Kayinvalide düşünülürken hep geri planda gelinler

Oğlundan ayrılmak istemeyen kadınlar , onları evlendirmesinler ya da evlendirdikleri kişiye "bak ben oğluma seni hizmetçi alıyorum , sen hizmet edeceksin biz keyif süreceğiz" desin....
Allahın cezaları....

Başka kadınlar eşleriyle başbaşa yiyor o yüzden zayıflar. Bende eşimle ne zaman yalnız yerim o zaman kilolar gider. Sanırım bana kilo yapan şey sizsiniz deyin gitsin.

Ben sihirli bir degnek ariyorum heralde galuba sanirsam . Konusarak olacagina dair umutlarim kalmamiş.....

o sihirliği değneğe o kadar çok kadının ihtiyacı var ki , önce kadınlıgını kullanacan sonra dır dır yapacan

Bütün yorumları okudum ve eşinizin size karşı olan tavırlarında hayretler içerisindeyim Madem annesinin bu kadar yalnızlık problemi vardı annesini bırakmamalı başka birinin hayatını da annesinin varlığına armağan etmemeliydi , üzüldüm inşallah en kısa zamanda sorunlarınızı halletmenizi ve mutlu olmanızı dilerim ...

Ramazanda, bayramlarda ya da ne bileyim haftada bir iki olsa anlarımda her allahın günü çok zor olsa gerek. Eşinizle uygun bi dille konuşsanız, ben sana özel sofra kurmak istiyorum bu günlük evimizde yiyelim diye. Belki hazırlıklarınızı gördükten sonra kendi evde yemek yemek ister. Yeni evlenmişsiniz 1.5 sene nedir ki?

aynı sorun bende de var. alıştım artık. çözüm olarak yemek yapmamayı buldum. hiçbişey yapmıyorum o ne yapıyosa onu yiyoruz. madem birlikte yemek zorundayım en azından bir kolaylık olsun dedim. arada eşime söyleniyor ama umurumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…