- 23 Kasım 2015
- 16
- 19
- 88
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden de adamı haklı görüyorsunuz. Size yaptığı manipülasyon başarılı olmuş ki kendinizi suçluyorsunuz. Kendine başka hizmetçi bulsunHemde neler tek suçlu benim ona göre. Hayırlısı bakalım biliyorum kararım çok yerinde ve doğru. Umarım zaman herkese iyi gelir.
Haklısın vallahi Allahtan sadece içimde yaşıyorum bunları hiçbir zaman son sözümün devamını getirmedim. Yoksa şuan gerçekten berbat olurdu herşeyO yüzden de adamı haklı görüyorsunuz. Size yaptığı manipülasyon başarılı olmuş ki kendinizi suçluyorsunuz. Kendine başka hizmetçi bulsun
Hİzmetçilikten ziyade, özel hayat kalmıyor, çocuklar zor oluyor. Biz mecburiyetten 1 ay beraber kalmıştıkta..O yüzden de adamı haklı görüyorsunuz. Size yaptığı manipülasyon başarılı olmuş ki kendinizi suçluyorsunuz. Kendine başka hizmetçi bulsun
Ayrilmişsiniz adamin tavri anamla yaşamayi kabul etmiyorsan hayatimda olmazsin tavri.Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Ayrilmişsiniz adamin tavri anamla yaşamayi kabul etmiyorsan hayatimda olmazsin tavri.
Bahsettiginiz evlilikte kirginlik öfke ve degersizlik biriktirirsiniz, sevgi her şeye yeten bir şey degil, deger görmedigi yerde kalici da degil.
Dogru karar vermişsiniz
Yanliş mi yaptim diye düşunmeye bile degmez.
Adamın derdi belli anama baksın.gencecik kadın durabilir tek başına. Bir de anşayışsıSa var ya offfHİzmetçilikten ziyade, özel hayat kalmıyor, çocuklar zor oluyor. Biz mecburiyetten 1 ay beraber kalmıştıkta..aman yarabbim neydi o günler.. Çok sevdiğim halde onları birde düşün
![]()
Aman Allah’im sen koru tuh tuh dememis saySelam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Ayrılın ana kuzularından yüzünüz asla gülmez.Düşündüğünüz kişi zaten adil davranamayan biri orta yolu bulamaz.Sizin kararınıza saygı duymamış annemsiz olmaz demiş kesmiş atmış bunun sorgulaması olmaz.Sizi gerçekten seven kaybetmek istemeyen biri olsa orta yolu bulurdu zaten.Hemde neler tek suçlu benim ona göre. Hayırlısı bakalım biliyorum kararım çok yerinde ve doğru. Umarım zaman herkese iyi gelir.
İyi ki kabul etmemişsiniz. Çok zor. Bunun anne babasının iyi veya kötü olmasıyla da bir alakası yok maalesef özel hayatınız olmayacak aksine hizmet edeceksiniz sürekli. Benim kuzenim aynı ev değil ama aynı binada kalacağını söyledi ben de ayrı kalın sorun yaşarsınız dedim o da yok işte çok iyi insanlar sen onları hiç tanımıyorsun gerçekten karışmazlar ırt zırt sanki kötü dedim ama gelip gidenine dahi karışacaklar yani gözleri hep kapılarında olacak ki dediğim gibi oldu hatta fazlası oldu. Yok şu kız gelmesin temiz biri değil o yok kahvaltıya, akşam yemeğine gel. Her dakika arıyor yanına çağırıyor ayrı daire de bile huzuru yoktu. Ama bana karşı bir şey diyemiyordu tabiSelam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Genç ve bekar bir kadın, üstelik müstakbel damat adayı tek evlat.O kadar bile yok
Sizin yazınızı okumadan sizin yaşadığınızın aynısı kuzenimin evinde yaşadığım olayı anlattım.Nasrettin Hoca bir gün eşekten düşmüş. Hocanın başına insanlar toplanmış.
Hocaya demişler ki:
-Hocam bir doktor çağıralım mı?
Hoca ise: “Yok yok, benim halimden doktor anlamaz, anlasa anlasa eşekten düşen anlar. Siz bana eşekten düşen birisini getirin, eşekten düşenin halinden ancak eşekten düşen anlar” demiş.
Eskiden kaynanadan dert yananlari gorunce, ayni evde yasamak istemeyenleri gorunce ne vicdansiz bu insanlar derdim kendi kendime. Fakat basima gelince anladim.
Gercekten de “ev ev ustune olmuyor.”
Kaynanam kisin bizde kaliyor. 5-6 ay. Yani yilin yarisi. Bulundugumuz yerin ilcesinde yasiyor normalde. Evi soguk oldugu icin bizde kaliyor. Hicbir olumsuzluk yasanmasina gerek yok. (Kaldi ki malesef arada sozlu olaylar yasandi) Evde biri varken ne ozel hayat oluyor ne de rahatlik. Hic rahat degilim. Kendime ait duzenim falan da yok. Gercekten imkani olan kv` sine gerekirse kendi evine yakin bir yerde ev tutsun. Yine hizmetini yap kv` nin evine gidip. Hatta gelsin gitsin arada. Fakat gercekten de ayni evde OLMUYOR.. Yatiya kalmasi bence cok buyuk bir sorun.
Bunlari dusun. Ona gore kararini ver.
İyi ki kabul etmemişsiniz. Çok zor. Bunun anne babasının iyi veya kötü olmasıyla da bir alakası yok maalesef özel hayatınız olmayacak aksine hizmet edeceksiniz sürekli. Benim kuzenim aynı ev değil ama aynı binada kalacağını söyledi ben de ayrı kalın sorun yaşarsınız dedim o da yok işte çok iyi insanlar sen onları hiç tanımıyorsun gerçekten karışmazlar ırt zırt sanki kötü dedim ama gelip gidenine dahi karışacaklar yani gözleri hep kapılarında olacak ki dediğim gibi oldu hatta fazlası oldu. Yok şu kız gelmesin temiz biri değil o yok kahvaltıya, akşam yemeğine gel. Her dakika arıyor yanına çağırıyor ayrı daire de bile huzuru yoktu. Ama bana karşı bir şey diyemiyordu tabiEn sonunda ben uzun bi süre gitmemiştim böyle stresli kaoslu ortamları sevmiyorum ben bile bi gün kalmayla orada katlanamadım ki içinde yaşayan için çok zor. En son duydum ki bizim kız penceleri indirmiş hepsini kırmış kavga edip gitmiş oradan
Melek gibi olsalar da aynı evde yaşamak için çok büyük fedakarlık etmek lazım aşk bile burada bitiyor emin ol :)
Nasrettin Hoca bir gün eşekten düşmüş. Hocanın başına insanlar toplanmış.
Hocaya demişler ki:
Hoca ise: “Yok yok, benim halimden doktor anlamaz, anlasa anlasa eşekten düşen anlar. Siz bana eşekten düşen birisini getirin, eşekten düşenin halinden ancak eşekten düşen anlar” demiş.
Eskiden kaynanadan dert yananlari gorunce, ayni evde yasamak istemeyenleri gorunce ne vicdansiz bu insanlar derdim kendi kendime. Fakat basima gelince anladim.
Kaynanam kisin bizde kaliyor. 5-6 ay. Yani yilin yarisi. Bulundugumuz yerin ilcesinde yasiyor normalde. Evi soguk oldugu icin bizde kaliyor. Hicbir olumsuzluk yasanmasina gerek yok. (Kaldi ki malesef arada sozlu olaylar yasandi) Evde biri varken ne ozel hayat oluyor ne de rahatlik. Hic rahat degilim. Kendime ait duzenim falan da yok. Gercekten imkani olan kv` sine gerekirse kendi evine yakin bir yerde ev tutsun. Yine hizmetini yap kv` nin evine gidip. Hatta gelsin gitsin arada. Fakat gercekten de ayni evde OLMUYOR.. Yatiya kalmasi bence cok buyuk bir sorun.
Bunlari dusun. Ona
Kayınvalidenin evinde kalorifer, soba bişey yok mu 6 ay cok uzunNasrettin Hoca bir gün eşekten düşmüş. Hocanın başına insanlar toplanmış.
Hocaya demişler ki:
Bunlari dusun. Ona gore kararini ver.
Malesef oyle. Ozel hayat denen bir sey yok. Insan bazen katlanamiyor. Gecenlerde esim diyor ki ben eski guler yuzlu esimi ozledim nereye gitti o diye. O kadar mutsuzum ki yuzum istemsiz hep asik. Katlanmak gercekten cok zor oluyor.Sizin yazınızı okumadan sizin yaşadığınızın aynısı kuzenimin evinde yaşadığım olayı anlattım.![]()
Olmazdı konu acardın her gun ev ev yzerıne olmuyormuş dıye .Sevgı bı yere kadar emın ol .Sevgıyede doyuluyor.O doyum noktasında ınsanoglu agzını acıyor .Ne ıyı etmısın .Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Ben evlenmeden once de kislari burada kaliyormus. Esim soylemisti bunu ama evlenirsek diger abimlerde de kalir diyordu. Ben de tamam oyleyse demistim. Malesef sozunu evlenince unuttu. Kaldi ki kaynanaminda diger ogullarinda kalmaya hic niyeti yok. Burasi benim evim diyor.Kayınvalidenin evinde kalorifer, soba bişey yok mu 6 ay cok uzun![]()