- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
Öncelikle iyi akşamlar sevgili KK üyeleri.. 1 yıllık ilişkim var ve 3 gün önce sözüm istemem oldu. Anne tarafından akrabam olduğu için tanıyordum öncedende zaten. İlişkime gelecek olursak tek kelimeyle ruh eşim diye tanımlayabilirim çok şükür ki dengimi her anlamda bulduğuma inanıyorum.. tek sorunumuz maddiyat benim ailemin durumu gayet iyi fakat sözlümün durumu iyi değil babası küçük yaşta vefat ediyor vs vs annesi çalışıyor kendisi devlet memuru.. bunu anlatmamdaki neden ise bilin ki ona göre bana yol gösterin diye arkadaşlarım. Soruma gelecek olursam biz ev sahibi olmayı düşünüyoruz. Evlendiğimizde zorluk çekeceğiz bir kaç yıl çünkü yaşadığımız yerde kiralar yıllık alınıyor genelde yani 12 bin vs şeklinde.. bana diyorki sözlüm istersen bir kaç yıl annemle oturalım oda çalışıyor bende çalışıyorum en azından bir eve gireriz güvenilir bir yerden temelden onun parasını aydan aya öderiz diyorlar evde kendilerinin yani mülk. Aslında aklıma yattı ama buradaki üyelerin çoğu kayınvalideden dertli olduğu içinde korkmadım değil açıkcası. Kayınvalidem dünya iyisi öncedende tanışmışlığımızın etkisi olabilir anneler kuzen çünkü. Sorun çıkarmı sanmıyorum ama yinede emin olmamak gerekir. Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz arkadaşlar lütfen akıl verin...
Ne yapın edin bir yıllik kira biriktirip kendi evinizi,düzeninizi kurun.Değil mi kızlar bende öyle düşünüyorum ama sözlüme net bişey diyemedim bakalım ya bilemiyorum dedim kem küm ettim ama ailemde bu duruma tamam diyeceğini sanmıyorum madem durumu yoktu ne diye söz nişan olayına girdi diyecekler onuda biliyorum gerildim gece gece ayol
niye cıkmıyorsun? konu sahıbı asla aynı eve taşınma. rahat edemezsın istedıgını giyemezsın. arkdaşların aılen bile doğru düzgün gelmez. baş başa eşinle birşey yapamazsın. yeni evli olcan malum bu işin cinselıgıde var. yan odada kvde yatarken bu insanalr nasıl ilişkiye gırıyır ve banyo yapıyor orasını zaten hıc aklım almıyor. hic bir özelın olmaz. sonra cocuk olcak bılmem ne o para zaten hıc bırzaman toplanmıyor. asla yapmaArkadasım yedi yıldır kayınvalide ile oturuyorum ve dıyorumki asla böyle bir işe kalkışma Rabbim bi göz oda versin senin olsun sadece senin anahtarın olsun he diyeceksin ki çokmu kötüler dövuyomu sövuyomu hiçbiri yok ama ben bilirim çektiğimi laf sokmaları bin dayaga bedel diyecegım o ki ıkı aile bi evde olmaz ev üstune ev kurulmaz bak hala ayrılamıyorum yıllardır dua ediyorum kimseye tavsıye etmıyorum ben yaptım siz asla sakın arkadasım yedi yılım gençliğim gıttı sinir hastası oldum
Ne yapın edin bir yıllik kira biriktirip kendi evinizi,düzeninizi kurun.
Kayınvalideniz çok çok iyi olabilir,melek gibide olabilir,ama ya tam tersi olursa aynı eve girince bunu anlarsanız çok sıkıntı çekersiniz. O melek gibi dediğiniz kayınvalideyle aranız bozulur,eşinizlede doğal olarak. Böyle bir riske girmeyin. Birde genelde aynı evde oturmayı kabul edenler başta sizinle aynı sebeplerden kabul ediyorlar,sonra eşleri yan çiziyor annemi bırakamam diye yada rahatız işte burada diyip taşınma konusunu dibine kadar erteliyorlar,olan size olur arada.
Ayrıca dünya iyiside olsa insan insana belli bir yerden sonra batmaya başlıyor,yeri geliyor kendi annemizle bile anlaşamıyoruz,kaldı ki kayınvalide.
Şahsen kayınvalidemi severim,asla sorun yaşamadık 6 senelik evliyim ama aynı evde olmaz. Ne o rahat eder ne ben rahat ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?