kayınvalide evi temizlemek

Temizlemem
Annesi yapamayacak kadar yaşlı ise temizlikçi tutmak için maddi katkım olur o kadar.

eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
Hayir bir kere temizlersem surekli ister sonrasinda bir kere yapmazsan senden kotusu olmaz ben zaten kendime zor yetisiyorum . Herkez kendi isini sorumlulugunu kendisi yapcak

Yok artık hani onlardayken sofraya ufak tefek yardım edebilirsin ama temizlik nedir başka uşak bulsun kendine.

Seven adam böyle yapmaz.Evli değilken böyle yapan evlenince kimbilir neler yapar.

ayene bende de çok hata var ama karşındaki öküz olup laf anlamayınca böyle oluyo çok anlatmaya çalıştım söyledim ama analamadı artık tak etti

Anlamasını bekleme gerikafalının teki çünkü. Defet git şu adamı.Kendilerine başka hizmetçi bulsunlar.Bunlar yarın evlenince beraber oturalım da derler

temizlikçi ayarlayıp evine gönder. haklısın rahat etsin kadıncağız de. :))

not: sonradan gördüm daha evli değilmişsiniz. yuh evlenmeden annesinin evini temizletmenin yolunu mu yapıyor bununla yuva fln kurulmaz

Bazen bana deger vermedigini dusunuyorum su aralar kendini affettirmek icin ugrasiyo beni gezdiriyo bana anneme cicek yolluyo Ayrildigimkz gece kapimda yatmisti ama bilmiyorum kafam cok karisik

çok temizledim ama pişmanım çünkü hiç kıymet bilinmedi. bir daha başa dönsem sebebi ne olursa olsun asla elimi sürmem. hatta hiç kimsenin işine elimi sürmem. kızımı da hatalarımdan ders çıkartarak yetiştiriyorum. yapmasın kendi işinden başka kimsenin işini yapmasın.

Temizlemem. Temizlikçi bir bayan tutsun eşim.
Nasılsa kimseye yaranılmıyor yarın yaptığın hakkında da laf duyarsın anca. Yok şurası kalmış vay onu yapmamış diye.
Evet ben ertesi gun tekrar gidip temizlemistim. Bur daha olmadi sehir disindan geliyolar diye temizlemistim.ama yinede kırılmıştım tabi. Dediginiz çok doğru bir kere hayir dersen tüm gemiler yaniyor. Arada tabiki yardima gidilir insanliktir bu ama her zaman kendini paralamaycaksin gercekten....

Kesinlikle ayrıl derim.

55 yaş yaşlı değil, zaten 55 yaşında olan herkesin şeker tansiyon problemi var genelde, onlar nasıl kendi evlerini temizliyor, eşin böyle bişey söylemeye nasıl cürret ediyor ki, ilginç...
Konu çok eski ama tekrar açmak istemedim a önce eşimin teyzesiyle tartıştım kaynanamınevini temizlemeliymişim evi çok pis 52 yaşında sağlığı gayet iyi ben iki Bebek kaybettim bir ameliyat oldum kimse bana yardım etmedi iki kere taşınıyorum bir buçuk yıl içinde
Ne karışıyorsun dedim en sonunda can havliyle yazdım ama çok Can'ım sıkıldı

eşin tutsun bir temizlikçi göndersin annesinin evine eğer çok temizletmek istiyorsa. senin hiçbir görevin yok bebek kaybetsen de kaybetmesen de.

eşin tutsun bir temizlikçi göndersin annesinin evine eğer çok temizletmek istiyorsa. senin hiçbir görevin yok bebek kaybetsen de kaybetmesen de.
Haklısın
Saygısızlıkmış teyze sen ne karışıyorsun dedim kızı var ona hep koşuyor
Bayramda 3 koyunun Eti'ni sırtıma yükledi Bebek için tedavi oluyordum sakat kalsam kim bakacak

52 yaş ne ki ya, tabii ki temizleme, kim ne derse desin, bir cinnet herşeyi çözer demişler, inşallah bir dah cürret etmez, bi de teyzesi yani bunu söyleyen senin için dış kapının mandalı durum daha da vahim, ne karışıyosun demene pişman olmana gerek yok yani..

Kv deyi de kışkırtıyor oda değişik kürtaj oldum ctesi öncesinde aradı bende çok kötüyüm kanamam var dedi ctesi eşim beni oraya götürdü hamileyim diye gitmedim çok konuşuyor du gitmiyorum diye
gelin gezelim diyor kaynana
Benden dinç

ay iyiki benim kaynananın kız kardeşi yok, yoksa çifter çifter kaynanalar oluyor, mesafeli ve resmi davranmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…