Kayınvalide evinde oturmak

Canım.. Nişanlımın başına üst üste çook musibet geldi düğün için olan biriktirdiği parasını ve arabasını kaptırdı ihanete uğradı iş arkadaşları tarafından çok ta ağır bir süreç geçirdi bunlar hep biz nişanlıyken oldu ya yeni iş kuracaktı ya da işe girecekti bi arkadaşı ile ortak fast food dükkan açtılar aslında dükkan yükselir ama bütçe gerekiyor o ise evlenecek daha extra masraf var.. Kafası çorba halde.. Beni de bekletmek istemiyor kendi de istemiyor haliyle ben instagramda nakışlı takılar satıyorum el emeği.. Bunun dışında yapabileceğim bir iş muhakkak arayacağım.. Ama beklemek gerek gerçekten kızlar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar insanın kendi düzeni olmayan bir yerde uzun süre yaşaması acaip külfet

Yani adam o kadar para kaptiriyor ve yine risk alip dükkan mi aciyor? Kafasi corba halde degil nisanlinizin. Yani söylemek istemiyorum fakat pekte kafa yok yani.

Insan dolandirilmis ise temkinli olur. Bir ise girip para biriktirir. Nisanliniz hesapsiz kitapsiz birsürü islere giriyor. Bu tavirlar 20li yaslarin baslarinda anlardim fakat yasi 30'u gecti artik. Saglam adimlar atmali ve atmiyor. Onca yalnistan sonra halen tutturuyor "annemlerde kalalim"

Ne diyeyim. Daha önce söylemistim, benim sececegim erkek profili olmazdi. Yinede ayrilmak istemezseniz sizin bileceginiz is tabiki. Ancak bence siz cok beklersiniz. Ve evlendiginizde o yine kendini belaya sokacak bir is bulur. Ömrünüz maddi zorluklar ile gecer. Eninde sonunda siz kv'de evinde yasarsiniz, bak burda yaziyorum.

Sakın öyle bir hatanın üstüne gitmeyin. Erteleyin nişanlınız kaçıyor mu? Bırakın halletsin işlerini adam gibi evini çekip çevirecek duruma gelsin öyle evlenin. İlla evlenip mutsuz olmaya çalişmayın. Madem size seçenek sunmuş sizde tamam erteleyelim işleri halledelim diyin. Bu kadar aceleci olmayın evlenip kayınvalide ile yaşamak için. Bırakın o aceleci olsun düzgünce para kazanmak için

2 ay kızında 2 ay abisinde kalırım ne demek ya? Herkesin bir hayatı var düzeni var. Ne düşüncesiz insanlr var. Belki gelin ya da damat istemiyor bu durumu ne münasebet. Kadının sığ görüşlü olduguda burdan belli. Sende de temelli kalır kadın şimdiden yerini yapıyor gözünü

Iki bakis acisi var.olaya bi bekar olarak bakarsin bir an once sevdigine kavusmak ne sartlarda olursa olsun yanmda olsun yeter dersin.ama evlenince olaya bakis acin degisir ve keskeler le kafayi yersin.hic otur k.v yle diyen olmamis.sen evli bayanlari dinle dugunu ertele cnm.gec olsun guc olmasin.emin ol o zaman daha bi degerli olursun.secim senn hakknda hayrlisi olsun

biz evlenirkende ailelerden destek görmedik evimizi kendimiz kurduk düğünüzümü kendimiz yaptık esyalarımızı kendimiz ödedeik ve bütün bunlar ben çalıştığım için oldu yoksa asla bizde evlenemezdik... kv ile aynı evle oturmayı sil kafandan ve iş aramaya bak kuzum... iki ay sonra olmaz 5 ay sonra olur ama en güzel şekilde olur inşallah...

Selam Kızlar.. Bi kafa karışıklığım var sizinle paylaşmak istedim.
Nişianlıyım temmuz sonunda evleneceğiz Allah nasip ederse , lakin nişanlım 4 ay önce dükkan açtı. Dükkan nişanlıma göre potansiyel vaad ediyor lakin ne kendilerine para kalıyor ne personele ödeyebiliyor..kirasını dahi annesinden alıp ödüyor kaç aydır Bu durumda maddi sıkıntımız baş gösterdi ve ev kiralamamız içini donatmamız mümkün görünmüyor.. Kayınvalidem şöyle demiş, oğlum ben 2 ay ablanda iki ay abinde kalırım memlekete falan giderim siz takılın evde belinizi doğrultana kadar demiş.. Bana söyledi ya böyle yapalım ya da hiç istemesemde erteleyelim dedi.. Ben de çok üzüldüm tabi ilk önce erteleyelim dedim sonra da biraz daha düşüneyim dedim ertelesekte ne kadar süreceği belli olmayan bi süreç kavuşmak ta istiyoruz bir an evvel kayınvalidemin düzenini üstüne gitmek kendimi emanet gibi hissettirir gibi geliyor.. Böyle başlayanlarınız var mı? Nasıl idare edilir bu süreçte evi de küçük nasıl yerleşicem diye de düşünüyorum hey gidi. . :)))
Evin içine girersen temelli orada kalırsın nişanlında bir ev düzen kuracak potansiyel yok malesef biraz mantıklı bak olaylara
Nişanlın dükkan açmış ama daha çalışanlarını parasını ödeyemiyor
Evlenecek eşya alamıyor
Ama sen kavuşmak istiyoruz deyip kayınvalidenin evinde kalacaksın bir süree öylemi ?
Aşk ömürlük değildir geçer yerine ya sevgi saygıya bırakır ya da nefrete tahammülsüzlüğe

Erteleyin düğünü hatta hiç yapmayın

Gittiği yerde rahat edemez 1 ay sürmeden dönerse ne olacak mesela yani yeni evli çiftsiniz evde gecelikle sabahlıkla dolaşamazsınız istediğiniz gibi hareket edemezsiniz. Daha sonra eşiniz işleri düzeltemedi diyelim o evde kalmak zorunda kalacaksınız ve kv nin kahvaltısıdır yemeğidir temizliğidir hepsi size kalacak ev küçük diyorsunuz siz kv nin yatak odasına mı yerleşeceksiniz o gelince nerede yatacak ya da siz yatak odasından çıkıp salonda mı yatacaksınız ? Özel hayat diye bir şey kalmaz bence de erteleyin ama siz bilirsiniz tabi :)

Ha bir de eşiniz daha kar edemiyor siz de kvdeden mi harçlık alacaksınız ? Çok üzgünüm sizi üzmek istemem ama çok zor görünüyor

Yani adam o kadar para kaptiriyor ve yine risk alip dükkan mi aciyor? Kafasi corba halde degil nisanlinizin. Yani söylemek istemiyorum fakat pekte kafa yok yani.

Insan dolandirilmis ise temkinli olur. Bir ise girip para biriktirir. Nisanliniz hesapsiz kitapsiz birsürü islere giriyor. Bu tavirlar 20li yaslarin baslarinda anlardim fakat yasi 30'u gecti artik. Saglam adimlar atmali ve atmiyor. Onca yalnistan sonra halen tutturuyor "annemlerde kalalim"

Ne diyeyim. Daha önce söylemistim, benim sececegim erkek profili olmazdi. Yinede ayrilmak istemezseniz sizin bileceginiz is tabiki. Ancak bence siz cok beklersiniz. Ve evlendiginizde o yine kendini belaya sokacak bir is bulur. Ömrünüz maddi zorluklar ile gecer. Eninde sonunda siz kv'de evinde yasarsiniz, bak burda yaziyorum.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tabiki düğünü ertele hiç acele etme. Kursun doğru düzgün ev sonra evlenin. Böyle bi hata yapma sakın ev üstüne ev kurulmaz. Kaynana da rahat bırakmaz sizi hiç yalan konuşmasın.

Selam Kızlar.. Bi kafa karışıklığım var sizinle paylaşmak istedim.
Nişianlıyım temmuz sonunda evleneceğiz Allah nasip ederse , lakin nişanlım 4 ay önce dükkan açtı. Dükkan nişanlıma göre potansiyel vaad ediyor lakin ne kendilerine para kalıyor ne personele ödeyebiliyor..kirasını dahi annesinden alıp ödüyor kaç aydır Bu durumda maddi sıkıntımız baş gösterdi ve ev kiralamamız içini donatmamız mümkün görünmüyor.. Kayınvalidem şöyle demiş, oğlum ben 2 ay ablanda iki ay abinde kalırım memlekete falan giderim siz takılın evde belinizi doğrultana kadar demiş.. Bana söyledi ya böyle yapalım ya da hiç istemesemde erteleyelim dedi.. Ben de çok üzüldüm tabi ilk önce erteleyelim dedim sonra da biraz daha düşüneyim dedim ertelesekte ne kadar süreceği belli olmayan bi süreç kavuşmak ta istiyoruz bir an evvel kayınvalidemin düzenini üstüne gitmek kendimi emanet gibi hissettirir gibi geliyor.. Böyle başlayanlarınız var mı? Nasıl idare edilir bu süreçte evi de küçük nasıl yerleşicem diye de düşünüyorum hey gidi. . :)))
Ertelemek en mantiklisi. Yani forumda ki dertleri okuyorsaniz zaten gormussunuzdr. Kv evinde yaninda oturanlarin cogunda bi sikinti cikiyor

Kızlar nişanlımla konuştum, bekleyelim dedim ..bakalım bizi neler bekliyor :)) kızlar şu mübarek ayda hepinizden bir dua isterim .. Çok teşekkürler hepinize :*

Konuyu henüz gördüm ama yazmak istedim.

İnşallah kv yanında bir süre yaşama umudu ile evlenmemişsinizdir. Benim sorunum yok kv ile ama çok uzakta yaşıyoruz omlardan belkide o yüzden Yanyana olsak neler olacak kimbilir aman Allah'ım evlerden ırak :) :)
Ama bir yakınım var bir süre kv ile yaşayacağını bile bile evlendi 10 seneyi geçkin evliler evi ayırmalarına rağmen hala sorun yaşıyorlar. İnşallah aklını kullanıp öyle bir hataya düşmemişsindir. Kendi anne baba evi hiç kimseye batmasın lütfen varsın geç evlenin evde kalmazsınız Sefasını sürün bekarlarınızın ve annenizin evinizin

Konuyu henüz gördüm ama yazmak istedim.

İnşallah kv yanında bir süre yaşama umudu ile evlenmemişsinizdir. Benim sorunum yok kv ile ama çok uzakta yaşıyoruz omlardan belkide o yüzden Yanyana olsak neler olacak kimbilir aman Allah'ım evlerden ırak :) :)
Ama bir yakınım var bir süre kv ile yaşayacağını bile bile evlendi 10 seneyi geçkin evliler evi ayırmalarına rağmen hala sorun yaşıyorlar. İnşallah aklını kullanıp öyle bir hataya düşmemişsindir. Kendi anne baba evi hiç kimseye batmasın lütfen varsın geç evlenin evde kalmazsınız Sefasını sürün bekarlarınızın ve annenizin evinizin
Pardon kendi konum sandim yanlis cevap :D

Sız o eve gelım gıdıpte belınızı dogrultupta cıkacagınıza ınanıyosanız bende sızden ozur dılıcem cıktıgınız gun:KK52: normalde sız evlenmeden 12ay 4 mevsım gezen kadın sız evlendıgınız andan ıtıbaren aynen ve naklen evde oturacagına sız ımza atarken yemın edecek mıh gıbı kalacak evde sızde yatsa uyusa bırınde kalsada basbasa kalsak dıceksınız. En basıtınden tv bıle paylasılamayacak banyoyu kullanırken cıplak balkona cıkıyormus gıbı utanacaksınız hey yavrum hey 4senenın adı var :işsiz: dugunu erteleyın sonra burda kv oturuyorum nasıl baska eve cıkarım adlı bıe konuyu daha okutturmayın bıze kendınızede bızede yapmayıj bunu rıca edıyorum:kusmuk:

Back
X