• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide evi temizlemek

55 yaş yaşlı değil, zaten 55 yaşında olan herkesin şeker tansiyon problemi var genelde, onlar nasıl kendi evlerini temizliyor, eşin böyle bişey söylemeye nasıl cürret ediyor ki, ilginç...

biz bu konu yüzünden sevgilimle ayrılms noktasındayız ben onun sadece kendine eş değil annesine hizmetçi aradığını düşünüyorum çünkü o eve gittiğimde bana sürekli anneme yardım et diyo

bi gün mutfakta oturuyoruz annesi yemek yapıyo annem iş yapıyorken senin oturman beni sinir ediyo dedi

gerikafalı ve görgüsüz insanlar bi gün annnesi temizlik yapmış yorulmuş demiş ki annesine niye haziranı çağırmadın vs vs

biz bu konu yüzünden sevgilimle ayrılms noktasındayız ben onun sadece kendine eş değil annesine hizmetçi aradığını düşünüyorum çünkü o eve gittiğimde bana sürekli anneme yardım et diyo

bi gün mutfakta oturuyoruz annesi yemek yapıyo annem iş yapıyorken senin oturman beni sinir ediyo dedi

gerikafalı ve görgüsüz insanlar bi gün annnesi temizlik yapmış yorulmuş demiş ki annesine niye haziranı çağırmadın vs vs

Ben olsam ayrılırım. Böyle annenin yetiştirdiği oğul yarın bir bardak su almaz yerinden kalkıp. Sürekli sen mi koşturacaksın ev içinde? Hamile olsan bile hizmet bekler bunlar.

Back
X