• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile aynı evde yaşamak..

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.847
82.337
798
Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.

Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Çok doğru bir karar vermişsiniz. Ev ev üstüne olmaz zaten.

ben 3 yıla yakın kayınvalide ile oturdum ilk evliligimde.
Oyle deli gibi aşık olduğum, öldüğüm,bittigim adam için gözüm kör olmuş şekilde kabul ettim ve hayatımın ilk ve en büyük hatasını yaptım.
Er zaman derim ailelere aynı mesafede uzak oturmak en iyisi
Doğru yapmışsınız tebrik ederim.

Tek kişiyle yürüyor evlilik. Karşıdaki insani tenzih ederim ama bu böyle kararıriniza sahip çıkın

ben 3 yıla yakın kayınvalide ile oturdum ilk evliligimde.
Oyle deli gibi aşık olduğum, öldüğüm,bittigim adam için gözüm kör olmuş şekilde kabul ettim ve hayatımın ilk ve en büyük hatasını yaptım.
Er zaman derim ailelere aynı mesafede uzak oturmak en iyisi
Doğru yapmışsınız tebrik ederim.
Ay cemoş ozel olacak ama, ballandirarak anlattigin upuzun gecelerinizi kv ile ayni evdeyken mi yasiyordunuz?:confused:

Çıkamayacak bi şey yok.
Ayrı evde yapamıyor millet. Aynı evde olup gün yüzü gören yok. Silahı kafama sıkayım ölecek miyim demeye gerek yok.
Onun durumunda bir sürü erkek var.
Aynı binada iki daire olur, aynı sokakta olur, anneye bakıcı tutar.. Çözmek istese dubleks ev bulur kat ayırır hiç değilse.
Allah bilir annesi daha elli yaşındadır.

Çıkamayacak bi şey yok.
Ayrı evde yapamıyor millet. Aynı evde olup gün yüzü gören yok. Silahı kafama sıkayım ölecek miyim demeye gerek yok.
Onun durumunda bir sürü erkek var.
Aynı binada iki daire olur, aynı sokakta olur, anneye bakıcı tutar.. Çözmek istese dubleks ev bulur kat ayırır hiç değilse.
Allah bilir annesi daha elli yaşındadır.
O kadar bile yok

Ay cemoş ozel olacak ama, ballandirarak anlattigin upuzun gecelerinizi kv ile ayni evdeyken mi yasiyordunuz?:confused:
Yok bir kez o ise giriştik elimize yüzümüze bulaştı 😂
Genelde annemin evinde yaşıyorduk annem ben evliyken baska sehirdeydi boş ev vardı 🙈

Bak iyi akıl ettin en önemli konu.
Kayinvalidenin evinde seks olmuyor 😂
Ses olacak diye korkuyo insan birde banyo,duş sıkıntı 😂😂

Lotus sen de he, az değilsin. :KK8:
Donla gezme özgürlüğümü kimse elimden alamaz. O yüzden ben de oyumu hayırdan yana kullanıyorum.
Tek mi yaşayacak derken? Dünyada tek yaşayan ilk insan annesi mi olacaktı? Bir sürü kişi tek yaşıyor. :deli:

O kadar bile yok
O zaman yaşlı değil, aciz değil. O yaşta kadınlar hala iş hayatında.
Annesi yeni bir evlilik de yapabilir pek ala.
Kendi hayat tarzı, tabuları altında kendi kişiliğimi silmeden yaşayamazsın.
Şu an bir atak dönemindesin belki.
Aa önüme daha iyisi de çıkmadı diyorsan ölümü görüp felce razı gelme.
Ha o arada bu bey gelip ayrı yaşayalım derse de kanma. Bir seneye anasını getirir.

Lotus sen de he, az değilsin. :KK8:
Donla gezme özgürlüğümü kimse elimden alamaz. O yüzden ben de oyumu hayırdan yana kullanıyorum.
Tek mi yaşayacak derken? Dünyada tek yaşayan ilk insan annesi mi olacaktı? Bir sürü kişi tek yaşıyor. :deli:
Kendi evin olmayınca don özgürlüğün bile olmuyor bak bu çok önemli 😍😍

O kadar bile yok

50 yaşinda bile olmayan kadinla ayni ev mi? Ben de sandim kadin gelmiş 70 yaşina...
Bi de tutup hakli diyorsunuz. O yaşta yalniz yaşamakta ne var Allah askina.
Kv 70-80 yaslarinda felçli ya da kendini bilmez bir halde değilse gayet yalniz yaşayabilir. Boşver iyi olmuş başini yakacakmiş durduk yere.

O yüzden kendiniz üzmeye değmez, aile olmanın ne demek olmadığını bimeyen bir adamdan ayrılmakla iyi yapmışsınız. Evlenseydiniz çok sıkıntı yaşardınız.
Eminim sizi kötü kalpli olmakla da suçlamıştır. Annemi istemiyorsun diye size vicdan da yaptırmaya çalışmıştır

O yüzden kendiniz üzmeye değmez, aile olmanın ne demek olmadığını bimeyen bir adamdan ayrılmakla iyi yapmışsınız. Evlenseydiniz çok sıkıntı yaşardınız.
Eminim sizi kötü kalpli olmakla da suçlamıştır. Annemi istemiyorsun diye size vicdan da yaptırmaya çalışmıştır
Hemde neler tek suçlu benim ona göre. Hayırlısı bakalım biliyorum kararım çok yerinde ve doğru. Umarım zaman herkese iyi gelir.

Back
X