Keşke öyle olsa canim. Akilini celmenin imkani yok bazi erkeklerin 1 tanesi bende. Biri esim....bu konuyu actigim zaman hicbirsey demiyor bazen beni konusmamis sayiyor. Bende cevap alamadigim zaman illaki konuyu kapatiyorum problem cikmasin diye.. bazende olmaz diye cevap vermeyi basariyor sagolsun.....Eşinle konusmayi illaki denemistirsin . Ne diyor mesela eşin ? Artik eltiden bi ümit beklenmez de sadece seninle olmasida garip. Ama tabi bizim turk milletinde genelde son erkekle birlikte durma gelenek haline gelmis. Sen esini guzel tatli dille ikna ederek bence kv deni yalniz birakarak degilde ,misal onada yemek goturerek yada biraz sizinle biraz eltine misafir olarak vakit gcirmesini saglaya bilirsin. Ama bu direk bu konuyu konusarak olmaz erkekler anlamaz. Her erkegin aklini celme kandirma noktasi vardir
Merhaba canim ayni dusuncuye bende kapilmistim bir ara. Evlendiginin farkinda olmayan bir adam ile evliyim daha niceleri işte. Ama kolay kurulmuyor yuvaGünaydın.
Sıkıntı büyük bence.
Yerinizde olsam ana oğul onları başbaşa bırakırdım. Madem hayatlarından memnunlar,devam etsinler diye.
Gücüm yetmezdi zaten her öğün başka yerde yemek yemeğe.
Kolay kurulmadığını ben de siz de iyi biliyoruz da eşiniz farkında değil işte bu yüzden onları yalnız bırakırdım.Merhaba canim ayni dusuncuye bende kapilmistim bir ara. Evlendiginin farkinda olmayan bir adam ile evliyim daha niceleri işte. Ama kolay kurulmuyor yuva
Nasil yalniz birakayim sizce.. bu konuya canim cok sıkkin oldugu gün sen annene git ye benim canim istemiyor demistim. Gidip yemek yiyip geldi. Sonra o gelince ben kendim yedim com uzun zaman once ama hic birsey anlamak istemedi.....bu ailede şoyle birseý var sinsice senin sinirlerini bozuk senin agzina ederler bu durum problem olmaz da ses çikarirsan problem olur. Problem ureten olursunKolay kurulmadığını ben de siz de iyi biliyoruz da eşiniz farkında değil işte bu yüzden onları yalnız bırakırdım.
Boşanmak istemiyorsanız bile bırakın herkes kendi istediği gibi yaşasın.
Sizi bilmem, ben zaten kavga etmem.Bencede kara kedi gibi aralarina girmemem lazim. Herkes hayatini yasasin ama cok buyuk problem..... ben kardesimle gezmeye gittigimde kv. Aksama asiri ozel yemekler yapiyor ve mutlaka yemek saatinde evde olmam lazim...gezmemden geldim ve gitmeyecegimi esime soyledim. Ama gidilecekmis. Gitmedim kavgalar kavgalar birde sessiz tartisacakmisiz. Sesimizi duysun aramiza girmesin artik dedim ama nafile. Ertesi gun yemekte bana yemek ayirmis neden gitmemisim birsuru birseyler... dusunsenize gezip gelip kv. Yemegi yiyen tablosunu. Esinizin tepkisini bakis acisini
Sizi bilmem, ben zaten kavga etmem.
Ama karşımdaki isterse evi yıksın yine de gitmem.
Ekmek peynir yerim, yine de o özel yemeklere tenezzül etmem.
Beni adam yerine koymayını yok sayarım.
Benim de kavgadan maksatim hakkimi savunmak istedigim istemedigim seyleri soylemek ama sinirli bir sekilde cunku sinirlenmemin imkani yok... sinsice hareketler karsisinda sesini cikarinca adi kavga oluyorSizi bilmem, ben zaten kavga etmem.
Gitmemek gibi bir secenek sunulmuyor. Kendinde gitmem deyince anneyi istemeyen taraf olmuyormuyum....Valla ben de üşenirim her gün çıkmaya. Yemek yapmasan bile başkasının evinde sofra kur kaldır bulaşıklar vs. Kendi evimde yayılırım. Yaz günü karpuz peynir, koca da annesine giderse geçerim tv karşısına, bekar mod takılırım. Zaten bir gider iki gider, ben manyak mıyım der illa ki.
Laale hnm peki siz hiç esinizin istedigi sizin istemediginiz bir sey yapmazmisiniz.. yada istemediginiz seye esiniz sizi zorlamaz miBenim de kavgadan maksatim hakkimi savunmak istedigim istemedigim seyleri soylemek ama sinirli bir sekilde cunku sinirlenmemin imkani yok... sinsice hareketler karsisinda sesini cikarinca adi kavga oluyor
Sizi bilmem, ben zaten kavga etmem.
Günaydın.Laale hanim peki siz hic esinizin istedigi sizin istemediginiz birsey yapmazmisiniz... yada sizin istemediginiz seyi esiniz akan hayatta yapmaya devam etmez mi
Laale hanim peki siz hic esinizin istedigi sizin istemediginiz birsey yapmazmisiniz... yada sizin istemediginiz seyi esiniz akan hayatta yapmaya devam etmez mi
Merhaba arkadaşlarr... ben eşimin ailesiyle ayni binada oturuyorum.. 1.5 yillik evliyim.. evlendik. İlk sabahtan beri esimin evde yemek yedigi her öğünü kayınvalidemle beraber yiyoruZ. Bir oglu daha var onlarda ayni binada oturuyor. Onlar sadece ramazanda bizi davet eder bizde onlari .yani yilda 2 sefer annesiyle yemek yer diger kardes..
Sahur beraber ,pazar kahvaltisi beraber,annemler gelir hep beraber yeriz, bide normalgunde o bize gelmez 3 -4 cesit yemek yapsamda hepsini alir gideriz... simdi yeni evliyken insanin esiyle yiyecegi yemeklerde ozel seyler giymek ozel sofralar kurmak istemesi veya ev haliyle yemek yemek istemesi anormalmi. Tamam yalnizlik zor ama birdaha geri gelemyecek günlerimi neden kendime göre yasayamiyorum. Bazen kendim kendime mutlu oluyorum esimin annesini yalnizliga mahkum etmiyorum diye ama bazende bende insanim bende yeni evliyim dedigim zamanlar oldu...tabi esime soyledim ayri yiyelim artik diye cevap yok kendim kendime konustum. Aksama hop anneye tasin gene.. pazar gunu dustan cikiyorum kahvalti hazirliyorum annemi cagirdim diyor. Sacim ıslak cok gec rahatsiz oluyorum desemde nafile..
Tamam benim esim cagiriyor ama neden. Cagirmadan birgun ayri ogun gecirse hemenben ne yiyecegim ayakta bir domates yedim diyor.(bence acitasyon...ben boyle insanlari etkileyecek hallaerimi kimseyle paylasmam...))).
Gelinlerin mutlu olma haklari yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?