Kayinvalide Görümce Koca ücgeni

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
Almanyada yine bir tatil ve 1saatlik mesafede oturan gôrümcem kayinvalidemde yine 10gün misafir ve yine 3.4.plana atilan ben.
Geldiler görümce 3cocuguyla kocam gitti aldi getirdi ve hergünü onlarla her gün... beni ve kizimi düsünmüyor bile. Isden geliyor onlarla gece yatmaya geliyor yorgun halde.
Ben biktim cumartesi görümcemin alisverisini yapacak kocam ve pazartesi evine birakacak. Kimse benim planim var mi yok mu sormuyor.
Biktim
Güncelleme:
Abartiyorsunuz kiskaniyorsunuz diyenlere.
Ben hala normal bulmuyorum durumu kocam isten geliyor üstünü degistiriyor ve cikiyor aksam geliyor yorgun yatiyor bence normal degil.
Ama daha cok kocamin sucu o kendisi kendini kullandiriyor. Bende bu durumdan memnun degilim!

Son düzenleme:
Almanyada yine bir tatil ve 1saatlik mesafede oturan gôrümcem kayinvalidemde yine 10gün misafir ve yine 3.4.plana atilan ben.
Geldiler görümce 3cocuguyla kocam gitti aldi getirdi ve hergünü onlarla her gün... beni ve kizimi düsünmüyor bile. Isden geliyor onlarla gece yatmaya geliyor yorgun halde.
Ben biktim cumartesi görümcemin alisverisini yapacak kocam ve pazartesi evine birakacak. Kimse benim planim var mi yok mu sormuyor.
Biktim
Keşke anlasaydım da yorum yapsaydım.

Ilgilidir ama sunu biliyorum ki görümcem burda yakinda olsa hep bôyle olacak...
İhtimaller üzerine canınızı sıkmayın, görümceniz yakın değil ve 10 günlüğüne orada, sonra eşiniz sizinle ve kızınızla vakit geçirmeye devam edecek.

🤦🏻‍♀️ senede 10 gün için mi bu isyan? adam normalde ilgiliymiş de...
abartmayın.
senede 10 gün gördüğü kardeşi ile de vakit geçirmesin mi?!
Gecirsin...benim kizdigim sey su bana deseki ya hayatim ablam geldi sende istersen annene git veya kizlarla takil bende cocuklarla vakit gecireyim icim yanmayacak.ben bütün gün evde bekle keyifleri olsun gelsin eve. 2cift laf etmeden ben yorgunum hooopp yatak uyku ertesi gün is ve yine onlarla plan

Ben neden bu kadar kardeşlerin arasına girmeye çalıştığınızı anlayamıyorum özlüyor olabilirmi acaba 🤔

Gecirsin...benim kizdigim sey su bana deseki ya hayatim ablam geldi sende istersen annene git veya kizlarla takil bende cocuklarla vakit gecireyim icim yanmayacak.ben bütün gün evde bekle keyifleri olsun gelsin eve. 2cift laf etmeden ben yorgunum hooopp yatak uyku ertesi gün is ve yine onlarla plan

siz niye evin nöbetçisi gibi evde bekliyorsunuz?
gidin annenize. yada siz de onlarla gidin.
hala ben sorun göremiyorum. hep böyle olsa haklısınız, normal zamanda ilgisiz olsa haklısınız, sadece onları gezdirir biz hep evde otururuz normal zamanda deseniz haklısınız ama şu 10 günü idare edemeyecek kadar çocuklaşmayın.
kendinize ayrı program yapın. evde oturup oturup kendinizi dolduruyorsunuz böyle

Back
X