Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanın derdi yardımcı bulmak değil ki canım. Biricik annesine hizmet edildiğini tüm konu komşunun görmesini sağlamak. Bilhassa cam silerken.Kocam annesinin evine bir yardımcı bulamıyorsa vay halimize!
aynen öyle beğenmiyorbi de bikaç kere evlerine gittiğimde mecbur kaldım bikaç iş yapmaya beğenmiyorTemizlemem. Temizlikçi bir bayan tutsun eşim.
Nasılsa kimseye yaranılmıyor yarın yaptığın hakkında da laf duyarsın anca. Yok şurası kalmış vay onu yapmamış diye.
biz bu konu yüzünden sevgilimle ayrılms noktasındayız ben onun sadece kendine eş değil annesine hizmetçi aradığını düşünüyorum çünkü o eve gittiğimde bana sürekli anneme yardım et diyo
bi gün mutfakta oturuyoruz annesi yemek yapıyo annem iş yapıyorken senin oturman beni sinir ediyo dedi
gerikafalı ve görgüsüz insanlar bi gün annnesi temizlik yapmış yorulmuş demiş ki annesine niye haziranı çağırmadın vs vs
Kendi evimi zor temizliyorum![]()
Vayyy bu da iyimiş.Kocanın derdi yardımcı bulmak değil ki canım. Biricik annesine hizmet edildiğini tüm konu komşunun görmesini sağlamak. Bilhassa cam silerken.
eşime yaparım bu benim için sorun değilBen olsam ayrılırım. Böyle annenin yetiştirdiği oğul yarın bir bardak su almaz yerinden kalkıp. Sürekli sen mi koşturacaksın ev içinde? Hamile olsan bile hizmet bekler bunlar.