Ayni zamanda geline Ailen niye bu kadar sık geliyoro da dicek ki ayni binada oturuyoruz gelsin temizligimi yapsin, misafirimi agirlamaya yardim etsin, hep bizim evde otursunlar, ekmek almaya bile giderken haber versin, evine kim girdi kim çıktı biliyim, ozel hayat mi o da ne yeni evlinin evinde gelin damat ve damadin maailesi olur hep
iyi anlasan var mi mi bilmiyorum da, kendi ayagina sıktığını bil
Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
kuzenim aynı hatayı istemeyerek yapmış bulundu.kaynanasında bir anahtar eve hop diye daldı.kız babasına filan gittiğinde o yokken evine girildi çıkıldı.yemeğe bize gelinler arayıp sormadan çıkıp eve gelip alıp kumandayı keyif çatmalar.özelleri kalmadı.ayrılık seviyesine geldiler.bi avantajıda yoktu maalesef.Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Der der hergun bugun yemek yapma gelin bizde yiyelim der... oyle cok olur ki k kadar olur yani ☺Herkes mi aynidir ki ne bileyim mesela yardim etmez mi mesela kizim bugun yemek yapma gelin birlikte yiyelim sen yorulma.drmez mi ne bilim bana yardımcı olmaz mı
maşallah galiba ben hepsini yaşiyorum-Akşam yemek yaptım birlikte yiyelim
-Sabah kahvaltıya gelirsiniz birlikte yaparız
-Iki kişi icin yemekmiyapılır gelin burda yiyelim
-Toparlanana kadar bir yiyip içelim
-Bütün gün evde napiyon kızım gek bizde otur
-Misafir geldi gel bi süpürge tutalım
-KArin hiç gelmiyo gündüz adammıyiyom oğlum , birlik olalım istiyorum
-Bayram geliyo belim agriyo temizliğe yardım etsene
-Kurban geldi etlere yardım edi ver
-aksama kadar evde oturuyo ,bir isinnucundan tutsa nolur ile başlayan birbirini doldurma evreleri
- Komşu sohbeti ; aa gelinin yanında yapı verir
- Falanyaca gidelim sende gel
- Koca kişisi; Annemler gelcek kahvaltıya
- Annemlerle birlikte yiyelim onlarda gelsin
- Annemide çağıralım giderken
- - Varsa kız kardeş görümce kişi si ; abi bende gelec3m
- abi benide götürürmüsün
- apartmanda başka çocuklu akraba varsa ; hadingit yengenden iste
- Hadinyengen oynasın sizinle
- yengesi suna bakarmisin benim iki saat isim var ...
Heryere sürü halinde gideceksiniz , telefon ve kapı ziliniz 112 acil servis gibi susmaz , beklenti üst seviyede olur , özel hayat kalmaz . Kahve içmeler pazara gitmeler , ne yazıkki bunlar gerçek, birlikte duran arkadaşlar bana hak verecektir .
Şimdi avantajlarını yazıyorum
1)..
.
.
.
.
... bulamadım
annemin bize geldikleri kaynanami da çagir demesine sinir oluyorum hayır annecim çagiramam dedim. .. gitmiş çagirmiş kaynana saolsun gelemem demişş... benim emrim olmadan gelmez.. valla ben annemede sinir oluyorum bana kaynanalık yapmasina. bende kızıyorum sinirleniyorum bana misin demiyo.. bi kere ders vericem kadina.Merhaba arkadaşım
Aslında aileden aileye degisir ama yakında olunca cat kapi zirt pirt gelebilirler eger calisan bir bayansan evin herzaman derli toplu olmayabilir bazen dinlenmek istersen cat diye gelirler bu da seni belli bir sure sonra yorar...
Sonra nereye gittin seni evden cikarken gordum yada elinde bir poset gorse ne aldin gibi sorular sahsen benim sinir olacagim cinsten sorular...
Yada anneni oturmaya cagirdin bas basa dertlesmek sohbet etmek istiyorsun pat diye gelmesi annenleri rahat rahat agirlayamaman cunku ayni zamanda onlarida davet etmek zorundaymissib hissi... Gelenine gidenine karismasi vb...
Tabi bunlar aileden aileye deegisir eger esinin ailesi bu tipte insanlar degilse sicak samimi ama nerde durmasi gerektigini bilen insanlarsa senden hep bi beklenti icinde degillerse
Avantanlarindan bahsedebiliriz...
Isten gelirsin bazen yemegin olmaz seni davet eder isin kolaylasir bebek olunca kim bakacak derdin olmaz basin sıkışsa yardima kosacak birileri olur kendini yanlız hissetmessin bublar karsilikli tabiki sende oyle olacaksin yakin hissedeceksin yooksa bunlarda olmaz ...
Ama ben olsaydim eger yarim saatlik yurume mesafesinden daha yakin olmak istemezdim kabulde etmezdim gerek yok herseyin güzel gidecegi varken kötü gitmesine... Cunku her ne kadar evlensenizde ikinize hala cocuk gozuyle bakiliyor bu da biyerden sonra sıkıyor uzaklasmak isteyince kacagin delik kalmiyor ;D
çocuk yokken iyidir inş çocuk doğunca ayni olsun:)Aynı binadayım yaklaşık 2 buçuk yıldır evliyim.. 10-15 günde 1 yemeğe gideriz bazen. 15 dk akşam kahvesine gideriz. Kayınvalidem ise özel bir durum olmadığı müddetçe evime gelmez. Hele haber vermeden adım dahi atmaz. En son bana ne zaman geldiğini hatırlamıyorum sanırım ramazanda iftara aldığımdaydı. Güzel bir yemek pişirse arar, canınız yemek istiyor mu x'e söyleyelim işten geçerken kapıya vursun da alsın der. Ay getirim ya da in al olayına dahi girmez. Faturalarımızı onlar ödüyor, kapıcı paramızı falan. Kira zaten yok. Tatile gittiğimizde kedimize bakıyorlar.Ne gelenimi bilir, ne karşılaşırız halbuki alt katımda, 15 gün görmediğim olur yeri gelir. Ben avantajlı bulan kısımdayım. Yarın öbür gün evladım olduğunda daha çok faydasını görürüm. Şimdilik böyle ben memnunum. Biz suyunu çıkarmadık altlı üstlü demek mıç mıç mıç olmak demek değil ki. Vallahi başka bir yerde otursaydım daha sık görüşürdüm çünkü eşim annemlere gidelim diyebilirdi haftasonu.
sakın dese bile gitmeyin yarın birgün elektrik su olarak size geri dönerHerkes mi aynidir ki ne bileyim mesela yardim etmez mi mesela kizim bugun yemek yapma gelin birlikte yiyelim sen yorulma.drmez mi ne bilim bana yardımcı olmaz mı
Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
çocuk yokken iyidir inş çocuk doğunca ayni olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?