- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
1 senede geri bosanmak istiyosan tabiki birlikte otur.Öncelikle iyi akşamlar sevgili KK üyeleri.. 1 yıllık ilişkim var ve 3 gün önce sözüm istemem oldu. Anne tarafından akrabam olduğu için tanıyordum öncedende zaten. İlişkime gelecek olursak tek kelimeyle ruh eşim diye tanımlayabilirim çok şükür ki dengimi her anlamda bulduğuma inanıyorum.. tek sorunumuz maddiyat benim ailemin durumu gayet iyi fakat sözlümün durumu iyi değil babası küçük yaşta vefat ediyor vs vs annesi çalışıyor kendisi devlet memuru.. bunu anlatmamdaki neden ise bilin ki ona göre bana yol gösterin diye arkadaşlarım. Soruma gelecek olursam biz ev sahibi olmayı düşünüyoruz. Evlendiğimizde zorluk çekeceğiz bir kaç yıl çünkü yaşadığımız yerde kiralar yıllık alınıyor genelde yani 12 bin vs şeklinde.. bana diyorki sözlüm istersen bir kaç yıl annemle oturalım oda çalışıyor bende çalışıyorum en azından bir eve gireriz güvenilir bir yerden temelden onun parasını aydan aya öderiz diyorlar evde kendilerinin yani mülk. Aslında aklıma yattı ama buradaki üyelerin çoğu kayınvalideden dertli olduğu içinde korkmadım değil açıkcası. Kayınvalidem dünya iyisi öncedende tanışmışlığımızın etkisi olabilir anneler kuzen çünkü. Sorun çıkarmı sanmıyorum ama yinede emin olmamak gerekir. Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz arkadaşlar lütfen akıl verin...
Oy canım benimm allahım yardımcın olsun inşallah bir an evvel ayrılırsın neden çıkamıyorsunuz başka eve 7 yıl beklemişsiniz aynı evde kalmışsınız o kadarArkadasım yedi yıldır kayınvalide ile oturuyorum ve dıyorumki asla böyle bir işe kalkışma Rabbim bi göz oda versin senin olsun sadece senin anahtarın olsun he diyeceksin ki çokmu kötüler dövuyomu sövuyomu hiçbiri yok ama ben bilirim çektiğimi laf sokmaları bin dayaga bedel diyecegım o ki ıkı aile bi evde olmaz ev üstune ev kurulmaz bak hala ayrılamıyorum yıllardır dua ediyorum kimseye tavsıye etmıyorum ben yaptım siz asla sakın arkadasım yedi yılım gençliğim gıttı sinir hastası oldum
Adana tatlım genelde kiralarımız yıllık oluyor yalnızca öğrencilere kolaylık sağlıyorlar aylık olarak. Ha aylık olarak yokmu var elbette ama gel gelelim semt olarak en kötü yerleriyiyken kötü olma da neresi orası ki kiralar yıllık alınıyor
Kayınvalidem dünya iyisi
Baştan birlikte oturunca erkekler maddi anlamda rahata alışıyorlar sonrasında ayrı ev sorumluluğunu almak istemiyorlar,kayınvalidelere de oğullarından ayrılmak zor geliyor sanki terkediliyormuş gibi oluyorlar,o yüzden hiç baştan birlikte oturmaya yanaşma.erkekler için sevdiği kadınla evlenmek yeterli belki ama biz kadınlar kendi evimiz eşyamız tabak çanağımız olsun düzenimiz olsun da istiyoruz ,kayınvalidenin evinde misafir gibi olucaksın.misafir bile ağırlayamacaksın .Değil mi kızlar bende öyle düşünüyorum ama sözlüme net bişey diyemedim bakalım ya bilemiyorum dedim kem küm ettim ama ailemde bu duruma tamam diyeceğini sanmıyorum madem durumu yoktu ne diye söz nişan olayına girdi diyecekler onuda biliyorum gerildim gece gece ayol
Borç harç Can'ım bıtmedi ki özel işte çalıştık ikimizde güvenemedik kiraya şimdide ben işten ayrıldım tam bu sene çıkcam dıyorum olmuyor gırınce çıkılmıyor 6 yaşında kızım var okula da başladı bir odası bile yok kendi odama baza kurdum Kars'ımda yatıyor herşeyden mahrum yasadık yıllardır ne özel hayat ne sosyal hayat anneme gıtsem laf oldu çarşıya insem geziyo oldu işsiz kaldım rahatına düşkün oldu bi türlü memnun edemedim yıllardır kendi kızlarını över heryerde kendini över milletin gelinini över da ne anlatayım ki nişanlıyken yağ bal evlenince kötü oldukOy canım benimm allahım yardımcın olsun inşallah bir an evvel ayrılırsın neden çıkamıyorsunuz başka eve 7 yıl beklemişsiniz aynı evde kalmışsınız o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?