kayınvalide evi temizlemek

ay iyiki benim kaynananın kız kardeşi yok, yoksa çifter çifter kaynanalar oluyor, mesafeli ve resmi davranmakta fayda var
O yapmış bende yapmalıymışım
senin gelinin yokmu diyormuş birde diyor ağzıyla
Deme dedim artık yapmasaydın niye yaptın dedim .

52 yaşında ne yaşlılığı?
Eşinizin teyzesinin sizinle böyle konuşmasına müsaade etmemelisiniz.
Kayınvalidenin evi pisse kayınvalidenizden ötürüdür, sizden değil. Bu nasıl sizin probleminiz oluyormuş

değişik bişeymiş bu, bayramdan bayrama görüş bence bu teyzeyle... sanki sana yapmış temizliği....
Görümcem kaynanam üçü Bermuda şeytan üçgeni dedikoducuları
Görüşmüyoruz zaten dün çat kapı geldi misafirle bide
Evim temiz mi kontrol ediyor Yen'i kürtaj oldum evim temiz ama koliler vardı tabi taşınacağız
Çalışırken de cuma akşamı geldi bir gün çalışan insanın en pis olacağı gün çat kapı 6 da geldi

kadın 55 yaşında kilolu tansiyonu şekeri var ama gezmeye gelince fellik fellik geziyo

şöyle düşünelim..
55 yaşında, kilolu, tansiyon ve şeker hastası olan kişi senin annen olsaydı, 'gezmeye gelince fellik fellik geziyor' deyip ona yardım etmez miydin? sanıyorum ki, kıyamaz ve yardım ederdin. karşındaki insan da eşinin annesi sonuçta. sürekli yapmasan bile, gönlünü hoş tutmak için arada yardım edebilirsin, bu kadarı da sorun olmamalı artık

Burda yardım değil dip köşe camlar sırf bizim yapmamız bayram temizliği vs kv bulaşık makinesini kullanmaz mesela buz gibi havada elde yıka kombiyi açmaz

Burda yardım değil dip köşe camlar sırf bizim yapmamız bayram temizliği vs kv bulaşık makinesini kullanmaz mesela buz gibi havada elde yıka kombiyi açmaz

bu durumda kayınvalidenin yaptığı da vicdansızlık. bi defa zaten, gıcıklığına iş yaptırmaya çalışıyor ise artık iyiniyet yoktur ortada. madem işini yaptırıyorsun kolaylık da sağlayacaksın arkadaş.
soğuk havada sıcak suyu engellemek nedir ya

En güzeli benim ki gibi..ne benonun evinde bir çöp ellerim ne o benim..yemekte onlarda olduğumda sofrayı kaldırmaya yardım ederim o kadar..

ev işide bir çeşit egzersizdir şimdiden bu rahatlık onun sonu olur bunu bu şekilde söyleyin eşinize ona iyilik değil kötülük yapıyorsunuz

Eger surekli degilse, mecbur tutulmuyorsam, icimden geliyirsa yaparim. Yalniz o da benle bi isin ucundan tutacak. Neye gucu yetiyosa gerekirse toz alsin ama oyle gelin yapsin ben ayaklarimi uzatayim olmaz :)

Eğer gerçekten yaşlı ve kendisi yapamayacak durumdaysa ve Temizlikci tutamıyorsa ben olsam yapardım.
Onu o anda bir kayinvalideden çok yaşlı ve ilgiye muhtaç biri olarak gördüğüm için. O durumda bir komşum olsa onada yardım ederim çünkü.
Merhamet bir insanda olması gereken en önemli duygudur hanımlar.

Yanıma temizlikçi bir kadın alır giderim.

Herhalde bir daha da istemezler.

6 sene evli kaldım, 1 kez bile temizlemedim kv evini.
Not: kv 73 yaşında idi.
aynen bende 10 yillik evliIm bir kez bile temizlemedin. temizletirebilir bunda sorun yok ama bu sorumluluk esinize agit size degil. tutsun birini temizletirsin

Moralini bozmaya değmez
Lafa gelince kızım gibisin derler,
Kendi kızlarının herseyiné koşarlar
Ama sen bebek kaybedersin
İlgilenmezler bile...

Allaha havale et..

Annesi iş yaparken sizin oturduğunuzu görmek onu sinir mi ediyormuş bu nasıl bi kafa ben şok sen misafirsin yaa evlensende mecbur değilsin ki herkes kendinden sorumludur ben evlendim yalan olmasın 6 aylık falandır kaynanama gittik eşim dışardan geldi kahve yapıyorum o sırada eşim bi anda bağırdı benim karım size hizmet etmeye mi geldi diye ben şok oldum şuan alıştı ama temizlik çok nadir bizde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…