Annem erkek kardesimle altli ustlu oturuyor.gunlerce yuzlerini gormedigi oluyor.annem asla kapılarına gitmez,onlar isterlerse uğrarlar..gelin hanım misafiri geldiğinde anneme sende gel demez,bi yere giderken haber vermez..10 yıllık evliler bir gün annemin temizlik talebi olmadı,annemin gelen gideni çok olur asagı inmez..ama annem ikramlarından tabak dolusu gönderirir yesinler diye...2 yeğenim var daha bi kez altlarını değiştirmişliği,mama yedirmişliği yok gelin hanım elletmez,çocuklaeı istediğimiz zaman göremeyiz,sevemeyiz..yapılan yemekten mutlaka ona gönderilir ,keyfi olursa anneme yemeğe gider annem önüne koyar,kaldırır,çayını kahvesini yapar...bazı insanlara ne yaparsan yap yaranamazsın maalesef..sırf çocukları babaanneye bırakmasın diye iş hayatını bıraktı ,çoğu insan kayınvalidem bakmıyor diye dert yanarken
yazdıklarından bunu çıkarmış olmanız çok ilginç.pardon da ben nerede gelin suçlu demişim yazmışım benim verdiğim örnek karışmayan insanlar da var olduğuyla ilgili...sizi rahatsız eden nedir?? Ağzıyla kuş tutsa bile sizin gibi insanlar altında art niyet arıyor demek istediğim buydu sizde örnek oldunuzKonu sahibi bu mesajı okuyun potansiyel geleceğinizi görün.
İşte böylesi çıkar çocuğunuza bakıp bakamayacağınıza karar vermek ister.
Kadın kendi doğurduğu çocuğa bakıyor diye suçlu.
Klasik kaynana beklentilerini karşılamadığınız için sizden kötü gelin hanım(!) olmaz.
Haa bu arada inşallah konu sahibinin kayınvalidesi de annem kadar olabilir ,burda yığınla konu var kendi annem çocuğuma bakmıyor zor durumdayım diye verdiğim örnek onun üzerineydi yoksa annemde 60 yasından sonra 2 coçukla uğrasmaya cok mu hevesli dersiniz, kadının bi sosyal hayatı düzeni yok mu?? Çalışsaydı seve seve bakacaktı niye bu kadar zorunuza gitti anlamadım açıkçasıKonu sahibi bu mesajı okuyun potansiyel geleceğinizi görün.
İşte böylesi çıkar çocuğunuza bakıp bakamayacağınıza karar vermek ister.
Kadın kendi doğurduğu çocuğa bakıyor diye suçlu.
Klasik kaynana beklentilerini karşılamadığınız için sizden kötü gelin hanım(!) olmaz.
+++++-Akşam yemek yaptım birlikte yiyelim
-Sabah kahvaltıya gelirsiniz birlikte yaparız
-Iki kişi icin yemekmiyapılır gelin burda yiyelim
-Toparlanana kadar bir yiyip içelim
-Bütün gün evde napiyon kızım gek bizde otur
-Misafir geldi gel bi süpürge tutalım
-KArin hiç gelmiyo gündüz adammıyiyom oğlum , birlik olalım istiyorum
-Bayram geliyo belim agriyo temizliğe yardım etsene
-Kurban geldi etlere yardım edi ver
-aksama kadar evde oturuyo ,bir isinnucundan tutsa nolur ile başlayan birbirini doldurma evreleri
- Komşu sohbeti ; aa gelinin yanında yapı verir
- Falanyaca gidelim sende gel
- Koca kişisi; Annemler gelcek kahvaltıya
- Annemlerle birlikte yiyelim onlarda gelsin
- Annemide çağıralım giderken
- - Varsa kız kardeş görümce kişi si ; abi bende gelec3m
- abi benide götürürmüsün
- apartmanda başka çocuklu akraba varsa ; hadingit yengenden iste
- Hadinyengen oynasın sizinle
- yengesi suna bakarmisin benim iki saat isim var ...
Heryere sürü halinde gideceksiniz , telefon ve kapı ziliniz 112 acil servis gibi susmaz , beklenti üst seviyede olur , özel hayat kalmaz . Kahve içmeler pazara gitmeler , ne yazıkki bunlar gerçek, birlikte duran arkadaşlar bana hak verecektir .
Şimdi avantajlarını yazıyorum
1)..
.
.
.
.
... bulamadım
Neden olur dedin ki?Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Haa bu arada inşallah konu sahibinin kayınvalidesi de annem kadar olabilir ,burda yığınla konu var kendi annem çocuğuma bakmıyor zor durumdayım diye verdiğim örnek onun üzerineydi yoksa annemde 60 yasından sonra 2 coçukla uğrasmaya cok mu hevesli dersiniz, kadının bi sosyal hayatı düzeni yok mu?? Çalışsaydı seve seve bakacaktı niye bu kadar zorunuza gitti anlamadım açıkçası
yazdıklarından bunu çıkarmış olmanız çok ilginç.pardon da ben nerede gelin suçlu demişim yazmışım benim verdiğim örnek karışmayan insanlar da var olduğuyla ilgili...sizi rahatsız eden nedir?? Ağzıyla kuş tutsa bile sizin gibi insanlar altında art niyet arıyor demek istediğim buydu sizde örnek oldunuz
Hala karışıyor diyorsunuz ben de pes diyorum..sınır koyan ,kapisina gitmeyen,karismayan annem bu arada..karisan kaynana ornekleri yukarida cok var onlari okuyun derim.ayrica ayri eve cikmalarini annem cok istedi yanina almak istemedi ama burda oturmak kendi tercihleri,ben yasananlari yazdim bi babaannenin kendi torununu sevenedigini belirttim kotulemedigimiz icin bu evlilik suruyor cunku baska kaynanalar gibi kardesimi doldurmuyor annem.Zoruma giden bir şey yok.
Bir insanın kendi çocuğuyla ilgili verdiği karara karışma haddini kendinizde bulmanız veya annenizin bulmasını yanlış buluyorum.
Gelin gelmiyor gitmiyor soğuk diyorsunuz işte sınır bilmediğiniz için mesafe koyuyor. Size bir kötülük etmemiş ama kötülemişsiniz.
Aynı apartmanı bırak aynı ülke içinde yaşamak sıkıntı, her kaynana bir değil illa ki ama benimki için öyleEsimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?