ben burda kocamin anasinin kuzusu olmasiyla beni rencide etmeye calisilan bir tavir sezdim nedense....ki cok gecimli bir insan olmasam buraya boyle bir derdimi yazmazdim. ben buraya kimseyle didismek icin gelmedim. Tecrubeli olanlardan fikir ve tavsiye almak muhabbet etmek icin buradayim...eltin nasıl başarmış öyle olmayı. yoksa onun kocası ana kuzusu değilmi
rencide etmek gibi bi amacım yokCanim guzel yorumun icin tesekkurler ama ben burda kocamin anasinin kuzusu olmasiyla beni rencide etmeye calisilan bir tavir sezdim nedense....ki cok gecimli bir insan olmasam buraya boyle bir derdimi yazmazdim. ben buraya kimseyle didismek icin gelmedim. Tecrubeli olanlardan fikir ve tavsiye almak muhabbet etmek icin buradayim...
Tmm canimrencide etmek gibi bi amacım yokeltiyle konuşuyosundur muhakkak. onların böyle resmi olması, eltindenmi yoksa eşindenmi kaynaklı diye merak ettim
Sen en son gelin misin canim kaynanan tek mi kaliyorCanim guzel fikirler ama ben kacamak yapacak yasi ve statuyü gectim bence. Kendi hayatim bana ait olmali...
Evet 2. Ve son gelinSen en son gelin misin canim kaynanan tek mi kaliyor
Canim esimle konusmadigim seyi konusmus gibi anlatirsam buyuk problem.. cunku gunde 50 sefer en ince ayrintisina inerek konusur ogluyla... neden dislanmis hissetsinler zamaninda onlarda yillarca birlikte yemisler.... eltim zar zor ayirmis zaten ocagini yemek saatini.(bizim evlenmemiz kolaylastirmis..))Canim 1 bucuk yil uzun bi süre. Simdiye kadar tavir koysaymissin keske. Esine söyle kari-koca basbasa yemek istiyorum en önemlisi yanliz vakit gecirmek istiyorum de. Yanasmiyorsa o zaman esin yokken kv ile konus oglu adina. Biz bugün kendi evimizde yicez anne karar aldik de. Istenmedigini anlar. Ara sira birlikte yersiniz yeter.
Diger oglu neden gelmiyor birlikte yemek yerken onu bende merak ettim. Ne bilim 1 ayri 2 ayri yersiniz ama sürekli birlikte oldugunuz zaman onlar kendilerini dislanmis hissetmiyormu?
tamam simdi anladim eltin uzun zaman evliymis cekmis cekecegini :)) valla is esinde bitiyor o bozmali bu düzeni. Ilerde cocugunuz olunca hic birbirinizden haberiniz olmaz. Simdiden bol bol vakit gecirmeye bakin.Canim esimle konusmadigim seyi konusmus gibi anlatirsam buyuk problem.. cunku gunde 50 sefer en ince ayrintisina inerek konusur ogluyla... neden dislanmis hissetsinler zamaninda onlarda yillarca birlikte yemisler.... eltim zar zor ayirmis zaten ocagini yemek saatini.(bizim evlenmemiz kolaylastirmis..))
Eşinle konusmayi illaki denemistirsin . Ne diyor mesela eşin ? Artik eltiden bi ümit beklenmez de sadece seninle olmasida garip. Ama tabi bizim turk milletinde genelde son erkekle birlikte durma gelenek haline gelmis. Sen esini guzel tatli dille ikna ederek bence kv deni yalniz birakarak degilde ,misal onada yemek goturerek yada biraz sizinle biraz eltine misafir olarak vakit gcirmesini saglaya bilirsin. Ama bu direk bu konuyu konusarak olmaz erkekler anlamaz. Her erkegin aklini celme kandirma noktasi vardirBen sihirli bir degnek ariyorum heralde galuba sanirsam. Konusarak olacagina dair umutlarim kalmamiş. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?