Zamanı geldiği zaman yaparım ama pek etkili olacağını düşünmüyorumEşiniz doğru olanı yapmış ve açıkçası takdir ettim. Çoğu erkek beni karıştırma der ama eşiniz sizin kötü olmamanız için kendisini hedef göstermenizi istemiş kayınvalide eşinize küs kalamaz nihayetinde ve bugün kötü iken yarın bir şey yok gibi devam edebilirler aynı durum sizin icin geçerli olmaz. Ben de kayinvalideme bir şey diyeceğim zaman eşim üzerinden söylerim hani o istemiyor gibi, politik davranmakta fayda var
Aynı apartmana çıkma konusunu da tatlı bir dille eşinize anlatın, başa baş olmak istediğinizi müdahale edilmeden aile olarak yaşamak istediğiniz anlatın. Kayınvalidenizi kötülemeden orta yollu bir konuşma yapın
O kadar hassaEşimde ailesine çok düşkündür bende. Ama ben her iki ailenin yakınımda oturmasını istemem. Sırf anlattığınız sebepten. Eşinizin kızmasını gerektiren bir şey yok bence. Çok iyi aralar bile bu yakın mesafede bozuluyor. Evliliği riske atmayın.
O kadar hassas bir nokta ki eşimin babası kalkıpta hani biz de ayni binada oturun derse de şimdi yok diyemeyecek bilmiyorum kafam o kadar karışık ki ya sinirlerim bozulduEşimde ailesine çok düşkündür bende. Ama ben her iki ailenin yakınımda oturmasını istemem. Sırf anlattığınız sebepten. Eşinizin kızmasını gerektiren bir şey yok bence. Çok iyi aralar bile bu yakın mesafede bozuluyor. Evliliği riske atmayın.
Oturmak istemediğim zaman bir kere başta tepki gösterecek kadar içiçe olduğumuzda dediğiniz gibi her şeyin iyi olacağını düşünmüyorum ama o daha iyi olacağını düşünecek büyük ihtimalle şaştım kaldımBen açıkçası istemem böyle birşey. Eşim düşkün olsun veya olmasın ayrı bir yaşantısı var dip dibe oturmak hiç mantıklı değil.
Diğer konuda ise doğru olanı yapmış işte ne güzel siz kötü olmayın diye onu öne sürmenizi istemiş..
Oturmak istemediğim zaman bir kere başta tepki gösterecek kadar içiçe olduğumuzda dediğiniz gibi her şeyin iyi olacağını düşünmüyorum ama o daha iyi olacağını düşünecek büyük ihtimalle şaştım kaldım
Öyle yapayım en iyisi ama b u yüzden aramız çok bozulacak gibiSırf tepki vermesin diye sessiz kalmanız da yanlış ama. Siz birlikte bir hayatı paylaşıyorsunuz. O kızmasın diye kendi isteklerinizi görmezden gelmemelisiniz. Sakin bir anda konuşun eğer konu tartışmaya dönerse de sakinleşince konuşalım diyin. Bu konuda tek kişi karar veremez.
Öyle yapayım en iyisi ama b u yüzden aramız çok bozulacak gibi
Beni üzmesinler diye mi yoksa annesi alınmasın annesine cevap vermememi istemememesinden mi çözemedim :)Seni üzmesinler diye kendini öne atan adam,aynı yerde oturmak istememene de sert tepki vermez bence.Güzellikle sırala sebeplerini.Bir yol bulunur elbet.
Şuan çok yakın oturuyoruz balkonlar karşı karşıya .. yeni bina yapılacak kayınbabamlarla aynı binada ev almayı düşünüyor sanırımKendi evin varken kirada oturmakta bana çok saçma geliyor. Hayat şartları ortada. Eşiniz bu nedenle aile apartmanında oturmak isteyebilir.
Bu apartmanda başka kimler var?
Bende kaynanama çok yakın oturuyorum ama hiçbir zaman beni rahatsız etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?