Kayınvalide ile aynı apartmanda yaşamanın avantajları ve dezanavantajlari nedir

Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Sen şimdi onu kırmazsan ileride kendin paramparça olacaksın iyi düşün .
Her şeyine karışacak sana nispet yapacak eşinin sevdiği yemekleri yapıp ve daha neler neler :)

Sana kendi kayınvalidemi göndermek istiyorum. Kabul ediyor musun?

Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Bende alt üst oturuyorum 6 aylik evliyim ve hic tavsiye etmem. Nekadar iyi olursa olsun ister istemez bazi seyler insani rahatsiz ediyor ve en iyisi mesafeli olmak.

Çalışıyormusunuz bilmiyorum ama çocuklar için büyük avantaj
İştesiniz çocuklar okuldan alınacak veya okula gidecekler dede halleder, iş çıkışı ve okul çıkışı uymuyorsa çocuklar babaanneye geçerler beklerler ne biliyim yemek yoksa orda yiyip bile geçilir eve
Çalışmıyorsanız işiniz olduğunda bakarlar canınız sıkılsa bir dolaşır kahvesini içer gelirsiniz
Ama kv geçimsizse siz en ufak sıkıntıları büyütüyorsanız uzak durmak en iyisi

Sana kendi kayınvalidemi göndermek istiyorum. Kabul ediyor musun?
Seker gibim kadin dermisim

Aslinda super ornek vermissin. Simdi oylesinin karsisinda sen degil de ilkokul mezunu,omrunde koyunden cikmamis,meslek sahibi olmayan,dolayisiyla cebinde kendi emegiyle kazandigi bes kurusu olmayan bir gelin olsaydi asla bas edemezdi. İnsan kaderini biraz da kendisi yaziyor. Bugun kaynananin karsisinda dimdik durabiliyorsan kendine yaptigin yatirimlar sayesinde

Aynı şehirde yaşarken bile zorlanıyorum. Aynı apartmanı düşünemiyorum bile.

Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Valla bırak kırmayı ayrılacağını da bilsem hayır der oturmam. Ne avantajı ya? Hiç bi iyi yönü yok.

Çoğunuz ileriki zamanların kv adayısız farkındasınız değil mi
Ben kaynanam gibi olmam demeyin
Tanıdığım çoğu kaynananın böyle bir idaası vardı

Çoğunuz ileriki zamanların kv adayısız farkındasınız değil mi
Ben kaynanam gibi olmam demeyin
Tanıdığım çoğu kaynananın böyle bir idaası vardı
Aynı ortamda yaşamanın kaynananın iyiliği ya da kötülüğüyle alakası yok. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Çok iyi anlaşırken iç içe olmaktan her şey bozulabilir. Biz de çok iyi anlaşıyorduk ama müdahaleleri bir yerde evliliğimi bile bozacak noktaya getirdi. Ki ben kendimi geri çektiğim halde oldu. Yaşayan biri olarak yaptım şahsen yorumumu, kendi adıma cevap vermiş olayım.

avantaji olacagini sanmiyorum varsada istisnadir yani
bukadar burun buruna yasanmamali bence

Karşılıklı anlayışınıza bağlı. Kimi işten geleyim kaynanamda yiyip evime gideyim ister. Kimi kv ise gelinim pişirsin yapsın biz yiyelim kendi evini temizlesin benimkini de yapsın ister.
Kişilere bağlı yani.
Ama bence bir vesaitlik mesafede olmalı her iki tarafın ailesi de.

Annem erkek kardesimle altli ustlu oturuyor.gunlerce yuzlerini gormedigi oluyor.annem asla kapılarına gitmez,onlar isterlerse uğrarlar..gelin hanım misafiri geldiğinde anneme sende gel demez,bi yere giderken haber vermez..10 yıllık evliler bir gün annemin temizlik talebi olmadı,annemin gelen gideni çok olur asagı inmez..ama annem ikramlarından tabak dolusu gönderirir yesinler diye...2 yeğenim var daha bi kez altlarını değiştirmişliği,mama yedirmişliği yok gelin hanım elletmez,çocuklaeı istediğimiz zaman göremeyiz,sevemeyiz..yapılan yemekten mutlaka ona gönderilir ,keyfi olursa anneme yemeğe gider annem önüne koyar,kaldırır,çayını kahvesini yapar...bazı insanlara ne yaparsan yap yaranamazsın maalesef..sırf çocukları babaanneye bırakmasın diye iş hayatını bıraktı ,çoğu insan kayınvalidem bakmıyor diye dert yanarken

Yüzbinmilyontrilyonnnnnn likeeee :) iç sesim dile geldi sanki

Bak mesela şuan evimden çıkmadım çünkü iki gündür kayınvalidemle takılıyorum bugun evden çıkmak istemedim problemli hamileliğim var sabah kalktım mesaj akşam arıyor hadi kokoreç yemeğe gidelim aç mısın kavun getreyim ya yalnız kalmak istyorum anne neden anlamıyorsun valla aradığı zaman daralıyorum . Evet iyi niyetli ama insan da biraz kafa dinlemek istiyor ya valla sürekli bir göz tepemde ne olur anne biraz nefes alayım yoksa inan aramıdaki evlilik son bulacak !!!!

Ahh ahh diyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…