- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
sakınn sakınnn kabul etme ben yırmı dk mesafede bır sene oturdum psıkolojım bozulmustu artık.Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
sureklı bugun gelırler mı acaba bızımı cagıracaklar acaba, zamanlı zamansız gelme gıtmeler sureklı bır baskı.
aynı evi düşünemiyorum bile büyük konuşmıyım ama cok zor olur.
evlilik hiç kolay değil helede ailelerle daha da zorlaşabılıyor , ben bır sene yakındım sonra esıme dedım ev alırsak uzak semt olacak ben kımseyı memnun etmeye gelmedım dunyaya sukur oylede oldu ha deyınce gelınemeyecek uzaklıktayım 1 saat max. trafıkle 2 saat. bu bıle nımet benım ıcın yurume mesafesınden sonra .