kayınvalide evi temizlemek

bende çok kıxıyorum kendime çok taviz vermişim hep sevgilim anlar bigün diye bekledim ama anlamadı
Rest cekeceksin artık benim annem de şeker hastası ama işini gücünü herşeyini yapıyor.

bende çok kıxıyorum kendime çok taviz vermişim hep sevgilim anlar bigün diye bekledim ama anlamadı
Kendinizi geri çekin, bundan sonra evine gitmeyin, iş yapmayın.
Daha flört sürecindeyken iş yaptıran ana oğul evlendiğinizde size yaptırmadık iş bırakmaz, anneleriniz sizlere kıyamazken elin oğlunun evinde kendinizi paralıyorsunuz
Benimde kızım var evde elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiyorum, yaşı 21 olmasına rağmen, ben kıyamazken sevgilisinin annesine pervane olsa kızımı evire çevire döverdim sanırım

Saygı kayınvalide evi temizlemekle olmaz,bu bir görevde değildir.Hastalık ve yaşlılık buna dahil değil tabiiki de.

Benim kv dede agzi acilsa biz sizden sadece saygi bekliyoruz der,yalan kulliyen yalan,surekli sikayet eder,kizina gider beni esimi sikayet eder bize gelir onu eder,ben onlari ne zorluklarla buyuttum onlar hic birsey yapmiyo der,bende dedimki sen istedin dunyaya getirdin bakmak zorundasin,madem zordu yapmasaydin o zmn,evlattan karsilik beklemek kadar anlamsiz bisiy yok,sen guzelce sevgiyle yetistir,zaten o seni kimseye muhtac etmez,ama tepende vir vir vir,sonrada evladim aramiyo sormuyo.

bide asıl sorun kadın beni kıskanıyor oğlunu paylaşamıyır bunu da bana hissettirdi yaptığım işleri beğenmeyerek laf sokarak beni kullanarak bende böyle bi kadına iş yapmak istemiyorum

Ne kadardır birliktesiniz ve yakında resmi bir adım atılacak mı?

diğer konularına baktımda bu adam sana bir düğün bile yapamayacak sana verdiği hiç bir şey yok ama istemeye gelince maşallah ezdirme kendini ona mecbur değilsin kimsenin evini temizlemek zorundada değilsin. içinden gelir yaparsın o ayrı

Bir temizlikçi parası bile veremiyor mu kocan? Temizliğe kadın tutsun.
Neden evlenmiş o zaman, madem bu kadarcık bile durumu yok...

EDit; haa pardon. Daha evli değilsiniz sanırım. Valla haftada 100 lira temizlikciye para veremeyen adamdan koca olmaz. Anca bostan korkulugu olur. Daha evine bakamicak demek bu.

şimdi valla bebeklerden fırsat bulup ben kendi evimi temizliyemiyorum eşim temizlikçi getiriyo

Valla benim evimi annem geldikçe beraber yapar hallederiz onun dışında kendim fazla yapamıyorum..iki çocukla olmuyor.. beş dakika geçmeden dağılıyor yine zaten..kendimde çok halsizim bu aralar..kv bana değil ben ona laf dokunduruyorum habire..off ev çok dağınık temizlik yapmam lazım, oglandan yapamıyorum çok halsizim falan fıstık.. nalet kadında demiyor ki oğlanı bırak ta yap diye.. kp diyor çocuğu bırakta yap diye..hos bende onun hiçbir işini ellemem altı senede iki uç kere perdesini takmisimdir o kadar..
Konu sahibi sende saflık etme, hizmetçi misin uşak mi . Hemde hastaymissin..sevgilinin ve annesinin bu kafa yapısını degistiremezsin.. ayrilman daha hayırlı olur

2 bucuk yildir birlikteyiz ramazandan sonra istemeye gelecekti ama bu konular yuzunden vazgectik
evlenince düzelir diye beklediğimiz herşey daha kötü oluyor. çünkü kaybetme korkusu olmuyor erkeklerde rahatlıyorlar. hele ki senin sevgilin daha şimdiden anneye hizmet ettirmeye başladıysa evlenince kendi evinde bile oturamazsın. hizmetçi gibi olursun. ayrıl demek bana düşmez ama iyi düşün derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…