Kayınvalide hastalandığında kızında mı kalmalı oğlunda mı?

Kendimi düşündüm de nerede rahatsa orada kalırdım. Ayrıca çok bakıma ihtiyacım yoksa kendi evimde kalmak isterim. Mesela aynı duruma annem düşse bakım gerekse bende kalmasını doğru bulurum.

Benimkide buğün geldi güya torunu çok özledi horul horul uyuyor bebeyi de uyutmadı gitsin kızına

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. 9 evlat büyütmüş kadına sen bak davası güden çocuklara yazıklar olsun

Bence kimse kimseye yük olmak istemez ve kimse başkasının evinde rahat edemez. Çok agır hastalık halındede kızı yardımcı olsa daha dogru olur sanırım.
Walla eder kaynanam ben hamileyken gelirdi gitmek bilmezdi hemde hasta falan degilken birtane isin ucundanda tutmaz hatta aksamlari yemegede eltimleri cagirirdi herseyi onune gelir yerinden dahi kalkmazdi yeterki ona dokunulmasin hala oyle kimisi oyle yani

Evlerden ırak böyle insan

Benim annemse kimseye düşürmem annem asiri oğlanci 2kiz bir oglanız gelinimiz pek iyidir ablam soguk nevale ayni yerde oturuyoruz gelecekleri zaman annelere bana gitmelerini soyler istemez annem etmediginide birakmadi bize zamaninda burnumuzdan getirdi emdirdigi sütü hic arkamizda durmadi ama buna ragmen annemi kimseye birakmam kendide der bize sen bakarsin diye

Evlerden ırak böyle insan
Birgün kovdum artik dayanadim yeni dogum yapmistm yine eltimleri alip gelmisti biz aciz dediler aksama.kadar gelin kaynana oturmuslar yemeknsaatinde esimi ararlar gel bizi al derler yemege bana gelirlerdi emzikli cocugum sabahlamisim.gaz sancisindam gram uykum yok ertesi günden kalan 2kap yemegim birde bende kalirdi gitmezdi eltimler goturmemek icin sen burda kal derlerdi bagirdim artik sen.nden burda kkaliyosun bana bi faydan yok hergun milleti toplayip yemekli geliyorsun sofrayi kurmaya bulasiga bile yardim etmezlerdi ne elltim.ne o git dedim.evine git ben seni agirlayam

Böyle konulara çok üzülüyorum çok. Kimin yanında rahat edecekse orda kalmalı. Aklım almıyor bunca evladın olsun ama bir yere sığama, neden ya hu neden? Ne zorluklarla büyütüyoruz çocuklarımızı, ne emeklerle.
Evlatlarım ilerde böyle düşünürse kahrolurum. Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin.
Gelin istemez, damat istemez evlatlar da anneleri için o benim annem ne demek diye ses etmez yazık.

Baktiracak yüz biraksalar bakariz ama evet herkesin kendi anasi babasi dinimizdede bu boyle her evlat ana babadan yükümlüdür
Aynen eğer zamanında beni çok üzmeseydi mutlaka taşırdım başımın üstünde. Ama ne şizofrenleri bitti ne yiyici kelimeleri. Benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…