Kayınvalide ile aynı ev bakarmısınız ?

Mesafe olsun agzinizin tadi yerinde olsun.
Sakin sakin...

Dusun ben altli ustlu otururken bile cat kapi geliyordu evde surekli tedbirli giyinmis sekilde oturuyordum mecburen.
Simdi farkli sehirdeyiz ve yazin evin icinde giyinik oturmak kadar kotu birsey yok. Ohh iatedigim gibi rahatim. Cat kapi gelen yok. Cok rahat giyiniyorum evde. Basildim korkusu yok ki bide ayni evde hiç dusunemiyorum. En sicka anlarda kaynanam.ve kaynim gelmisti. Sicaktna agladim ben kac kere. Basini ort uzun kolku giy etek giy vs.
Kis olsa hic sıkıntı değildi ama yazin oldum oldum dirildkm. Resmen sicaktan agladikca esimden nefret ettim.

Kimin ne oldugu belli olmaz canim sen temkinli ol yine de cok guvenme bn teyzemi dunya iyisi bilir tanirdim bak öp öz teyzem geline yapmadigi kalmamis duyunca şok oldum sende öle olma Allah korusun

Ben de tavsiye etmem.
Anlaşmasını, huyunu suyunu geçtim.
Evde giyimine dikkat etmen gerekir.
Eşinle ilişkine; muhabbetine dikkat etmen gerekir.
Evin sadece bir odası özeliniz olur ki kayınvalidenin huyuna göre orası da özel olmaktan çıkabilir.
Evin durumu nedir, bilmiyorum ama tek banyo tuvalet varsa, odanızda banyo tuvalet yoksa büyük sorun.
İnsan ilişkisini bile içinden geldiği gibi yaşayamaz sanırım, ses olur, kayınvalide anlar falan diye.

Öte yandan kayınvalide istediği kadar iyi olsun kayınvalidedir. Kızım gibi severim vs. deseler de mesela ufacık bir tartışma bile yanlış anlaşılır, kalp kırar, unutulmaz, büyür falan... Kendi annenizle de tartışırsınız ama annenizdir, kötü niyetiniz olmadığını bilir, huyunuzu; karakterinizi bilir, hemen affeder, sonra unutur gider. Kayınvalide aynı evin içine tehlikelidir. İyiyken kötü olmaya gerek yok.

Konuyu basligi cevapladikdan sonra okucam... ASLA BÖYLE Bi HATA YAPMA iYi 'YKEN KÖTÜ OLMA

Tanımasanız daha iyi olabilirdi asıl akraba akbaba olur evlenince. Bilemedim çok riskli. Babanızın durumu iyiymiş o yardım edemezmi durumu bi konuşun ev sizin üzerinize olur hem evlenmeden evvel peşinat verip kredi çeker ödersiniz. Kv evinde kalsın ev ev üstünde olmaz. Konu iyi ya da kötü olması değil hep söylerim mevzu bi evin bi hanımı olur. İyi de olsa kötüde olsa yeri geliyor annemizle anlaşamıyoruz kv ile en ufak şey büyür. Yani kvnizi sevmeye devam etmek istiyırsanız ayrı oturun derim

Güzel bir söz var bu siteden öğrendiğim; Ev üstüne ev kurulmaz.

iyyy asla...bogazda yalida yasasa bile istemem o derece...kirayi tercih ederim,ev alma suresi uzarsa uzasin umrumda olmaz ucunda birlikte yasamak varsa kaynanayla

Sakin öyle bir hata yapma kaynana olunca hemen degisiyorlar malesef her hareketi batmaya basliyo zamanla benim kini Allah kapidan bacadan uzak tutsun haftada 1 gormeye bile tahammul edemiyorum bi kasik suda bogarim o derece sozluyken sevgiliyken nisanliyken bende senin gibi dusunuyodum ama hicte oyle olmuyor inan ki

Ben aynı eve gecmezdim canım. İster istemez sorun olur. Yeni evli olacaksın esinle istedigin gibi rahat olamazsın.

Bide şöyle bir durum var. Sen onların kurulu düzenine gideceksin. . Kendini hep fazlalık gibi göreceksin.
Benim babaannem annemin halasıydı. İyi bir insandı ama aynı evin içinde olmadı. Durup dururken kötü oldular. Halbuki benden uzak olsaydı keşke ben onu seviyordum der..

Kayınvaliden dünyanın en iyi insanı olsada aynı evde yaşama.
Ben iki kadının aynı evi paylaşabilir olduğunu düşünmüyorum,mutlaka çakışırlar.
Ayrıca daha yeni evli olacakken aynı evde yaşarsan hiç bir heyecanı tam yaşayamazsın,rahat edemezsin.

Eniştem de ablama demişti aynı lafı. 3 senede psikolojik hasta oldu ablam. En son resti cekti kocasına önümüzde ki yaz ayrılıcaz bu evden dedi. Yoksa boşayacağım seni dedi. Ki ablam herşeyi alttan alan bi kız. Ezdikçe ezdiler. Artık dayanamıyor.

Değil aynı eve çıkmak yılda 20 günlüğüne geldiğinde bile pisikopata bağlıyor benim kaynana.

Aklını başına al. O 3-5 sene ömür boyu oluyor. Sonra anamı yanlız mı bırakayım gibi vicdan yaptırır kocacın.

Hayatının hatasını yapma!!!!

Ne yapın edin bir yıllik kira biriktirip kendi evinizi,düzeninizi kurun.
Kayınvalideniz çok çok iyi olabilir,melek gibide olabilir,ama ya tam tersi olursa aynı eve girince bunu anlarsanız çok sıkıntı çekersiniz. O melek gibi dediğiniz kayınvalideyle aranız bozulur,eşinizlede doğal olarak. Böyle bir riske girmeyin. Birde genelde aynı evde oturmayı kabul edenler başta sizinle aynı sebeplerden kabul ediyorlar,sonra eşleri yan çiziyor annemi bırakamam diye yada rahatız işte burada diyip taşınma konusunu dibine kadar erteliyorlar,olan size olur arada.
Ayrıca dünya iyiside olsa insan insana belli bir yerden sonra batmaya başlıyor,yeri geliyor kendi annemizle bile anlaşamıyoruz,kaldı ki kayınvalide.
Şahsen kayınvalidemi severim,asla sorun yaşamadık 6 senelik evliyim ama aynı evde olmaz. Ne o rahat eder ne ben rahat ederim.

niye cıkmıyorsun? konu sahıbı asla aynı eve taşınma. rahat edemezsın istedıgını giyemezsın. arkdaşların aılen bile doğru düzgün gelmez. baş başa eşinle birşey yapamazsın. yeni evli olcan malum bu işin cinselıgıde var. yan odada kvde yatarken bu insanalr nasıl ilişkiye gırıyır ve banyo yapıyor orasını zaten hıc aklım almıyor. hic bir özelın olmaz. sonra cocuk olcak bılmem ne o para zaten hıc bırzaman toplanmıyor. asla yapma

Bence evlenin ama ev tutmaya gucunuz yoksa herkes kendi evinde hayatına devam etsin. Boylece hic ekstra bir harcamaniz olmaz. O daha mantikli yani.

Reactions: anu
HAYIR
Evliliğinin en güzel yıllarını mahvetmek mi istiyorsun

Evet annesi de yalnız. Şimdi hazır kadının eli ayağı tutuyorken tek başına yaşamaya alisabilmesi de lazım. Kendi başına ayakları üstünde durmayı öğrenmesi lazim. Zaten çalışıyormuş. Sen oraya gidince evde 3 kişi çalışıyor olacak. Tek ihtiyaç kira değildir. Eliniz bolluk görecek. 1 yıl biriktirdiniz peşinat diyelim ev alsaniz bile ayrılmak istemeyebilirler. Çünkü iki ayrı ev demek iki ayrı masraf demek. Eski bolluk gunlerinizi birakmak istemeyecekler. Sadece ev taksidine girmek ile de iş bitmez. Eşya almak sıfırdan bir ev dizmek de kolay değil. Bu ek masraflara katlanmak yerine tamam ev alın kiraya verirsiniz ama biraz daha sıkalim dişimizi zaten boyle mutluyuz borçlarını bitsin vs vs diye yıllarca oyalanabilirsin. Gerekirse ailemden destek al madem maddi durumumuz iyi ev almak istiyorsunuz peşinat size saglayabilirler

Şimdi evinizin küçük prensesisiniz. O da evinin prensi. Evlenip giderseniz o prens olarak kalacak sizin konumunuz ne olacak??

annemin kv.si teyzesi herkese de dünya iyisidir
ama annem dahil her gelini yaka silkeler

öyle tanıyorum zaten dünya iyisi demeyin
aynı eve girince değişiyorlar
geç ev sahibi olun ama ayrı oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…