- Konu Sahibi rengarenkdunyam
hayır evli..Abisi bekar mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır evli..Abisi bekar mi
Babası yaklaşık 1 sene önce öldü, uzun bir hastalık süreci atlattı, şu an aile konusunda daha hassass biriPeki aynı ev için sebep ne ?
oylesini dw gordum o da 10 ay mi ne dayandiydi..cok zor benceYine kendi evimi düzmek istiyorum, bir odada değil bir evde yaşamak istiyorum, kvdemin bir odası olsun evimde ama kendi evide olsun, isterse hep bizde kalsın ama sevdiğimle benim kurduğum evde olsun bu diye düşünüyorum
o hassas diye senin psikolijin mi bozulsun? kendini feda ediceksin baska acijlamasi yokBabası yaklaşık 1 sene önce öldü, uzun bir hastalık süreci atlattı, şu an aile konusunda daha hassass biri
Bişeyleri erteleme lüksümüz yok bence... Ayrıca ayrı kalmaya uygun durum, ebeveynlerin ölmesiçevremde bile görmedim böyle bir durum. bence çok üzücü bir şey bu. keşke evliliği biraz ertelese idiniz. ayrı kalmaya uygun olana kadar
Merhaba, çalışan bir bayan olacağım zaten, yorulunca odama çekilebilirim diye düşünüyorum, hamile kaldığımda bana bakabilecek bir annem yok, ya bende akraba diye birşey yok, o yüzden özellikle hamilelik konusunda onun varlığı daha iyi gelecek bana... Böyle düşünüyorum açıkçası
Babamı bırakmıyorumasla
böylede bir niyetim yok... Ayrı bir evde kv ile beraber yaşayabilirim yazdım ama şartım o evde babamada bir oda olacak yada aynı mahallede oturuyoruz zaten.
Allah gecinden versin. Eşin seni ezen dinlemeyen biriyse sorun olur. ama sana saygılı ve fazla değer veren ince düşünen bir adam ise işiniz daha kolay olur canım.Bişeyleri erteleme lüksümüz yok bence... Ayrıca ayrı kalmaya uygun durum, ebeveynlerin ölmesiki byyle birşeyde asla dilemem
Ya bakın açık açık yazmadım ben burada sadece genel olarak bir soru sormak istedim.. Babam aynı evde yaşamak isteyen birisi değil, ama diyorum ki o annem diyorsa benimde şu dünyada bir babam var :)incitmek için yada itham etek için yazmadım..ince farka dikkat çekmek için yazdım..
siz fazla iyimsersiniz teklif edin bakalım aynı evde babanıza oda kabul görecek mi? en başta o aynı evde yaşamayı göze aldığınız kv kabul etmeyecek..
kv de aynı mahalleye taşınsın o zaman..şartlar eşit olsun..
Babası yaklaşık 1 sene önce öldü, uzun bir hastalık süreci atlattı, şu an aile konusunda daha hassass biri
degil mi yaa. bana kv yılda bir ya da iki kez geldiğinde bile bir zarari olmamasina ragmen eşim bile diyor annem gitse de bir rahat etsek diye. insan kv ile yaşamayı hayal edemiyor bile ama konu sahibi arkadaşımız mecbur oldugunu soyledigi için cok da üzmek istemedim olumsuz örnek verip.İyi düşünün lütfen.. bu çok hassas bir konu..
ilk evliliğimden örnek vereceğim her ne kadar istemesem de , tecrübem olduğu için en azından düşünmenize yardımcı olur , eski kayınvalidem dünya iyisi bir kadındı asla ama asla bir sorun yaşamadım sabahları beni prenses kızım diyerek sarılıp öpen kaldıran bir kadından bahsediyorum gelenime gidenime karışmayan , istediğim saatte yatabildiğim istediğim saatte uyanabildiğim hatta sen yorulma bebeğim beraber yaparız diyen bir kadından..
İnan bana öyle zordu ki bunlara rağmen anlattıklarımı belki kendi annem yapmadı ama yok arkadaşım olmuyor.. Kocana cilve yapamıyorsun , örnek veriyorum bornozunla bir kahve içemiyorsun , belki sen uzanıp tv izleyeceksin ama kayınvalidenin misafiri geliyor ya da bir yere gidilmesi gerekiyor..
Dışardaki herkes sizi bir görüyor eşin ve seni bir aile olarak görmüyor , davetiye verilecek o eve gelen davetiye kocanın adına olmuyor size özel değil sen o evdesin nasıl olsa her gelene gitmek her davete icabet etmek zorundasın.. bunlar ince detaylar ama önemliler..
Temizliği senin istediğin gibi olmayabilir , o farklı düzen ister sen başka çünkü çok klasik ama doğru olan şudur ; " zevkler ve renkler tartışılmaz "
Rica ediyorum yapmayın kendinize eziyet etmeyin..
Ya bakın açık açık yazmadım ben burada sadece genel olarak bir soru sormak istedim.. Babam aynı evde yaşamak isteyen birisi değil, ama diyorum ki o annem diyorsa benimde şu dünyada bir babam var :)
O ince farkın farkındayım zaten :) Ben henüz bunları kabbul etmiş değilim, o bana kendisini anlattı ben daha ona anlatmadım birşey, dediğiniz gibi kv kabul etmeyebilir ki benim babam hiç kabul etmez ama beni isteyen adam, aile babamıda kabul edecek ya da biz hiç olmayacağız yani biz olmayacağız, arkadaşça devam edeceğizher ne kadar bunu yazmak kolay olsada düşüncesi ible kötü açıkçası
![]()