Rest cekeceksin artık benim annem de şeker hastası ama işini gücünü herşeyini yapıyor.bende çok kıxıyorum kendime çok taviz vermişim hep sevgilim anlar bigün diye bekledim ama anlamadı
Kendinizi geri çekin, bundan sonra evine gitmeyin, iş yapmayın.bende çok kıxıyorum kendime çok taviz vermişim hep sevgilim anlar bigün diye bekledim ama anlamadı
çektim zaten ama hala yanaşmıyor anlamıyo ne var temizlesen diyoRest cekeceksin artık benim annem de şeker hastası ama işini gücünü herşeyini yapıyor.
Saygı kayınvalide evi temizlemekle olmaz,bu bir görevde değildir.Hastalık ve yaşlılık buna dahil değil tabiiki de.
Maalesef hayır su an var gibi görünüyor ama inanamiyorum onaSizin bu ilişkinin herhangi bir yerinde ağırlığınız var mı?
Ayrıl. Neyi zorluyosunki? Kadın iyi de olsa yapma zaten iş miş.bide asıl sorun kadın beni kıskanıyor oğlunu paylaşamıyır bunu da bana hissettirdi yaptığım işleri beğenmeyerek laf sokarak beni kullanarak bende böyle bi kadına iş yapmak istemiyorum
2 bucuk yildir birlikteyiz ramazandan sonra istemeye gelecekti ama bu konular yuzunden vazgectikNe kadardır birliktesiniz ve yakında resmi bir adım atılacak mı?
demek ki kv böyle diyor:))çektim zaten ama hala yanaşmıyor anlamıyo ne var temizlesen diyo
2 bucuk yildir birlikteyiz ramazandan sonra istemeye gelecekti ama bu konular yuzunden vazgectik
yok daha neler kullanildigimi anladigim an yapmam ztn ama rica etse veya hasta olsa ne bilim yapamiycak durumu olsa yaparimpeki kullanıldığını anlasan yaparmsın temizlik ve yapacaksın diye sana dayatılsa
Ben vazgectimVazgeçtik derken kim vazgeçti?
Siz mi sevgiliniz mi?
Bu konular ne? Temizliğe yardım mı?
annesinin rahatsız olduğu zamanlarda eşimle beraber temizlerdik allah rahmet eylesineşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
evlenince düzelir diye beklediğimiz herşey daha kötü oluyor. çünkü kaybetme korkusu olmuyor erkeklerde rahatlıyorlar. hele ki senin sevgilin daha şimdiden anneye hizmet ettirmeye başladıysa evlenince kendi evinde bile oturamazsın. hizmetçi gibi olursun. ayrıl demek bana düşmez ama iyi düşün derim canım2 bucuk yildir birlikteyiz ramazandan sonra istemeye gelecekti ama bu konular yuzunden vazgectik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?