Kayinvalide düşünülürken hep geri planda gelinler

Keşke öyle olsa canim. Akilini celmenin imkani yok bazi erkeklerin 1 tanesi bende. Biri esim....bu konuyu actigim zaman hicbirsey demiyor bazen beni konusmamis sayiyor. Bende cevap alamadigim zaman illaki konuyu kapatiyorum problem cikmasin diye.. bazende olmaz diye cevap vermeyi basariyor sagolsun.....

Ama artik yapici herseye tamam diyen kisi degilim. Esim kendi daha cok arada kaliyor. Ve bende arada kalmamasi icin hep yapici olurdum ama artik olmuyorum. Tek problem ceken, cozum bulan, konuyu kapatan ben olmak istemiyorum...
Alti ustu bir yemek yicez diye kiziyor annesiyle bana ama kizsin. Annesi sabah ilk is arar aksama ne yapsak diye oglunuda arar.. ve bu soruya esim sinirleniyor ama sinirlensin. Bana haber vermeden yemek yaptigi zaman bende buyuk ihtimalle yemek yapmis oluyorum ve rahatsiz olmuyorum. Yemek yapmadan danisir yapardim oda yemek yapmasin diye..simdi yemek yapmadan once danismiyorum. Serbest biraktim o oglunu arada birakiyor cok basit konularda...
Bana acsa kv. Bugün sunu yapalimi diye bence yapmayalim desem gene o yapilir. Sorar ama cevap ne olursa olsun istedigini yapar.
Cok basit ama cok acayip problemlerimiz oluyor anlayacaginiz .
Bu yasta bir insan olarak boyle ufak sorunlarla ugrastigim icin utaniyorum.....

Günaydın.
Sıkıntı büyük bence.
Yerinizde olsam ana oğul onları başbaşa bırakırdım. Madem hayatlarından memnunlar,devam etsinler diye.
Gücüm yetmezdi zaten her öğün başka yerde yemek yemeğe.

Merhaba canim ayni dusuncuye bende kapilmistim bir ara. Evlendiginin farkinda olmayan bir adam ile evliyim daha niceleri işte. Ama kolay kurulmuyor yuva

Merhaba canim ayni dusuncuye bende kapilmistim bir ara. Evlendiginin farkinda olmayan bir adam ile evliyim daha niceleri işte. Ama kolay kurulmuyor yuva
Kolay kurulmadığını ben de siz de iyi biliyoruz da eşiniz farkında değil işte bu yüzden onları yalnız bırakırdım.
Boşanmak istemiyorsanız bile bırakın herkes kendi istediği gibi yaşasın.

Kolay kurulmadığını ben de siz de iyi biliyoruz da eşiniz farkında değil işte bu yüzden onları yalnız bırakırdım.
Boşanmak istemiyorsanız bile bırakın herkes kendi istediği gibi yaşasın.
Nasil yalniz birakayim sizce.. bu konuya canim cok sıkkin oldugu gün sen annene git ye benim canim istemiyor demistim. Gidip yemek yiyip geldi. Sonra o gelince ben kendim yedim com uzun zaman once ama hic birsey anlamak istemedi.....bu ailede şoyle birseý var sinsice senin sinirlerini bozuk senin agzina ederler bu durum problem olmaz da ses çikarirsan problem olur. Problem ureten olursun

Annesi tansiyon hastasi birde.. gun asiri fenalasiyor. Birine birsey dersem anneleri kiymete binip hasta eden ben olurum....

Bencede kara kedi gibi aralarina girmemem lazim. Herkes hayatini yasasin ama cok buyuk problem..... ben kardesimle gezmeye gittigimde kv. Aksama asiri ozel yemekler yapiyor ve mutlaka yemek saatinde evde olmam lazim...gezmemden geldim ve gitmeyecegimi esime soyledim. Ama gidilecekmis. Gitmedim kavgalar kavgalar birde sessiz tartisacakmisiz. Sesimizi duysun aramiza girmesin artik dedim ama nafile. Ertesi gun yemekte bana yemek ayirmis neden gitmemisim birsuru birseyler... dusunsenize gezip gelip kv. Yemegi yiyen tablosunu. Esinizin tepkisini bakis acisini

Sizi bilmem, ben zaten kavga etmem.
Ama karşımdaki isterse evi yıksın yine de gitmem.
Ekmek peynir yerim, yine de o özel yemeklere tenezzül etmem.
Beni adam yerine koymayını yok sayarım.

Valla ben de üşenirim her gün çıkmaya. Yemek yapmasan bile başkasının evinde sofra kur kaldır bulaşıklar vs. Kendi evimde yayılırım. Yaz günü karpuz peynir, koca da annesine giderse geçerim tv karşısına, bekar mod takılırım. Zaten bir gider iki gider, ben manyak mıyım der illa ki.

Benim de kavgadan maksatim hakkimi savunmak istedigim istemedigim seyleri soylemek ama sinirli bir sekilde cunku sinirlenmemin imkani yok... sinsice hareketler karsisinda sesini cikarinca adi kavga oluyor

Gitmemek gibi bir secenek sunulmuyor. Kendinde gitmem deyince anneyi istemeyen taraf olmuyormuyum....

Benim de kavgadan maksatim hakkimi savunmak istedigim istemedigim seyleri soylemek ama sinirli bir sekilde cunku sinirlenmemin imkani yok... sinsice hareketler karsisinda sesini cikarinca adi kavga oluyor
Laale hnm peki siz hiç esinizin istedigi sizin istemediginiz bir sey yapmazmisiniz.. yada istemediginiz seye esiniz sizi zorlamaz mi

Laale hanim peki siz hic esinizin istedigi sizin istemediginiz birsey yapmazmisiniz... yada sizin istemediginiz seyi esiniz akan hayatta yapmaya devam etmez mi

Laale hanim peki siz hic esinizin istedigi sizin istemediginiz birsey yapmazmisiniz... yada sizin istemediginiz seyi esiniz akan hayatta yapmaya devam etmez mi
Günaydın.
Bakın gerçekten bakış açılarımız çok farklı.
Hemen hepimiz istemediğimiz halde eşlerimizi incitmemek adına yaptıklarımız oluyordur.
Bir oluyordur,iki oluyordur,ne bileyim üç oluyordur.
Ben de kocamın hatrına istemediğim halde gitmek zorunda olduğum yerler vardır ama sizin durumla bu aynı değil ki.
İnsanın hayatındaki en önemli anlarından bahsediyoruz burada. Evinde yemek yeme,evinde ayağını uzatma özgürlüğü yani. Benim için evli de olsam bekar da olsam ne büyük özgürlük bu! Hatır,gönül meselesini aşalı çok olmuş sizin.

Laleyr sormuşsun, ben de yanıt vereyim.
Höt höt derse asla yapmam. Anca tatlı diliyle kandırırsa o başka.

bu kadar küçük sorunları dert etme bence. yemeğini yap ve annene söyle annecim yemek getirmene gerek yok istersen bizimle gelip yiyebilirsin demen yeterli. ya da anne canım sunu cekti hadi gel beraber yapalım sen tecrübelisin diyebilirsin. sürekli geliyorsa kadının da bir problemi vardır bence. esinle degil annenle konusmalısın o yabancı değil sonucta. cok sık biraraya gelmek ufak şeylerin bile göze batmasına neden olabilir.umarım hiç bir zaman aranız bozulmaz. sonucta anne o, bence anlayışla karsılamalıyız

Konu sahibi arkadaşım aynı şeyleri birebir yaşıyoruz.çok sinsiler bize söz düşmüyor.Rabbim büyüktür bu yaptıkları yanlarına kalmaz.

Yemeğini yap götür.
Siz kendi evinizde yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…