- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Sen şimdi onu kırmazsan ileride kendin paramparça olacaksın iyi düşün .Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Sana kendi kayınvalidemi göndermek istiyorum. Kabul ediyor musun?Ben cogu zaman sıkıntıyı kari kocada buluyorum. Adam anasiyla karisini ayri tutmayi bilmiyorsa,kadin kaynanasina saygi duymuyorsa kaynana ne yapsin? Kaynanalar yaranamaz gelinlerine cogunlukla. Cocuk dogurmadan once kaynanasina balkondan supurge firlatan bir kadin taniyorum, dogurdu cocugu gordu gununu. El mecbur kaynanaya mahkum artik. Kac kadin var asgari ucretle niteliksiz eleman olarak calisip da bakici tutan,temizlikci tutan? Sayisi azdir. Canim istedi hizmetcilik yaptirayim,canim istedi kaynanayi istemeyeyim demek de ayip. Oyle bir bolluk yok kimsede kusura bakmasinlar.
Kaynana yemek hazirlar gelin yiyin der,gelin burun kivirir ay kocamla sofraya oturamadim der. Kaynana cagirmasa adi cagirmiyor olur. Evine gelse temizligin ucundan tutsa evimi karistiriyor olur. Evlerinde ne var da karistirilmaktan hoslanmiyorlar cozemedim,benim evimde oyle bir seyim yok sanirim ondan anlayamiyorum. Vardir berbat ornekler mutlaka. Ben 3 yildir meslegimi yapamiyorum sirf bir kaynanam yok diye. Olsa hos tutardim,gonlunu ederdim yardim isterdim karsiliginda. O kabul ederse mis gibi gecinirdik birlikte. Ama olmayinca olmuyor iste. Nimetler saniyorum ki hep kiymet bilmeyenlere veriliyor bu dunyada
Bende alt üst oturuyorum 6 aylik evliyim ve hic tavsiye etmem. Nekadar iyi olursa olsun ister istemez bazi seyler insani rahatsiz ediyor ve en iyisi mesafeli olmak.Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Sana kendi kayınvalidemi göndermek istiyorum. Kabul ediyor musun?
onyargili olmazdım, saygili insanlar ayni katta olsa rahatsız etmez..Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Valla bırak kırmayı ayrılacağını da bilsem hayır der oturmam. Ne avantajı ya? Hiç bi iyi yönü yok.Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Aynı ortamda yaşamanın kaynananın iyiliği ya da kötülüğüyle alakası yok. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Çok iyi anlaşırken iç içe olmaktan her şey bozulabilir. Biz de çok iyi anlaşıyorduk ama müdahaleleri bir yerde evliliğimi bile bozacak noktaya getirdi. Ki ben kendimi geri çektiğim halde oldu. Yaşayan biri olarak yaptım şahsen yorumumu, kendi adıma cevap vermiş olayım.Çoğunuz ileriki zamanların kv adayısız farkındasınız değil mi
Ben kaynanam gibi olmam demeyin
Tanıdığım çoğu kaynananın böyle bir idaası vardı
-Akşam yemek yaptım birlikte yiyelim
-Sabah kahvaltıya gelirsiniz birlikte yaparız
-Iki kişi icin yemekmiyapılır gelin burda yiyelim
-Toparlanana kadar bir yiyip içelim
-Bütün gün evde napiyon kızım gek bizde otur
-Misafir geldi gel bi süpürge tutalım
-KArin hiç gelmiyo gündüz adammıyiyom oğlum , birlik olalım istiyorum
-Bayram geliyo belim agriyo temizliğe yardım etsene
-Kurban geldi etlere yardım edi ver
-aksama kadar evde oturuyo ,bir isinnucundan tutsa nolur ile başlayan birbirini doldurma evreleri
- Komşu sohbeti ; aa gelinin yanında yapı verir
- Falanyaca gidelim sende gel
- Koca kişisi; Annemler gelcek kahvaltıya
- Annemlerle birlikte yiyelim onlarda gelsin
- Annemide çağıralım giderken
- - Varsa kız kardeş görümce kişi si ; abi bende gelec3m
- abi benide götürürmüsün
- apartmanda başka çocuklu akraba varsa ; hadingit yengenden iste
- Hadinyengen oynasın sizinle
- yengesi suna bakarmisin benim iki saat isim var ...
Heryere sürü halinde gideceksiniz , telefon ve kapı ziliniz 112 acil servis gibi susmaz , beklenti üst seviyede olur , özel hayat kalmaz . Kahve içmeler pazara gitmeler , ne yazıkki bunlar gerçek, birlikte duran arkadaşlar bana hak verecektir .
Şimdi avantajlarını yazıyorum
1)..
.
.
.
.
... bulamadım
nişanlın ota b.ka kırılan birisi miIyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Seker gibim kadin dermisim
Aslinda super ornek vermissin. Simdi oylesinin karsisinda sen degil de ilkokul mezunu,omrunde koyunden cikmamis,meslek sahibi olmayan,dolayisiyla cebinde kendi emegiyle kazandigi bes kurusu olmayan bir gelin olsaydi asla bas edemezdi. İnsan kaderini biraz da kendisi yaziyor. Bugun kaynananin karsisinda dimdik durabiliyorsan kendine yaptigin yatirimlar sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?