Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
O yapmış bende yapmalıymışımay iyiki benim kaynananın kız kardeşi yok, yoksa çifter çifter kaynanalar oluyor, mesafeli ve resmi davranmakta fayda var
O yapmış bende yapmalıymışım
senin gelinin yokmu diyormuş birde diyor ağzıyla
Deme dedim artık yapmasaydın niye yaptın dedim .
Konu çok eski ama tekrar açmak istemedim a önce eşimin teyzesiyle tartıştım kaynanamınevini temizlemeliymişim evi çok pis 52 yaşında sağlığı gayet iyi ben iki Bebek kaybettim bir ameliyat oldum kimse bana yardım etmedi iki kere taşınıyorum bir buçuk yıl içinde
Ne karışıyorsun dedim en sonunda can havliyle yazdım ama çok Can'ım sıkıldı
Eli ayağı tutuyorsa hayır.
Eşim de çok meraklıysa gündelikçi yollasın
Görümcem kaynanam üçü Bermuda şeytan üçgeni dedikoducularıdeğişik bişeymiş bu, bayramdan bayrama görüş bence bu teyzeyle... sanki sana yapmış temizliği....
kadın 55 yaşında kilolu tansiyonu şekeri var ama gezmeye gelince fellik fellik geziyo
Burda yardım değil dip köşe camlar sırf bizim yapmamız bayram temizliği vs kv bulaşık makinesini kullanmaz mesela buz gibi havada elde yıka kombiyi açmazşöyle düşünelim..
55 yaşında, kilolu, tansiyon ve şeker hastası olan kişi senin annen olsaydı, 'gezmeye gelince fellik fellik geziyor' deyip ona yardım etmez miydin? sanıyorum ki, kıyamaz ve yardım ederdin. karşındaki insan da eşinin annesi sonuçta. sürekli yapmasan bile, gönlünü hoş tutmak için arada yardım edebilirsin, bu kadarı da sorun olmamalı artık
Burda yardım değil dip köşe camlar sırf bizim yapmamız bayram temizliği vs kv bulaşık makinesini kullanmaz mesela buz gibi havada elde yıka kombiyi açmaz
aynen bende 10 yillik evliIm bir kez bile temizlemedin. temizletirebilir bunda sorun yok ama bu sorumluluk esinize agit size degil. tutsun birini temizletirsinYanıma temizlikçi bir kadın alır giderim.
Herhalde bir daha da istemezler.
6 sene evli kaldım, 1 kez bile temizlemedim kv evini.
Not: kv 73 yaşında idi.
ama beğenmemesine rağmen gene de yaptırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?