- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. 9 evlat büyütmüş kadına sen bak davası güden çocuklara yazıklar olsunKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Şoklardayımkonu sahibi gelin degil yalniz bakilacak annenin kızı
Konu sahibi kızıKızıma giderim, elkızı olan geline kendimi yük etmem
Konu sahibi kızı
Şoklardayım
Walla eder kaynanam ben hamileyken gelirdi gitmek bilmezdi hemde hasta falan degilken birtane isin ucundanda tutmaz hatta aksamlari yemegede eltimleri cagirirdi herseyi onune gelir yerinden dahi kalkmazdi yeterki ona dokunulmasin hala oyle kimisi oyle yaniBence kimse kimseye yük olmak istemez ve kimse başkasının evinde rahat edemez. Çok agır hastalık halındede kızı yardımcı olsa daha dogru olur sanırım.
Evlerden ırak böyle insanWalla eder kaynanam ben hamileyken gelirdi gitmek bilmezdi hemde hasta falan degilken birtane isin ucundanda tutmaz hatta aksamlari yemegede eltimleri cagirirdi herseyi onune gelir yerinden dahi kalkmazdi yeterki ona dokunulmasin hala oyle kimisi oyle yani
Birgün kovdum artik dayanadim yeni dogum yapmistm yine eltimleri alip gelmisti biz aciz dediler aksama.kadar gelin kaynana oturmuslar yemeknsaatinde esimi ararlar gel bizi al derler yemege bana gelirlerdi emzikli cocugum sabahlamisim.gaz sancisindam gram uykum yok ertesi günden kalan 2kap yemegim birde bende kalirdi gitmezdi eltimler goturmemek icin sen burda kal derlerdi bagirdim artik sen.nden burda kkaliyosun bana bi faydan yok hergun milleti toplayip yemekli geliyorsun sofrayi kurmaya bulasiga bile yardim etmezlerdi ne elltim.ne o git dedim.evine git ben seni agirlayamEvlerden ırak böyle insan
Baktiracak yüz biraksalar bakariz ama evet herkesin kendi anasi babasi dinimizdede bu boyle her evlat ana babadan yükümlüdürBana gelmesin kayınvalide bakmam. Anneme bakarım. Bende kızımda kalmak isterim.
Aynen eğer zamanında beni çok üzmeseydi mutlaka taşırdım başımın üstünde. Ama ne şizofrenleri bitti ne yiyici kelimeleri. Benden bu kadarBaktiracak yüz biraksalar bakariz ama evet herkesin kendi anasi babasi dinimizdede bu boyle her evlat ana babadan yükümlüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?