Kayınvalide ile aynı evde yaşamak..

Seninkatkin yok oglumun tek maaşı .kısmından sonra izin alayım kısmı kafamı karıştırdı calisiyor musunuz calismiyor musunuz
Çalışıyorum, ben çocugumun giderlerini karşılıyorum ve kendime harcıyorum. Eşimde bende hatrı sayılır düzeyde maaş alıyoruz. 5 senelik evliyiz ufak tefek şeyler dışında ev ile ilgili harcama yapmışlığım yok. Bebeğimiz oldugundan beri onun masraflarını ben alıyorum. kayınvalidemde sen tek yiyorsun oğlum harcıyor hep diyor da Tabi eşimin böyle bir beklentisi zaten yok. O çalışmayablrsn diyor zaten ben çocugumun eğitimi için çalışıyorum onun ile ilgili başka düşüncelerim olduğu için.

Hmmm önerinizi ciddiye alacağım, teşekkürler.
Zaten ben konu sahibine cevap verdim bitirdim. Benim hakkımda yapılan eleştri olursa bana otomatik olarak cevap hakkı doğar, teşekkürler.

İşten çıkmana en başta kaynana karşı çıkar ki, şimdi hiç yoktan senin ve çocuğun yükü yok oğğluşunun üstünde. Hiç çırpınmayın o halinden memnun, daha iyisi olamazdı. Olsaydı tekliflerinizi kabul ederdi.

+545645

Ben miyim acaba demedim değil Neyse ki değilmişim

siz daha once gormediginiz icin anlamiyorsunuz. bazi erkekler para harcamamak icin esleriyle dogru durust konusmadan annesine baktiriyor, gelin istemediginde de nankor oluyor. ya da kayinvalide teklif edilmedigi halde bakmak istiyor, hem torunu hem de oglunu daha iyi yonetebiliyor. bence ideal olan kim bakarsa baksin maddi bir karsilik almasi anne bile olsa. yoksa hepsi sikayet ediyorlar.

cunku bakmak istemiyor. klasik turk kadini, ev isi yapar, mutsuz olur, soyleyemez, alistigi icin de birakamaz cunku kendini oyle degerli zannediyor, gezince eglenince kendini suclu hissediyor.

o kadar yardim eden kisiye tabi ki haftasonu git denilmez. ben olsam tamamen esime birakirdim, o nazini ceksin. boyle seyleri de duymayacaksin. trip atmadan karsdidaki insan huysuzluk yapinca gormezlikten geleceksin, esin ilgilensin.

ayrica malesef KV gelinin aile hayatini gorunce kiskanclik da oluyor. ozellikle eslerin aralari iyiyse, elin kizina bakiyor, esi ona deger veriyor, kadin calisiyor, parasini kazaniyor, evi guzel, malesef icinde kiskanclik damari olan KV gelinin evliligi ile kendi evliligi ile kiyasliyor (bazi anneler de yapiyor bunu). bir de ustune gelinin cocuguna bakinca iyice ofke biriyor. agzinla kus tutsan yaranamiyorsun ona. bunun icin en uygun cozum bakici bulup, anne ya da KV nin basinda durmasi. bakici kadini yonetince de azicik rahatlik geliyor bu annelere, yonetme ihtiyaclarini karsiliyorlar. tabi bakici kadinin biraz uysal, biraz yasi kucuk, is yapmayi seven birisi olmasi lazim. KV de hem cocuga goz kulak olacak, hem de cani sikilinca gezmeye gidebilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…