Kayinvalide Görümce Koca ücgeni

10 gün gibi kısa bir süre, göz açıp kapayana kadar geçer. Size karşı ilgisiz olmaya devam etsin demiyorum, ama empati biraz. Sizin erkek kardeşiniz bu denli sizle ilgilense şikayet eder miydiniz eşini 10 gün ihmal etti diye?

Kardeslerin arasina girme mi? Hayir ôyle bisey yok.
Şimdi diyosunki 10 günlüğüne peki neden kendine zehir ediyosun 10 gunu sende git gezmeye gidin eglenin ozluyodur kardesini annesine gelincede gitmek istiyodur

Ben esime cok fazla düskünüm galiba kiskanmak degil ama benimki ben düzenimiz bozuluyor bozulacak diye endiseleniyorum...tuhaf bir korku...hep böyle kalacak zannediyorum:(
Bunu yapmayın karşınızdaki insanı yormaktan başka bişey değil bu eltimde bu sekilde kaynım bi yere gider 1 saatte 10 kere arar başka insanların yaninda cok degisik duruyo 10 günde düzeniniz bozulmaz eşinizi yorarsiniz

Bunu yapmayın karşınızdaki insanı yormaktan başka bişey değil bu eltimde bu sekilde kaynım bi yere gider 1 saatte 10 kere arar başka insanların yaninda cok degisik duruyo 10 günde düzeniniz bozulmaz eşinizi yorarsiniz
Yoruyorm evet..aramam ben ama eve gelince sikayetlenirim surat yaparim

Ben eşimin ailesiyle ciddi ,kırıcı şeyler yaşadım görüşmedik filan ama şuan da bile ablası gelse 10 gün sorun etmem .Benimde kardeşim 10 günlüğüne gelse ve eşim bozulsa sinir olurum çok ciddi de olay çıkarırım .O yüzden yapmayın .Demissiniz ya burada otursa hep böyle olur diye hayır .Uzak diye ,ayda yılda bir görüyor diye fırsatı değerlendiriyor.Yakin otursaniz hergun gorusmez kimse .çünkü istediği zaman girebileceği mesafede olduğu için özlediğinde görüşür .
Konuyu bilmediğim için soruyorum sizde gidin ,hem kızınız da kuzenleriyle oynar ,vakit geçirir

Senede sadece 10 gün kardesimi görüyor olsam, bende en iyi sekilde degerlendirmeye calisirim. Esimden de anlayis beklerim.
Eger bir sorununuz yoksa arada sizde gidin yanlarına, adam tek basina degil karisiyla, cocugunu koluna takip gitsin annesine. Hatta bir aksam evinize davet edin. Esinizinde evi sonucta kardesini agirlamak istiyordur.

Boyle bir sebepten problem cikarip, surat yapmayin. Hangi sebeple kendinizi savunup tartisacaksiniz ki. Agac kavugundan cikmadi ya adam.

Neden öyle bir korku yaşıyorsunuz ki? Bırakın 10 gün hasret gidersin. Onlara olan sevgisi başka. Sizinkisi başka.
Nedenini kendi ailemdeki yasadiklarima bagliyorum...hep huzursuz ortam ve sebebi gercekten halam ve babaannemdi.. biz onlar degiliz esimde babam degil biliyorum ama kendime anlatamiyorum birtürlü galiba:(

Nedenini kendi ailemdeki yasadiklarima bagliyorum...hep huzursuz ortam ve sebebi gercekten halam ve babaannemdi.. biz onlar degiliz esimde babam degil biliyorum ama kendime anlatamiyorum birtürlü galiba:KK43:

Sorunun esinizde değilde sizin tarafınızda olduğunu görmeniz aslında iyi birsey. Bu korkuları kabullenerek, üstünden gelmeye calismaya başlayabilirsiniz. Esinizinle gorumcenizin yanına da gidebilirsiniz mesela

Senedir 1de olabiliyor senede 5de olabiliyor..
Azamiden hesap edeyim; kendi ailemi senede toplam 50 gün görebilecek olsam ben de onlar üzerinde yoğunlaşırdım.
Şayet eşiniz normalde oldukça ilgili ve sadece bu zamanlarda sizi tamamen gözardı ediyorsa o zaman uyarıp bunun sizi kırdığını belirtin.

Sorunun esinizde değilde sizin tarafınızda olduğunu görmeniz aslında iyi birsey. Bu korkuları kabullenerek, üstünden gelmeye calismaya başlayabilirsiniz. Esinizinle gorumcenizin yanına da gidebilirsiniz mesela
Gidiyorum esim hergün ben gün asiri veya 3.gün en gec giderim. Severim aslinda onlarida ama cok farkliyiz...onlar icice olmayi severler ben kendi kabugumda yasamayi..onlar ayni konuyu 15kez konussalar bikmaz ben bir konuyu 2kere konusunca gına gelir.
Ben herkesin hayatina yasam tarzina anlayis gösteririm onlar herkes bizim gibi yasasin biz en dogrusunu biliriz derler.
Buralarda anlasamiyoruz iste

Back
X