- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Gelincik88
İdare edilebilir bir sayı. Abartmaya gerek yok.Senedir 1de olabiliyor senede 5de olabiliyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare edilebilir bir sayı. Abartmaya gerek yok.Senedir 1de olabiliyor senede 5de olabiliyor..
sizde katılın onlara hatta planı proğramı siz yapın onlar uysun. evde mutsuz oturmaktan iyidir.Ilgi oldagi olmamakla alakasi yok.
Her evin bir düzeni vardir degil mi?
Iste bu düzenyok sayiliyor hatta biz yok sayiliyoruz
Haklilik payiniz olabilir ama beni bu hale getiren yine kendileri.Sizi eski konularınızdan biliyorum, ve sizin probleminiz eşiniz sırf ablasına ve hayatta yalnız kalmış annesine fazla düşkün olması bunu hazmedemiyorsunuz. Size tavsiyem hayatta oğlundan ve kızından başka kimsesi kalmamış bir anneye kendi öz anneniz gibi davranmanız. Ablasına kardeş gibi olmanız. O zaman bütün sorunlarınız ortadan kalkacak. Eşinizin annesi ne kayınvalidelik yapıyor ne de görümceniz görümcelik. Bence siz gelinlik yapıyorsunuz bu ailenin içinde. Bu açtığınız konuya verebilecek tavsiyem de şu olur, ben olsam kendimi eşimin ailesinden soyutlamam aksine 10 günlük bir misafirim gelmiş baş üstünde ağırlarım, bende katılırım gezmelerine sohbetlerine hep beraber oluruz. Gündüz kardeşiyle zaman geçiren kocama akşam eve gelince surat yapmam. Çünkü kardeşi, aynı can aynı kan.
Peslerine takilmama gerek yok . Ben sadece yok sayilmak istemiyorumkardeşidir ilgilensin bir 10 gün bu kadar da kıskanç olmayın
he çok rahatsızsanız takılın sizde peşlerine
Kv ve görümcenle alakası yok durumun . Sorun eşinde o zaman sınırları çizmeyi bilmiyor. 10 günlüğüne gelen ablası ile tabiki ilgilenecek kendi ailesi olduğunuda unutmadan . açıklayıcı yazmadığınız için insanlar ona göre yorum yaptılar . burda daha iyi ifade etmişsiniz bazı şeyleri. ( bi tavsiye onlardan önce plan proğram yapın çokta fırsat vermeyin )Haklilik payiniz olabilir ama beni bu hale getiren yine kendileri.
Görümcenin kocasi var yalniz degil ama yinede kardesini herseye cagiriyor. Biz burdan cool alisveris yapip torba torba birda tasidik. İstisna olur hastalik olur acil durum olur basim gözüm üstüne ama eniste yatacak herseye benim esim kosacak kusura bakmayin siz gibi iyi gelinlerde catlar. Bizim kinamizda eniste beyi görümcem benim yatak odamin aynisini almaya gönderdigi icin esim ablasi gile şoförlük yapti fotografciya gec kaldik.
Ben mobilya almaya kalkarim ne geregi var derler ama tipa tip aynisini alir evin birde yanlis anlamiyorsun degil mi der.
Tatile gitmek isteriz antalyaya bisürü kafa agritirlar ne geregi var memleket yetmiyor mi diye.
Bebegim dogdugu ilk günden beri yetisirmemo büyütmemi görümcemle kiyaslar kayinvalide. Ablanda hep onu aldi onu yapti nolacak ki o aldi yapti veya almadi onun zamaninda öyleydi benim zamanimda böyle o sallayarak uyuttu ben karsiyim sallamaya. Zorla sallamaya calisirlar ve her görüstügümüzde nolacak ablan sallladi. Bana bunu haftada 3kez sôylemesin benimde fikirlerime saygi duyulsun.
Hep icice yasamak istemesinle serbest biraksinlar cok mu zor? Benim ve esimin adina plan yapmasinlar. İnan cok doluyum belki derdimi dogru dürüst anlatamiyorum...
napsın görümcen ölsün mü insanın kocasını kardeşinden deli gibi kıskanması..Allah yardımcın olsun.hem de yılda 10 gün içinIlgilidir ama sunu biliyorum ki görümcem burda yakinda olsa hep bôyle olacak...
Eşini kv sinden deli gibi kıskanan, konuştukları zaman bile sinir olan bi üye vardı. Çok merak ettim şimdi nasıllar acabanapsın görümcen ölsün mü insanın kocasını kardeşinden deli gibi kıskanması..Allah yardımcın olsun.hem de yılda 10 gün için
Haklilik payiniz olabilir ama beni bu hale getiren yine kendileri.
Görümcenin kocasi var yalniz degil ama yinede kardesini herseye cagiriyor. Biz burdan cool alisveris yapip torba torba birda tasidik. İstisna olur hastalik olur acil durum olur basim gözüm üstüne ama eniste yatacak herseye benim esim kosacak kusura bakmayin siz gibi iyi gelinlerde catlar. Bizim kinamizda eniste beyi görümcem benim yatak odamin aynisini almaya gönderdigi icin esim ablasi gile şoförlük yapti fotografciya gec kaldik.
Ben mobilya almaya kalkarim ne geregi var derler ama tipa tip aynisini alir evin birde yanlis anlamiyorsun degil mi der.
Tatile gitmek isteriz antalyaya bisürü kafa agritirlar ne geregi var memleket yetmiyor mi diye.
Bebegim dogdugu ilk günden beri yetisirmemo büyütmemi görümcemle kiyaslar kayinvalide. Ablanda hep onu aldi onu yapti nolacak ki o aldi yapti veya almadi onun zamaninda öyleydi benim zamanimda böyle o sallayarak uyuttu ben karsiyim sallamaya. Zorla sallamaya calisirlar ve her görüstügümüzde nolacak ablan sallladi. Bana bunu haftada 3kez sôylemesin benimde fikirlerime saygi duyulsun.
Hep icice yasamak istemesinle serbest biraksinlar cok mu zor? Benim ve esimin adina plan yapmasinlar. İnan cok doluyum belki derdimi dogru dürüst anlatamiyorum...
Esim annesine hergün gider muhakkak uğrar. Bazen yarim saat oturur bazen sadece 10 dak.ya hep onlarla yaşasaydın
bir gün görüşmeyince
aaaa kardeşimi çok özledim
diyip gelen bir görümce
evinden çıkmayan bir kv
zırt bırt evinde solugu alan bir eltin olsaydı
şükret...
Annenize gitmek istiyorsanız gidin, neden eşinizin size git demesi gerekiyorki.Gecirsin...benim kizdigim sey su bana deseki ya hayatim ablam geldi sende istersen annene git veya kizlarla takil bende cocuklarla vakit gecireyim icim yanmayacak.ben bütün gün evde bekle keyifleri olsun gelsin eve. 2cift laf etmeden ben yorgunum hooopp yatak uyku ertesi gün is ve yine onlarla plan
Almanyada yine bir tatil ve 1saatlik mesafede oturan gôrümcem kayinvalidemde yine 10gün misafir ve yine 3.4.plana atilan ben.
Geldiler görümce 3cocuguyla kocam gitti aldi getirdi ve hergünü onlarla her gün... beni ve kizimi düsünmüyor bile. Isden geliyor onlarla gece yatmaya geliyor yorgun halde.
Ben biktim cumartesi görümcemin alisverisini yapacak kocam ve pazartesi evine birakacak. Kimse benim planim var mi yok mu sormuyor.
Biktim